1 NOK
Tym razem praca dla hydraulika www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=21555642 Pozdrawiam... Marek
Witajcie, Zamierzam spędzić wakacje w Bergen (dokładnie: Indre Arna) i przy okazji popracować. Jestem nauczycielem i lektorem j. ang z pełnymi kwalifikacjami pedagogicznymi, w zawodzie od 12 lat, ...
Studiujesz w Oslo? Znajsz jezyk norweski i polski? Dobra oferta pracy (tlumaczenie) na kilka dni w kwietniu i maju. Kontakt: info@polishconnection.no
Ponad 2 lata jeździłem do pracy na statkach jako stolarz okrętowy. Teraz posrednicy w Polsce mówią, że jest kryzys. czy to prawda? Czy ktoś może mi pomóc w znalezieniu namiarów na firmę, która ...
Witam wszystkich. Mam pytanko: zawarłam umowę na rok czasu z miesiecznym wypowiedzeniem i stawką miesieczną. Po trzech tygodniach złożyłam wypowiedzenie i w tym samym dniu skończyłam pracę. Czy mój ...
Chcę sie rozejść z moim mężem ,niestety nie mam pracy i środków do życia,mamy dwójke dzieci chciałabym sie wyprowadzić z domu z dziećmi. Czy państwo norweskie pomaga takim kobieto jak ja?,czy jeśli ...
*Majka* K
24-03-2010 11:40
Hilton wyslalam wiadomosc do ciebie wczoraj Prosze o kontakt
Pytanie brzmi nastepujaco . Czy jezeli chce rozpoczac dzialanosc gospodarcza jako np malarz , to cyz musze posiadac jakies uprawnienia malarskie badz szkole np ukonczona budowlanka albo cos w tym ...
Jakub Sroka
23-03-2010 21:06
Witam! Poszukuje pracy na terenie Oslo. Mam 3 lata doswiadczenia glownie w ukladaniu nawierzchni polbruk, ale zdarzalo sie tez czesto kucie betonu, wylewanie betonu, malowanie, robienie ...
Jestem tu nowa. W połowie kwietnia jadę do Norwegii a mianowicie do Bergen. I oczywiście z nadzieją,że znajdę tam pracę... Coś w rodzaju sprzątania lub opieki nad dziećmi... Pracowałam jako " ...
Wypowiedź Pani z Polisch conektion "PC: Najczęściej osoby pracujące w Norwegii korzystają z odliczeń związanych z przysługującym im „statusem pendler”. „Pendlerzy” są to osoby podróżujące z ...
Witam serdecznie prosillabym o pomoc wszystkich ktorzy znaja sie w tym temacie, dostalam propozycje umycia okien w biurze znajomego Norwega , okien jest okolo 40 nie mam pojecia ile kosztuje ...
Witam wszyskich forumowiczów Ofertę swą kieruję do osób zajmujących sie branżą transportową,spedytorów,właścicieli firm transportowych,produkcyjnych itp. może takowe są w gronie forumowiczów. ...
WOJCIECH KIRYLUK
21-03-2010 18:41
Chciałbym zabrać moje auto do Polski. Auto kupione, zarejestrowane i opłacone w Norwegii. Jak wyglądają procedury i sprawy celne na miejscu i w Polsce?
Poszukuję informatyka do obsługi strony internetowej na Norweskim serwerze, najlepiej z Oslo lub okolic. Pozdrawiam.
Witam Wszystkich. Czy można przenieść permittering do Polski tak jak dagpenger na 3 miesiące.
czesio.:* napisał: Witam szanowne grono,cześio ma dylemata,mianowicie zdarzało sie czasami czesiowi popracować w NO,w sumie przez 3 lata około 18 miechów z przerwami na wydawanie zarobionej ...
mam pytanie czy zna ktoś firmy gdzie zatrudniają polskich kierowców ciężarówek szukam pracy w dużych firmach jak risa czy stangeland i bez rezultatu
witam wszystkich rodaków,mam kilka pytań co do pracy.Jestem plastykiem i ogólnie zajmuje sie malowaniem budowlanym i nietylko czy ktoś z was ma namiary na jakąs agencje pracy malarskiej w ...
witam !!! Postanowiłem wraz z moim kolegą z którym pracuję od kilku lat w holandii iż będziemy starać się o znalezienie pracy w Norwegii. Posiadamy doświadczenie pracy w logistyce, dystrybucji ...
Bilet lotniczy Norwegian, Oslo-Warszawa 17 marca 2010 oddam za darmo gdyz zmienilem plan podrozy. Zmiana nazwiska pasazera na bilecie kosztuje 300 koron. Kontakt email nordico@interia.pl Telefon ...
Mieszkam w rejonie Karmoy z jeszcze dwoma kolegami i szukam pracy stałej lub dorywczej na budowie, stoczni itp Jeżeli ktoś wie to proszę o info Pozdrawiam
Witam Z jakies 2 moze 3 miesiace prawdopodobnie wyjade do Norwegii ( na 6 - 8 miesiecy) . Chciałem sie dowiedziec jaki bank wybrac. Obecnie mam konto w ING, ale pomimo ze mam tez walutowe to chyba ...
Fripolitisk Bevegelse otwiera darmowe domy publiczne w Norwegi!!!
lakiernik sikkens woda ,3m,samodzielny ,lakierowanie od a do z , 2 stopień lakierniczy .bez nałogów 0048504430224
Witam. Praca dla stolarza z kwalifikacjami oraz udokumentowanym doswiadczeniem. Mile widziane referencje. Wymagana komunikatywna znajomosc jezyka NO lub ANG.Wykonujemy prace remontowo - budowlane ...
Witam! Przegladajac finn.no natknalem sie na annons dotyczacy pracy dla naszych rodakow. Nie biore na siebie zadnej odpowiedzialnosci bo nie zbadalem dokladnie czy to biuro postednictwa jest ...
Chciałabym kupic w Norwegii komputer i słyszałam, że jakos da sie odzyskac częśc podatku VAT za niego! czy to prawda? jeżeli tak to gdzie o takie rzeczy pytac? pozdrawiam
Witam Mam pytanie odnosnie rozliczenia podatkowego, nie wiem gdzie mam sie rozliczyc w Polsce czy w Norwegii. moze opisze moją sytuacje; od stycznia do czerwca pracowałem w Polsce a od czerwca do ...
Witam wszytstkich! mam pytanie odnosnie rejestracji jako bezrobotny - moge to zrobicprzez internet i co dalej sie dzieje? jak dlugo czekam na kody i wytyczne co do meldingów? Chce zminic adres i ...
Poszukuję księgowej (najlepiej polskojęzycznej) w okolicach Lillehamer, Gjovik do rozliczania firmy. Kontakt e-mailil: pawel-wiel@o2.pl. Dziekuje za pomoc
DOSTALAM POCZTOWKE Z NAPISEN VELKOMMEN TIL SARBSBORG I NIE ZABARDZO WIEM O CO W NIEJ CHODZI.WIEM TYLKO ZE TO JAKIS PAKIET POWITALNY ALE CO JEST W TYM PAKIECIE I GDZIE GO ODEBRAC NIE WIEM.CZY MOZE ...
hi ;= mam pytanie jak to wygląda jak kupuje auto w weekend i musze go dowiesc np z okolic Bergen do Stavanger Jak to zrobić legalnie i zgodnie z przypisami ?????? Jakos nie mogę nic znaleźć ani na ...
hei mam pytanie czy jak kupiłam łodke to musze ja rejstrowac i kupic ubezpieczenie ???
ka mi
02-03-2010 17:46
Witam Pilnie poszukuję księgowej w okolicach Fredrikstad lub Sarbsborga. Proszę o namiary i z góry dziękuję
Jak co roku chce się uczciwie rozliczyć z skatteetatem,czytaj dostać wszystko to co zgodnie z prawem należy do mnie.Niestety mój były norweski pracodawca spóżnia się z przysłaniem mi niezbędnego ...
Witam poszukuję do współpracy osobę z dobrą znajomością języka norweskiego lub angielskiego najlepiej z samochodem więcej informacji pod numerem tel: + 47 96 87 80 25 lub + 47 96 85 64 85
hejka mam pytnko otoz posiadam w PL motocykl crosa i chcilabym sie spytac czy ktos posiada wiedze na temat oclenia. pytanie dziwne poniewaz cross nei ma rejestracji ( w PL) poniewaz jezdzi sie nim po ...
Witam Wszystkich! Czy ktoś miał już doczynienia z firmą rekrutacyjną Adecco? Warto się do nich pchać? Niedługo mam rozmowe rekrutacyjną. Czego mogę się na niej mogę spodziewać?
Witam czy wiecie jak jest w norwegi o posadzenie o jazde pod wplywem alkocholu? przyjechalem odwozilem znajomych w ktorym byla impreza i zostalem posadzony o to ze jechalem pod wplywem alkocholu ...
Witam wszystkich !!! Firma Norweska " Storm Mur Og Flis" z Moss z roku na rok z coraz to gorsza aktywnością na rynku i z brakiem zainteresowania właściciela co do poprawy ...
Witam Mam do Was pytanie? Niedawno przeprowadzilam się do Oslo, dość szybko znalazłam dorywkową pracę w pewnej małej restauracji. Pracuję tam po 6 godzin, narazie się przyuczam, czy 400 nok za ten ...
Witam wszystkich serdecznie. Pilnie poszukuję pracy w Norwegii od kwietnia. Jestem osobą uczciwą, kompetentną, odpowiedzialną, komunikatywną. Mam wyższe wykształcenie, niestety w Polsce nie ...
Anglia KoŁ
23-02-2010 12:52
Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum, ale czytałem wcześniej sporo tematów i wypowiedzi z których wnioskuje, ze niektórzy są naprawdę dobrze poinformowani i bardzo liczę na ich pomoc mam ...
Witam Szukam pracy jako pomoc domowa, sprzatanie, prasowanie, pranie dywanow, opieka nad osoba starsza. Na terenie Haugesund i w najblizszej okolicy. Z gory dziekuje za pomoc. Moj telefon to ...
Szukam stron Internetowych lub Gazet z ogloszeniami na miestkania itd w Oslo oprucz Finn
Witam moja dziewczyna mieszka w malej miejscowosci i jest aktualnie bez pracy .podrzucilem jej pomysl aby sprobowala zarobic na swoje utrzymanie sprzatajac i zajmujac sie dziecmi . I tu rodzi sie ...
witam! w tamtym roku w czerwcu przyznano mi dagpenger, od grudnia pracuje na kontrakcie, co jakis czas przedluzanym.. po pierwszym (miesiecznym) kontrakcie poszlam do NAV zeby zatrzymac/zrezygnowac ...
Pracuje dla duzej norweskiej firmy ktora zartudnia duzo ludzi . Niestety nie dostalismy wyplaty za styczen do tej pory . I tu rodzi sie moje pyania co mozemy zrobic . Czy jezeli firma wyplaci nam ...
witam mam pytanie jesli mieszkam z zona i dziecmi w domu u tesciowej a nie jestem tam zameldowany ale mam potwierdzenie notarialne ze mieszkamy razem czy moge sie starac o rozłąkowe i drugie ...
Witam,mam kilka pytan odnosnie dziecka.Gdzie zalatwia sie akt urodzenia dziecka i czy nr osobisty tez jest mu potrzebny?,czy po porodzie tutaj bedzie Norwegiem majac rodzicow Polakow i bedzie mialo ...
Witam szukam pracy jako spawacz jesli ktos wie o jakiejs pracy w tym zawodzie prosze o nap. dziekuje
Witam, W grudniu urodziłam córeczkę i do tej pory nie dostałam aktu urodzenia - to już 8 tygodni minęło, gdzie mam pytac o ten druk?dziękuje z góry za info
Kolega jest na wypowiedzeniu miesięcznym,czy po 4 latach pracy należy mu się odprawa? Z góry dziękuje za dobre rady.
Fra 1. mars innføres den nye stønaden arbeidsavklaringspenger. De som mottar denne stønaden skal også sende meldekort. Teksten på meldekortet er derfor endret, for å tilpasse den til de nye gruppene. ...
Tomasz Halkidiki
17-02-2010 12:02
Witam. Pracuje w Norwegii od czerwca 2009,żona przebywa w Polsce a pytanie dotyczy adresów zameldowania ponieważ ja i żona nie jesteśmy zameldowani pod jednym adresem i jaka jest szansa na ...
Mam propozycje pracy w Trondheim lub Oslo jako kierowca autobusow,nic niewiem na temat tych miast. Naprzyglad (ceny mieszkan, zywnosci itp?) Czy ktos moze mi pomoc.
Jarek Blum
16-02-2010 13:04
Witam potrzebuję przesłać trochę kasy z NO do PL mam konto internetowe w DnB NOR i co dalej... nie dopytałem sie w banku a teraz nie wiem. Znajomy coś słyszał że muszę mieć też w PL założone konto ...