Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(1071 niezalogowanych)
10 Postów
Wiking
Hej mam pytanko, mam nadzieje ze ktos mi poradzi, mianowicie jestem od kilku tygodni w Oslo i rozgladam sie za praca bylam w kilku biurach posrednictwa pracy ale kazdy z gory pyta mnie o Norweski. Mowie bardzo dobrze po angielsku, i zajmuje sie doczepianiem paznokci zelowych. Zdaje sobie sprawe ze pewnie bez znajomosci Norweskiego nie mam co liczyc na prace w swoim fachu...
Czy wiecie moze gdzie moglabym sie udac albo moze ktos zna jakies adresy pod ktore moge wyslac swoje cv mam na mysli jakies firmy sprzatajace, kantyny lub cos podobnego plus chcialabym tez dowiedziec sie gdzie mozna znalezc jakis przyspieszony kurs norweskiego.

Serdeczne dzieki za info, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
taki kurs jest na folkeuniversitet, 48 godzin, 4600 koron
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
Witaj Norweżka i paznokcie żelowe? To raczej rzadkość jeszcze nie widziałam więc proponuję raczej zmienić zawód bądź szukać klientek Polek pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
Hilton napisał:
Hilton ja już całkiem prywatnie polecasz ten kurs? Czy lepiej iść na normalny czyli nie przyśpieszony?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Przeszczery)
Wiking
A JA ZNAM ADRES GDZIE MOZNA WYSYLAC CV

Santa Claus' Office
FIN-96930 Napapiiri
Rovaniemi
Finland
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
hmm... zauwazylam, i w sumie bardziej mialam na mysli w swioim poscie cos innego w stylu sprzatanie i tym podobne, Ale nie mam pojecia gdzie szukac. Potrzebuje jakichs info gdzie moge sie udac bylam juz w NAV ie ale odeslali mnie na internet abym sie zarejestrowala i automatycznie beda wysylane mi oferty, nie chce ograniczac sie do swojego fachu dlatego podkresle jeszcze raz ze szukam info gdzie moge sie jeszcze udac , moze znacie nazwy jakich firm sprzatajacych gdzie moge cos znalezc. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Mikolaj w zwiazku z recesja oglosil ze przyszlych swiat nie bedzie!!!
W zwiazku z tym nie zatrudnia do odwolania..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Kartabi napisał:
Hilton napisał:
Hilton ja już całkiem prywatnie polecasz ten kurs? Czy lepiej iść na normalny czyli nie przyśpieszony?

hej.pytanie bylo do Hilton ale jesli moge dorzucuc swoje zdanie to kurs w folkeunivesitet jest ok. intensywny trwa 3 tygodnie i niezle wykancza.zeby isc do przodu dobrze sie uczyc w domu bo jest duzo materialu. duzo zalezy od nauczyciela.ja mialam super kobiete a moj chlopak jakiegos mlodego goscia zaraz po studiach ktory sam mial problemy z ortografia.ale generalnie polecam.taka ilosc nauki jezyka powoduje ze nagle zaczyna sie rozumiec wiecej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kurs intensywny jest dla tych, co chca sie jezyka nauczyc, a nie dla tych co tylko udają tak ze polecam , 4 dni w tygodniu po 4 godziny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
troche kosztuje ale warto.inne kursy na ktorych bylam byly tanie ale w sumie do niczego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok