Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1668 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
bumell napisał:
Nie, to już nie wyjdzie.Hilton miała być przedskoczkiem na holmenkollen ,i był plan że przeskoczy punkt K ,a ja miałem do niej biec i razem mieliśmy upaśc.Tak dla checy ,zdjęcia itp.Ale jej ciągle punkt K myli się z punktem G i chyba nic z tego nie będzie.
Bumell, mnie sie nic nie myli. Punkt G jest zawsze w tym samym miejscu, czyli na koncu wyrazu shoppinG
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
AA już myślałem że się obraziłaś w tamtym punkcie.Shoping powiadasz.To coś z zakupami związane?.Czy chcesz mnie zabrac na zakupy?.Ok.Poproszę RIKS TV bo nie wiem co się ostatnio dzieje na świecie.
No co?, ruwnouprawnienie,poczuj się choć raz męższczyzną i weż mnie na zakupy i będziesz mnie trzymać za rękę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
No, ostatni luty, a za niedługo dzien kobiet i ja bym chciala kwiatuszka dostac... takiego kwiatuszka dla kwiatuszka.

Hilton,specalnie dla Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi, dziekuje ci bardzo, to takie urocze Wypijemy u mnie flaszeczkę?? Zapraszam.

Bumell, ok, mozemy isc razem na zakupy. Ale nie kupie ci telewizora, tylko ramke na moje zdjecie, w kształcie serduszka, taki spozniony prezent walentynkowy. Bedziesz sie mógł wpatrywac calymi dniami. I jeszcze nagramy video i sobie bedziesz mógł właczac kiedy dusza zapragnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
A polne lubisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Pewnei ze lubię, piękne są, dziękuję ci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Giovi, dziekuje ci bardzo, to takie urocze Wypijemy u mnie flaszeczkę?? Zapraszam.
.

Oczywiscie że wypijemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Przepraszam,ze się wciskam,ale czy nie chciałybyście kogoś do pomocy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bumell napisał:
Przepraszam,ze się wciskam,ale czy nie chciałybyście kogoś do pomocy?

Ja to od razu wiedzialam,ze Bumell tymi kwiatkami chce sobie wejsciowke załatwic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ale kwiatki piękne i jescze tak ładnie napisal... ja jestem za.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok