Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1531 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Mikael napisał:
Jesli o mnie chodzi to zamilowanie do komputerow mam odkad atari zaczelo wspolpracowac z magnetofonami kasetowymi..natomiast jezyk polski..hmmm...wciaz sie ucze (polska jezyk-trudna jezyk..szczegolnie jesli chodzi o koncowkow) ale daje rade ps. sorki za glupoty ale mam humorek i pozdrwaiam wszystkich co spia i niekoniecznie

Wybaczam Ci bo też mam dobry humor a casting dobiega końca i jestem na etapie rozważania kandydatur
Niestety Twojej kandydatury nie wezmę pod uwagę bo nie masz zwinnych palców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Z pokora przyjmuje porazke i zycze udanego wyboru ps.a zwinne palce ponoc mam-tak przynajmniej mi mowila ostatnio..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Grześ, Grześ, to może ja jeszcze zdążę na ten casting (mam załącznik, a nawet dwa). Co prawda nie umiem włączyć komputera (po przerwach w dostawie energii proszę sąsiada o pomoc), ale umiem naciskać klawisze i używać myszy, a to już jest coś. Jakiś czas temu odkryłem nawet, że mój komputer posiada cyfrowo sterowaną podstawkę na kubek z kawą. Kiedy obserwuję poczynania niektórych informatyków, to myślę, że i tak jestem zbyt dobry .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Twoją ofertę położyłem na samej górze, niestety jury jeszcze ze skoków nie wróciło i nie możemy dokończyć obrad. Załączniki traktujemy jako list motywacyjny jeden a drugi jako "szczególnie uzdolniony"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Grzes203 napisał:
Twoją ofertę położyłem na samej górze, niestety jury jeszcze ze skoków nie wróciło i nie możemy dokończyć obrad. Załączniki traktujemy jako list motywacyjny jeden a drugi jako "szczególnie uzdolniony"

A po sukcesie imprezka w "obok kamyczków i poduszek" .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
możesz sprecyzować "do obsługi strony internetowej"
masz na myśli redagowanie strony, czy bardziej ze strony technicznej (serwer)
posiadam wiedzę w zakresie obsługi serwera Linux Debian, Windows serwer 2000-2008, ale do tej pory skupiałem się bardziej na zastosowaniach typu joomla, instalowałem zresztą tego cms-a na active24.no.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
A moje pytanie jest następujące. Dlaczego ograniczasz się tylko do okolic Oslo. Ja mam informatyka. Pracuje on zdalnie dla klientów z różnych miast. Przy dzisiejszej technologi można taka prace wykonywać na odległość. Na kompie masz ekran współdzielony i widzisz co ktoś na nim robi i sam mu pokazujesz też co chcesz w jakim miejscu.
No i koszty masz na pewno mniejsze niż za usługę w Norwegi bo facet pracuje i mieszka w Polsce. Osobiście polecam. Jak będziesz chciał namiar to pisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Silesia, powód jest bardzo błahy. Wszelkie tłumaczenia co trzeba zrobić będą na zasadzie pokazywania na ekranie paluszkami, popraw to i to i to. Kontakt z informatykiem nie jest łatwy jeśli ktoś nie posiada odpowiedniej wiedzy. Nie Ja będę się kontaktował z nim tylko koleżanka która jak sama mówi jest zupełnie zielona i przy okazji chciałaby nauczyć się podstawowych zagadnień w tej dziedzinie aby nic nie popsuć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Silesia napisał:
Pracuje on zdalnie dla klientów z różnych miast. Przy dzisiejszej technologi można taka prace wykonywać na odległość.

Praca na zdalnym pulpicie to nie praca, nawet gdyby siedzieć na super szybkim łączu to i tak opóźnienia rozwalają pracę. Czasmi tłumacznie w mailach/telefoniczne żeby coś zmienić na stronie to 10 razy więcej czasu zajmuje niż pokazać palcem i zrobić... kiedyś jedna kobieta poprosiła mnie o zmianę koloru tła na stronie internetowej... powiedziała że chciałaby żeby było "chmurkowe"... później było jeszcze 10 mail czy chmury burzowe, deszczowe czy huraganowe...

Moja kandydatura zgłoszona na PW.

BTW Jakby ktoś chciał tanią stronkę to spokojnie mogę coś zrobić;] portfolio mogę przesłać na PW ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Marcinlbn napisał:BTW Jakby ktoś chciał tanią stronkę to spokojnie mogę coś zrobić;] portfolio mogę przesłać na PW ;]
TO nie jest błaha i tania stronka... tylko poważna i wymagająca praca dla ogółu społeczności TU i nie tylko .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok