Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Firma do wzięcia !!! Ogłoaszenie!!! - Norwegia

Czytali temat:
Robert Kacprowicz Damian ..... (2156 niezalogowanych)
69 Postów
Początkujący
Witam wszystkich !!!

Firma Norweska " Storm Mur Og Flis" z Moss z roku na rok z coraz to gorsza aktywnością na rynku i z brakiem zainteresowania właściciela co do poprawy funkcjonowania jego firmy jest całkowicie do przejęcia tzn zasoby ludzkie. Pięć osób jest gotowych i zainteresowanych do zmiany firmy na podobnych warunkach. Jesteśmy minimum 4 lata w Norwegi i tworzymy zgrany zespół. Nasze specjalności są szerokie : łazienki i pomieszczenia sanitarne od podstaw po wykończenie - wylewka ze spadem ,membrana , zabudowa ,glazura, terakota, fuga , sylikon / wylewki betonowe na małych jaki dużych powierzchniach do 2000m2 z zacieraniem / zbrojenia / szalunki / tynkowania / murowania . Wszystkie pozwolenia aktualne : pobyt +pracy na budowach . Szukamy osoby lub firmy godnej zaufania , legalnej i konkretnej do pokierowania naszym zespołem. Miejsce pracy bez znaczenia całe Norge. Obecnie wszyscy na czasowym zasiłku . Siedzimy i szlak nas trafia z tej bezczynności . Pozdrawiam Robert Tel 46277387 e-mail platon@poczta.onet.eu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
platon napisał:
Witam wszystkich !!!

Firma Norweska " Storm Mur Og Flis" z Moss z roku na rok z coraz to gorsza aktywnością na rynku i z brakiem zainteresowania właściciela co do poprawy funkcjonowania jego firmy jest całkowicie do przejęcia tzn zasoby ludzkie. Pięć osób jest gotowych i zainteresowanych do zmiany firmy na podobnych warunkach. Jesteśmy minimum 4 lata w Norwegi i tworzymy zgrany zespół. Nasze specjalności są szerokie : łazienki i pomieszczenia sanitarne od podstaw po wykończenie - wylewka ze spadem ,membrana , zabudowa ,glazura, terakota, fuga , sylikon / wylewki betonowe na małych jaki dużych powierzchniach do 2000m2 z zacieraniem na szybę z użyciem samolotów / zbrojenia / szalunki / tynkowania / murowania . Wszystkie pozwolenia aktualne : pobyt +pracy na budowach . Szukamy osoby lub firmy godnej zaufania , legalnej i konkretnej do pokierowania naszym zespołem. Miejsce pracy bez znaczenia całe Norge. Obecnie wszyscy na czasowym zasiłku . Siedzimy i szlak nas trafia z tej bezczynności . Pozdrawiam Robert Tel 46277387 e-mail platon@poczta.onet.eu

Jak dobrze pamiętam,swego czasu wojsko polskie robiło przetarg na nowe samoloty
Czyżby nie wzięli was pod uwagę,czy też ich oferta była niezbyt interesująca
Ale,gdybyście jeszcze tak mieli w swojej ofercie dojenie,obojętnie czego,lub kogo,to pewnie i coś by się znalazło
Powodzenia panowie brygado
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nie zapukaliście chyba do tych drzwi co trzeba . te strony przegląda 99,9 procent pracobiorców a nie pracodawców
powodzenia ale to nie będzie łatwe bo oprócz waszego szefa to większość firm nie wykazuje teraz aktywności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Żadne same się nie otworzą i nawet niech zostanie ta jedna tysięczna to i tak dobrze . Nie uznaje zasady siedz i czekaj chocby to by był najgłupszy pomysł . Pozdrawiam i dzieki .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Szukaliście gdzieś pracy poza tym forum? Jakieś ulotki może sobie zróbcie, odśnieżajcie jak nie macie co robić. CV gdzieś wysyłaliście? W NAV pytaliście o pracę? Możecie też ogłoszenie dać do gazety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Grzes203 napisał:
Szukaliście gdzieś pracy poza tym forum? Jakieś ulotki może sobie zróbcie, odśnieżajcie jak nie macie co robić. CV gdzieś wysyłaliście? W NAV pytaliście o pracę? Możecie też ogłoszenie dać do gazety.

Moze to dziwne jednak w ostateczności każdy pójdzie w swoja stronę . Zależało by żeby ten skład został jako całośc . Przez cztery lata razem robi swoje ." Nav" narazie żadnych propozycji a o gazacie narazie nie myślałem. Może jakaś stronka norweska z bezpłatnymi ogłoszeniami ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Poczytne strony raczej biorą pieniądze za ogłoszenia, nie wiem jak jest na finn.no ale tam 80% ogłoszeń jest polskich. Nie chcę krytykować, ale poza założeniem wątku tutaj to wychodzi na to że nic nie robicie. Nie wiem czy czytałeś chociaż to forum? Swego czasy nawet nie tak dawno ktoś szukał człowieka do remontowania łazienek. Płacił od sztuki więc może byłby zainteresowany całą ekipą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Grzes203 napisał:
Poczytne strony raczej biorą pieniądze za ogłoszenia, nie wiem jak jest na finn.no ale tam 80% ogłoszeń jest polskich. Nie chcę krytykować, ale poza założeniem wątku tutaj to wychodzi na to że nic nie robicie. Nie wiem czy czytałeś chociaż to forum? Swego czasy nawet nie tak dawno ktoś szukał człowieka do remontowania łazienek. Płacił od sztuki więc może byłby zainteresowany całą ekipą.

Na forum jestem od roku i nie jeden wątek czytałem ale nie w tym rzecz ! Masz prace pracujesz , pracujesz wypłata wyjazdy itd . kręci się znaczy jest dobrze . A tu nagle 2008 przerwa na zasiłek od stycznia do kwietnia myslisz może kryzys ok.. 2009 przerwa na zasiłek od listopada chyba do kwietnia . To na pewno nie przypadek !! Decyzja została podjęta trzeba coś zmienić. Nie miej mi za złe że zaczynam akurat od tego forum . Dałem tylko znać że jest taka ekipa i tyle a może a nóż ktoś coś i gdzieś czemu nie Pozdrawiam wszystkich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Pierwszy krok jest zawsze byle jaki, ważne że jest Nie mam Ci tego za złe. Proponuję jeszcze w dziale ogłoszenia wrzucić podobny tekst. Też jeszcze niedawno pracowałem w budowlance, po tygodniu siedzenia w domu postanowiłem coś zmienić, posiedziałem kolejne dwa tygodnie i już teraz pracuję. Ważne by coś działać. Widziałem gdzieś jakieś ogłoszenia że potrzebowali murarzy i zbrojarzy, nie pamiętam teraz na jakiej stronie, jak sobie przypomnę i znajdę to podrzucę. Na waszym miejscu szukałbym zleceń na własną rękę, możesz do bumella napisać to doradzi gdybyście chcieli firmę własną otworzyć. Oczywiście zawsze wygodniej jest być pracownikiem, ale zawsze jesteś od kogoś uzależniony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
teraz w zimie w budowlance znalezienie pracy dla całej ekipy to jak wgrać los na loterii
też pracuje w tej branży to cos wiem . w razie jak nic nie znajdziecie to możecie rozglądnac sie za czyms pewniejszym jak wszystko ruszy nie długo , nawet wtedy gdy już będziecie pracować bo szef przypomni sobie że żyjecie . macie czas do następnego tzw kryzysu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok