Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
mam czas w poniedzialek od 10 tej

zaskoczyłaś mnie
to musze ogarnąć trochę mieszkanie .......no chyba że to jest też w tej cenie
możesz wpaść koło 11.00 bo długo śpię
i weż kawę bo nie chcę mi się rano gonić do sklepu .....cukier mam za kawę dostaniesz zwrot albo oklaska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
za kawe chce cos innego, oklaska to se mozesz wsadzic w ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
zgadzam się w ciemno ...........co tylko chcesz
no to będzie ciekawy dzień i .........czyste okna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
Hilton napisał:
mam czas w poniedzialek od 10 tej

zaskoczyłaś mnie
to musze ogarnąć trochę mieszkanie .......no chyba że to jest też w tej cenie
możesz wpaść koło 11.00 bo długo śpię
i weż kawę bo nie chcę mi się rano gonić do sklepu .....cukier mam za kawę dostaniesz zwrot albo oklaska

Zapomniałeś że Hilton kawy nie wynosiła tylko herbatę Kawy nie ma bo pilnują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
zgadzam się w ciemno ...........co tylko chcesz
no to będzie ciekawy dzień i .........czyste okna

To ja lęcę po lornetkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
harry, tylko mi potem nie marudź nic w stylu, zeby sie żona nie dowiedziala, zeby koledzy nie wiedzieli itp. Przygotuj mieszkanie do mycia okien, dwa umyje w 15 minut, a potem to bedzie ciekawy dzien
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
załamujesz mnie ....kto to widział takie zdzierstwo żeby za 15 min zarobić 1000 NOK
nie cierpie fuszerki i pozbywania roboty , nie musisz się śpieszyć
o resztę się nie martw okna są dachowe tak że nawet giovi przez lornetkę cię nie zobaczy
a żona to nawet się ucieszy że w końcu ktoś mi pomoże
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bad harry napisał:
załamujesz mnie ....kto to widział takie zdzierstwo żeby za 15 min zarobić 1000 NOK
o resztę się nie martw okna są dachowe tak że nawet giovi przez lornetkę cię nie zobaczy

Ty sie nie interesuj ile mi to zajmie, ja cie tylko poinformowalam ze 15 minut, a ty pierwszy podales cene, mnie odpowiada, poza tym chciales sie spouchwalić od razu z kawa bla bla bla, i jeszcze bezczelnie do mnie z haslem ze to ja mam przyniesc. A pocałuj ty mnie w dupę Nie bedziesz mi tu mojej roboty krytykowal, zanim jeszcze zobaczyłes efekt. rezygnuje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
bad harry napisał:

Ty sie nie interesuj ile mi to zajmie, ja cie tylko poinformowalam ze 15 minut, a ty pierwszy podales cene, mnie odpowiada, poza tym chciales sie spouchwalić od razu z kawa bla bla bla, i jeszcze bezczelnie do mnie z haslem ze to ja mam przyniesc. A pocałuj ty mnie w dupę Nie bedziesz mi tu mojej roboty krytykowal, zanim jeszcze zobaczyłes efekt. rezygnuje.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
bad harry napisał:

umyje se sam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok