Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kasiorka z Nav - Norwegia

Czytali temat:
(822 niezalogowanych)
1019 Postów
Maniak
biez to i ucikaj ile masz sil w nogach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:...gdzie jest haczyk,bo mam ochote puścić to w obieg,ale jak King Olav upomni sie o swoje jeśli to pomyłka?
Nie ma obawy...
Pewnie jest to rozliczenie za poprzedni 2009r. bo mniemam iż jeszcze w tamtym roku nabijałeś kasę ...skattowi...
NAV w tych sprawach jest nierychliwy , niemniej dokładny i przykładny...
Gdyby była to pomyka to już dawno by odpowiednią kwotę automatycznie ściągnęli z Twojego konta ...mają takie uprawnienia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Kalina Krause
(Kalinakrause)
Wiking
Jejku fajne moze tez zerkne na konto i moze jestem nie swiadoma swoich nok pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:
zajebiaszczo,czyli wszystko moje???no to czesio moze spokojnie zainwestować w akcje rodzimych browarów?...no trza kupić zgrzewczke akcji,wszak weekend czas zacząć,pozdro dla pomocnych,nie omieszkam wychylic za wasze zdro!!!
Jak tak możesz w ogule nawet myśleć a co dopiero pisać...!!!
Przecież te pieniądze są TWOICH DZIECI a Ty tylko dysponujesz nimi jako prawny i przykładny opiekun...
WSTYD...!!!
Straciłeś w moich oczach szacunek...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
oj tam Gabrielu,załujesz 400 koron dla Czesia? .tak dawno nie inwestował w akcje że zzieleniał biedaczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
gabriel napisał:
czesio.:* napisał:...gdzie jest haczyk,bo mam ochote puścić to w obieg,ale jak King Olav upomni sie o swoje jeśli to pomyłka?
Nie ma obawy...
Pewnie jest to rozliczenie za poprzedni 2009r. bo mniemam iż jeszcze w tamtym roku nabijałeś kasę ...skattowi...
NAV w tych sprawach jest nierychliwy , niemniej dokładny i przykładny...
Gdyby była to pomyka to już dawno by odpowiednią kwotę automatycznie ściągnęli z Twojego konta ...mają takie uprawnienia...

z tego co mi wiadomo to NAV wypłaca wszelakie zasiłki a za rozliczenia zwraca skatt , na dodatek jest zawcześnie na zwroty.
mój kolega w tamtym roku cieszył się że NAV płaci mu zasiłek rodzinny chociaż stracił stacił pracę i nie zarejestrował się jako bezrobotny a w tym roku dostał pismo że musi to zwrócić .
tak że czesio niech będzie ostrożny z wydawaniem na akcje browarów jeżeli zamierza jeszcze wrócić do NO .
oczywiście jeżeli była to kasa z rodzinnego i z nav
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
a TO KOLEGA NIE WIEDZIAL, ZE RODZINNE NALKEZY SIE TYLKO JAK SIE PRACUJE?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
WIEDZIAŁ ale cieszył się tak jak teraz czesio dawali to brał
dlatego przestrzegam przed nadmiernym optymizmem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
niech czesio sobie zadzwoni do banku i dowie sie najpierw z kąd są te pieniążki i za co .
tam po podaniu ID i może coś tam jeszcze poinformują bo wpłacający podaje za co przelewa .
a potem jak czesio uzna że się mu należą to hulaj dusza , a jak czesio uzna że nie bardzo , a chce wracać do norge to niech sobie trochę poleżą , w banku nie zginą . w akcje browaru może czesi zainwestować po wakacjach np.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
czesiu, wpłac te pieniążki na konto oszczednosciowe i po roku, jak przypadkiem sie okaże, ze trzeba oddac, to przynajm niej odsetki ci zostana na zgrzewke browara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok