1 NOK
witam szukam transportu z Polski do Oslo mam do podania torbę z jedzeniem z okolic Wrocławia proszę o kontakt 94120409 lub wiadomość
Witam serdecznie Posiadam uprawnienia Irata Level 1 i szukam jakiejkolwiek pracy zwiazanej z dostępem linowym, najlepiej w firmie która jest w Iracie. Pozdrawiam) prosze o kontakt na maila ; ...
witam spróbuje z innej strony co mam zrobić jeżeli posiadam czek ze zwrotem podatku który był wazny do 1.01.2011 nie zrealizowany z mojej winy(bank nordea wzioł czek do realizacji jako inkaso a ...
Witam. Mężczyzna 24 lata, szuka pracy w Norwegii (obojętnie jakie miasto). Szukam obojętnie jakiej pracy (najlepiej na magazynie, produkcji, budowie), najlepiej z zakwaterowaniem, choć niekoniecznie. ...
Cześć. Potrzebuje waszej pomocy , może ktoś z Was wie jak wygląda sprawa łaczenia rodzin w stosunku do pracownika sezonowego. Pracownik sezonowy ma pozwolenie na prace na okres 6 miesiecy. Moj mąż ...
Justyna Domagalska
19-01-2011 07:14
Ju w tym roku zamierzamy z mężem wrócić do Polski. Mąż będzie otrzymywać emeryturę z Norwegii, chcemy w dalszym ciągu być ubezpieczeni w Norwegii i tu opłacać składki, ale w przypadku drobnych ...
do tematu : długi czas oczekiwania na pozwolenie Cos mi sie pokręciło z tematem
Hei. Z tego co wiem i przekonałam sie na własnej skórze pozwolenie a raczej registering bevis dostaje sie od reki w ciagu kilku minut. Kila miesiecy temu sama skladalam wniosek o pozwolenia i ...
Jestem 23 letnią dziewczyną z biegłą znajomością języka angielskiego, w trakcie nauki języka norweskiego. szukam pracy. Mieszkam w Vollen i mam nadzieje, ze ktoś ma jakieś propozycje? pomysły?
Mam pytanie jaki jest jest koszt życia i wynajmu mieszkania w Bergen ? Pozdrawiam
Mam pytanie , jak można Podjąć prace w Norwegi kierowcy autobusu ? Chodzi mi czy jest firma rekrutacyjna do pracy ? Pozdrawiam
budowlaniec z wieloletnim doświadczeniem poszukuje pracy murowanie,tynkowanie,posadzki,regipsy,szpachlowanie,malowanie,panele,stolarka budowlana itp. tel.96652190
Wyjezdzam do Oslo do pracy ale nie moge bardzo zrozumiec jak dziala ten system pracy ,a takze chcialbym sie dowiedziec ile % podatku placi sie w norwegi Dzieki z gory Romulus100
proszę odpowiedzcie mi czy dobry fachowiec lecz bez udokumentowanej praktyki ma szansę na znalezienie porządnej pracy za porządne pieniądze w swojej branży? Bo z tego co do mnie dotarło to bez ...
Norwegia jest w ekonomicznej czolowce swiata.To wynik badan nad poziomen zycia w Norwegii.Mam pytanie czy to jest prawda czy tylko iluzja?Czy dobrobyt i komfort ekonomiczny jest tak widoczny? Co ...
Witam, zastanawiam się nad wyjazdem do Norwegii za pracą. przez 4 lata pracowałem jako cieśla szalunkowy ( począwszy od pomocnika na majstrze skończywszy, miałem nad sobą tylko szefa i architekta) ...
Czy jest jakaś firma pośrednicząca w poszukiwaniu pracy w Norwegi ?? Jestem zainteresowany podjęciem pracy kierowcy , najlepiej kierowca autobusu miejskiego . Pozdrawiam
ania s
10-01-2011 23:42
www.proffman.pl/Rekrutacja_Kierowcow_-_S...cyjne-ab106-107.html
Witam. Szukam informacji i namiarów na prace kierowcy autobusu(w Norwegii oczywiscie) Jesli ktoś coś wie na ten temat to proszę o kontakt na forum lub e-maila Aga57015@wp.pl Mieszkam obecnie w ...
Witam szukam pracy jako budowlaniec posiadam takze uprawnienia wysokosciowe za pomoca wspinaczki alpinistycznej .Mam doswiadczenie w przemysle stoczniowym jako monter-kowall wykonywalem takze prace ...
mam pytanie Czy wymagane są świadectwa pracy z Polski -może pytanie brzmi głupio ale mam problem bo mam duże doświadczenie jako kucharz sushi -pracowałem w Lublinie a teraz Warszawie ale to wszystko ...
witam! Czy ktos sie moze orientuje po jakim okresie od zwolnienia mozna sie zarejestrowac w Nav. Dodam ze w lutym 2009 wrocilem do kraju i teraz znow jestem w No. chcialbym sie zarejestrowac ale ...
Witam mam pytanie czy w Norwegi można znaleś prace bez znajomości języka norweskiego ? myslałe o pracy np. na myjni i żeby była okazja podjęcia nauki języka norweskiego , a po nauce podjęcie pracy ...
Witam mam pytanie do osób mieszkających w No. Czy ktoś z Was ma wiedzę na temat sieci optycznych w No? Jak wygląda rynek usług światłowodowych, czy serwisem sieci zajmują się firmy państwowe czy ...
Witam.Mam pytanie dotyczace pracy na pol etatu i prowadzenie wlasnej dzialalnosci jak to sie ma prawnie tu w norwegii i jak z podatkiem czy bedzie wyzszy.
Witam wszystkich serdecznie. Właśnie zarejestrowałem się na waszym forum. Razem z kolegą od jakiegoś czasu zastanawiamy się nad wyjazdem do Norwegii. Chciałem zapytać czy jest szansa pojechać w ...
Witam serdecznie forumowiczów!! Od niedawna przeglądam forum, ponieważ razem z narzeczonym wybieramy się do OSlo pod koniec października. Mimo wielu dołujących informacji, które w większości ...
jako mechanik samochodowy
Hei mam 5 letnia suczke Kode,jest mieszancem boksera i amstafa.Szukam kawalera z podobnej rasy najlepiej bokser do .....wiecie do czego !!!!Niech se kobieta ulzy!
Czy może ktoś wie? Kończy mi się umowa 1 gródnia i nie zamierzam jej przedłóżać.Kiedy mogę ubiegać się o feriepengen żeby nie zapłacić podatku od tego?
Bartosz Zielinski
06-01-2011 21:19
Witam , chciał bym się zapytać czy można otrzymać [url"tlumacz-norwesko-polski/norweskie-cv.html"=]prace[/url] w Norwegi jako kierowca autobusu miejskiego mam ...
Witam czy mozna w Norwegi znaleść Prace jako kierowca smieciarki ? Nie znam języka , ale jestem zainteresowany nauka języka
Orientuje sie ktos z was czy jest mozliwosc zalozenia firmy dwuosobowej w norge i ile to kosztuje
Witam.Mam pytanie odnosnie podatku.Moj pracodawca nie placil za mnie podatku za rok 2010-z tego co mi wiadomo sama powinnam placic podatek.Czy moge zaplacic go do czerwca 2011-czy musze zaplacic go ...
Mam pytanie ile kosztuje przerejestrowanie samochodu np polskiego na norweskie blachy? parę Norwegów wspominało żeby im sprowadzić z Niemiec jakieś samochody i teraz interesuje mnie ile kosztuje taka ...
Grzegorz K
04-01-2011 11:02
Witam mam parę pytań odnośnie pracy . Mam zamiar Wyjechac na stałe do Norwegii w Lipcu . Konczę Profil Technik Kucharz . Angielski na poziomie Srednim . Mam nastepuyjace pytanie gdzie najlepiej ...
Sethur Asher
03-01-2011 21:12
Nie ma prawnych przeciwwskazan. A podatek zalezy od dochodu, im wiecej zarobisz tym wiecej zaplacisz.
Hej, Jestem studentem i chciałbym wyjechać popracować w norwegi przez wakacje chodzi mi o prace fizyczyną itp.Ogólnie po studiach marzy mi się pracować w norwegi- dlatego chciałbym zawczasu zbadać ...
mam nainie Aneta 36 lat wraz z mezem Andrzej 39 lat szukamy pracy .maz ma uprawnienia spawacza zna sie na pracach budowlanych szpachlowanie malowanie kladzenie kafelek i plyt regipsowych ja moge ...
monika cicek
01-01-2011 03:55
Witam wszystkich mam pytanie do osób z branży IT pracujących w No. Pracowałem w Polsce jako informatyk wsparcia technicznego użytkowników w dużym zakładzie. Praca polegała na rozwiązywaniu ...
Potrzebuje info na temat logowania do SPAREBANK1 mniej wiecej od polowy roku 2010 nie moge sie zalogowac na konto internetowe tego banku, podobno zmienili kody czy nowe tokeny wprowadzili. Napiszcie ...
Szymon Kowalski
27-12-2010 12:20
Hej jestem nowa na tym forum i mam nadzieję że ktoś będzie w stanie mi tu pomóc. Mam następujący problem. Przez dwa lata pracowałam w norweskiej firmie na umowy tymczasowe(2 roczne umowy). W ...
Janusz Xxxx
25-12-2010 20:57
od czerwca jestem na zasiłku,a w pażdzierniku konczy mi się pozwolenie na prace,zasiłek mam przyznany na 104 tyg.czy ktoś wie jak mam się starać o przedłużenie pozwolenia ,jakie druki wypełnić?
Witam jestem nowy na forum i niestety potrzebuje pomocy. A mianowicie: Dzisiaj pracodwaca poinformował mnie że nie ma pieniędzy żeby wypłacić mi wynagrodzenie za ostatni miesiąc, kilka razy ...
Witam wszystkich.Chciałbym znaleźć prace w Norwegii. Czy możne mi ktoś podać adresy,linki do biur,agencji pracy NORWESKICH które są obsługiwane w języku angielskim ? Serdeczne dzięki i pozdrawiam ...
to bardzo proste! jesli szukasz kogos do wspolnej,fascynujacej podrozy (w praktyce do pokrycia kosztow paliwa),a nie chcesz placic za umieszczenie ogloszenia,lub twoje ogloszenie nie przynosi ...
dzięki wszystkim na forum !!! bo dzięki wam znalazłem przed chwilą pracę , na początek może być bo dostałem całkiem nie złą posadkę w Oslo , otóż mam za zadanie pilnować ronda na ulicy w kierunku ...
Dzisiaj tj.15.12 zarejestrowałem się jako bezrobotny,poszukujący pracy.Czy za naliczenie kwoty zasiłku będzie brane ostatnie 12-cy,czy rok 2009.Z góry dziękuję za informację.
WITAM WSZYSTKICH DAM 99999999 KORON ZA ZAŁATWIENIE PRACY W NORWEGII-- mogę sprzątać,spawać,gotować,bawić dzieci, obsługiwać przyczłap do bulbulatora, umie prowadzić kombajn , znam się na budowach ...
Witam, Chciałbym się dowiedzieć jak w Norwegii jest zapotrzebowanie na lakierników samochodowych? Od dłuższego czasu myślę o wyjeździe tam. Słyszałem że można tam normalnie żyć i pracować ...
Witam ! W jaki sposób zalogowac sie poraz pierwszy na stronie sparebank .konto od 2 tygodni.posiadam narazie karte i pin . gdzie zanalezc kod jednorazowy do logowania czy moze trzeba go zamówic? ...
taaaaaaaa wszystko trzeba załatwiać - jak w za czasów komuny , bo inaczej się nie da . widzę że ta dyskusja do niczego nie prowadzi, bo przecież wiadomo że osoba ze stażem w Norwegii nie będzie ...
mam pytanie czy ktos pracuje na platformie wiertniczej!moze by sie podzielil wrazeniami i jak ta prace mozna zalatwic .
Mam pytanko do forumowiczów z M/N Od stycznia jestem na zasiłku z NAV. Wynajmuję mieszkanie, płacę za prąd i.t.p Co można odliczyć od podatku? czy muszę trzymać rachunki za prąd umowa na ...
No i wlasnie jaqk to sprawdzic podatek za sprzedarz mieszkania a kupno domu nalerzy sie pomiedzy polska a norwegia gdzie w norwegi oczywiscie prucz urzedu skarbowego morzna to sprawdzic.
Cześć witam wszystkich.Jadę na święta do Polski a jestem na zasiłku , wiem że musze to zaznaczyć w meldekort .Czy ktoś byłby tak miły i wytłumaczył mi od A do Z ? Przykładowo wyjeżdżam 15-tego na 4 ...