Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Kacprowicz Damian ..... (2156 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Samo CV zawiera Twoje dane osobowe i kontakt, wykształcenie, doświadczenie zawodowe i umiejętności dodatkowe. Wzory są po angielsku, ale sporo błędów gramatycznych zawierają, lepiej samemu coś napisać nawet ze słownikiem. Przynajmniej podczas rozmowy nie wyjdziesz na kłamcę. List motywacyjny powinien zawierać opis Ciebie, zdolności i dlaczego to akurat Ciebie mają zatrudnić. Nie polecam gotowców.
Tak przy okazji to właśnie ten bumell o którym wspomniałem wcześniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
bumell napisał:
Jak masz jakieś wątpliwośći odnośnie działalności to piszcie do mnie ludzie prości.Nikt wam teraz nie zazdrości.Ale wielu teraz jest gości którzy zapomnieli o radosci, i wielu jeszcze pości.Także nie jesteście w samotności.

Z tego co odebrałem to już przysłowiowej brzytwy się chwytacie.No i to chyba nie zbyt dobry pomysł aby rejestrować działalność.Jak wasz norweski?
Nie mam jednak nic do zaoferowania.Teoretycznie co mogę to powiem.Sam miałem w styczniu małą przerwę.i też powiało chłodem a tu podatek wisi nie zapłacony.Wysłałem może do 10 firm wiadomości.

Spoko brzytwy jeszcze nie ! zasiłek jakiś tam jest jednak to nie rozwiązanie . Praca pewnie będzie od kwietnia ale nie chcemy powtarzać tego co rok. Dobrze by było znalezć coś stabilnego przynajmniej na to 10 miesięcy w roku a nie na sześc. Norweski taki sobie zawsze w sprawach budowlanych się dogadało ale żeby był on kwiecisty to nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
W nav-ie nawet norwegów rejestrujących się nadal przybywa .Do tego zima(każdy wie)Mam na myśli duże projekty, na nich jest teraz poczekalnia.Pracują starzy.
Lecz zawsze jakaś praca gdzieś tam jest. /Oppdrag 123.no/ dla tych co sami coś potrafią tzn jako zarejestrowani rzemieślnicy .LECZ teraz nie ma wielu ofert.Trzy dniowe raz na tydzień.Mnie samemu udało się wskoczyć ,można powiedzieć przypadkiem bo jeden człowiek poszedł na zwolnienie.
Prywatnie,trzeba mieć jednak już wyrobione jakieś ścieżki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
bumell napisał:
W nav-ie nawet norwegów rejestrujących się nadal przybywa .Do tego zima(każdy wie)Mam na myśli duże projekty, na nich jest teraz poczekalnia.Pracują starzy.
Lecz zawsze jakaś praca gdzieś tam jest. /Oppdrag 123.no/ dla tych co sami coś potrafią tzn jako zarejestrowani rzemieślnicy .LECZ teraz nie ma wielu ofert.Trzy dniowe raz na tydzień.Mnie samemu udało się wskoczyć ,można powiedzieć przypadkiem bo jeden człowiek poszedł na zwolnienie.
Prywatnie,trzeba mieć jednak już wyrobione jakieś ścieżki.

Ja niby te sciezki mam wyrobione. Tej zimy mialem miec prace z trzech ukladow - z dwoch na 99%, a jeden na 100 - niezle, co?... Razem to 298%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
BUMELL tak na koniec dzieki za info . Apropo tej rymowanki co napisałes to jest super dopiero teraz domnie to dotarło. Przez chwilę zapomniałem że nie mam pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
O ile wiem to teraz komuny dysponują kasą po podliczeniu roku i dostaniu następnych finansów, stwórzcie oferte handlową na konkretne usługi i roześlijcie mailem może akurat coś chwyci , na Okern jest szpital w remoncie, i odnawianiu, moze tam, Ring 3 cały w przebudowie, w Skedsmo Schell kupił teren pod cpn i obsługe ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Kowalski10 napisał:
bumell napisał:

Ja niby te sciezki mam wyrobione. Tej zimy mialem miec prace z trzech ukladow - z dwoch na 99%, a jeden na 100 - niezle, co?... Razem to 298%

przy takiej skuteczności znalezienia pracy powinieneś pracować jako polski konsultant w NAVie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski, to ty tak z nudów na forum juz narobiles postów woecej ode mnie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
bad harry napisał:
Kowalski10 napisał:
bumell napisał:

przy takiej skuteczności znalezienia pracy powinieneś pracować jako polski konsultant w NAVie

...a jesli nie to na pewno ksiegowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
kanakk napisał:
O ile wiem to teraz komuny dysponują kasą po podliczeniu roku i dostaniu następnych finansów, stwórzcie oferte handlową na konkretne usługi i roześlijcie mailem może akurat coś chwyci , na Okern jest szpital w remoncie, i odnawianiu, moze tam, Ring 3 cały w przebudowie, w Skedsmo Schell kupił teren pod cpn i obsługe ,

Ok dzięki dzięki wszystko rozumiem : Otóż to że my wszystko mamy doświadczenie , pozwolenia, nawet zasiłek jednak jednej rzeczy nam brakuje Głowy tak to najprościej można określić Pracując u norwega przez kilka lat człowiek nie zajmuje się takimi rzeczami i w tym jest problem dlatego szukamy tej Głowy lub firmy która jutro za tydzień może za miesiąc będzie potrzebowała zgranych ludzi znających się na rzeczy . Bo w obecnej na pewno nic człowiek już nie osiągnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok