Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Kacprowicz Damian ..... (2159 niezalogowanych)
1 Post

(bumell)
Wiking
Bumel ty tandeciarzu.Co to jest???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Bumell co ty tak pijesz w środku tygodnia???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Bumell za dużo cię nie znam ale z tego co tu piszą to nadużywasz a....lu i sam nie wiem czy ty prawdę piszesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Bumell jeszcze jedno a jak tak w 70 % zaczne do siebie po norwesku gadać to jest jakiś sektor mniej obciążony polakami ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Cześć kolego.
Nie mam teraz nastroju na żarty.
Odpowiem tak: Wymyśliłem sobie to,planuję założyć w końcu swój pierwszy wątek,i to takie przygotowanie gruntu pod ten wątek.Będzie on nosił nazwę:"Picie to jest życie", lub" życie jak pół litra wódki",lub "Pijany bumell"
Takie krzywe spojrzenie na świat.
Ale na razie nie jest to dobry moment na to.(bezrobocie)
Poza tym ja nigdy nie nadużywam.Piję w normie.
Jestem sam.Nikt nie chciał się ze mną kolegowac,więc raz przechodząc koło sklepów,oglądając wystawy.Sam nie wiem co to było,co to za impuls,ale coś mną zawładnęło,coś się zmieniło.Teraz już wiem co to było,a raczej kto,Kalinka tak miała na imię,to blondynka,jesteśmy razem do dziś,nie mam serca jej zostawić,i wiem ,ze i mnie będzie trudno bez niej.
Ona zastępuje mi prawie wszystko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
www.alliansehandverker.no
To jakiś Polski twór.Dzwońcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Dzięki !!! Zawsze to coś dziś dam im pospać ale jutro dryndne Dzwonił jakiś gościu dziś oby w g... nie wdepnąć z Drammen był zobaczymy jutro jak to wyjdzie nasz szefunio może robic jakieś problemy w razie przeprowadzki do innej firmy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nie martw się na zapas szefem i jego problemami, jemu jakoś nie przeszkadza że pracy nie macie.
Zawsze jemu będzie łatwiej znaleźć nowych pracowników niż wam robotę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
W każdym razie akcja zapowiada się ciekawie . Zawsze było tak że siedzieliśmy w Polsce i czekaliśmy na telefon zbawienia w tym roku uswiadomiłem paru osobom że po świętach trzeba wrócić i załatwić papiery na zasiłek . Nasz pryncypał był szczerze zdziwiony i do dziś nie może wyjść z szoku . Z przebiegu rozstania się z firmą podziele się z wami zobaczymy jak to wyjdzie zależało by nam żeby sam nas zwolnił.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok