1 NOK
BARDZO PROSZĘ, gdyby ktoś z Was miał jaki kolwiek kontakt do osoby, która orientuje się, gdzie można byłoby wyjechać na ZBIORY owoców, warzyw,etc. to BARDZO PROSZĘ o odpowiedź. Okropnie zależy mi na ...
Witam ,interesuje mnie praca w Norwegii jako kosmetyczka .Myslalałam o załozeniu firmy jednoosobowej i chcialabym dojezdzac do klientek .Zastanawiam sie czy musze spelniac jakis wielke wymagania ,jak ...
O N
23-06-2010 10:36
witam pracuje w norwegi chwilowo jestem w polsce zjechałem na pare tygodni ,okazało sie ze mam problemy zdrowotne musze porobic sporo badań jak z moim ubezpieczeniem aby skorzystac z bezpłatnej ...
witam co mam dalej robić byliśmy na permiteringu a NAV i od 1 czerwca szef nas zwolnił ,nie ma dla nas pracy i NAV nam przestał też płacić ,co mamy teraz robić ,czy należy nam się zasiłek dla ...
witam. jestem w dosc nietypowej sytuacji. otóz jestem na permiteringu. szef do pracy wzywa mnie kiedy mu sie to podoba, chociarz reszta norweskich kolegów cały czas pracuje. czy bedąc na ...
IOM OSLO poszukuje nauczyciela jezyka norweskiego w Stavanger. Nauczyciel zatrudniony zostanie na umowe o prace, 100 godzin lacznie w terminie wrzesnien- grudzien 2010. Nauczyciel powinien miec ...
Potrzebuje, dosc pilnie informacji, na temat ubezpieczenia dla członków rodziny. Czy pracujac w Norwegii mozna objac ubezpieczeniem zdrowotnym swoje studiujace, dorosle dziecko zamieszkale w ...
WITAM.MAM KŁOPOTY Z MOIM NORWESKIM KONTEM.JUŻ OD ROKU JESTEM W POLSCE.KONTO NORWESKIE CAŁY CZAS BYŁO AKTYWNE W ZESZŁYM ROKU WŁAŚNIE NA NIE WPŁYNĄŁ MI PRZELEW ZE ZWROTEM PODATKU.WIEM ZE W TYM ROKU, ...
na ile % moge pracowac jezeli jestem na permiteringu? za jaką maksymalną ilosc dni placi NAV ? szef sciaga nas na 4 dni do pracy 5 nie idziemy czy wiec NAV za 5 dzien zapłaci czy nie?
Możecie mi pomóc i powiedzieć czy są jakieś szanse na znalezienie pracy lub wynajęcia mieszkania w haugesund.Mam 28 lat i szukam pracy jako sprzątaczka lub opiekunka,nie znam języka norweskiego znam ...
poszukuje pracy lub zleceń budowlanych karton-gips malowanie kafelkowanie panele. Malowanie domów na terenie Oslo numer tel 94120409
Witam, jestem tu nowy z myślą o reemigracji z UK po 5 latach do Norwegii. Chciałbym wypytać Was o podpowiedzi gdzie jest dobrze się osiedlić na początek. Z żoną i małymi dziećmi. Interesują mnie ...
Witam, Potrzebuje elektryka i hydraulika z uprawnieniami do wymiany instalacji w domu Drammen. Prosze tylko o powazne oferty, zadnych chalupniczych robotek. Pozdrawiam, Ania
Witam szukam adresów hurtowni odzieży używanej w Norwegii, jezeli ktokolwiek zna proszę o pomoc w znalezieniu.
Vi er på jakt etter deg som trives med å selge et solid og seriøst produkt på stand Telio er Norges største leverandør av bredbåndstelefoni, og var den første leverandøren som kunne tilby ...
Czy jest szansa jechać do Norwegi w ciemno i zaczepić się gdzieś do pracy?? Dodam ,że ja mogę robić prawie wszystko a mąż jest elektrykiem i pracuje w Norwegi od jakiegoś czasu ale dla Polskiej ...
Mam do Was takie pytanie, pewnie to już było na forum, to może ktoś pomocny mnie odpowiednio pokieruje, poda link itd. Będę wdzięczna i dźwięczna. A więc... Jak to jest z tym ubezpieczeniem ...
Witam! W 2009 roku pracowalem chwile w Norwegii i uległem wypadkowi w pracy. Od polowy stycznia 2009 do Lutego 2010 leczyłem się i byłem na chorobowym w Norwegii. Dwa tygodnie temu otrzymałem ...
Sethur Asher
11-06-2010 20:08
witam wszystkich!! pilnie potrzebuje opiekunki, praktycznie od zaraz na pare godzin dziennie. najlepiej z okolic baerum verk, ale nie koniecznie.tel. 46384221 dzwonic po 16.00.
Pilnie poszukuje opiekunki dla dwóch dziewczynek,dwa razy w tygodniu popołudniu,okolice Kvadrat-u (Sandnes).Tel. 46239607
Czy starajac sie o zasilek dla bezrobotnych trzeba przedstawic zaswiadczenie o zameldowaniu w danym miejscu w Norwegii? Ile czasu trzebe przepracować, żeby móc starać się o zasiłek?
Witam, mam pytanie chcialem znalezc prace w Norwegii na stanowisku egzaminator, mam zrobiony kurs egzaminatora w Polsce w jednym z osrodkow Word, wszystkie kat. oprocz motocykli znam w dobrym stopniu ...
witam, moje pytanie dotyczy ubezpieczenia dla mojej żony i córki. otóż pracuje legalnie w norwegii, a żona z córka mieszkają w polsce, żona jest zarejestrowana w urzędzie pracy jako bezrobotna. czy ...
pracowałem w zeszłym roku 3 tyg, zarobiłem troszke ponad 12 tyś koron i jak narazie nie mam zwrotu podatku. nie powinni automatycznie na konto wysyłać? mam w norweskim banku. Jak to z tym jest. To ...
Witam wszystkich. Dopiero co się tutaj zarejestrowałem i mam jakąś maleńką nadzieję, że ktoś stąd będzie potrafił mi pomóc. Szukałem już dosłownie wszędzie ofert pracy, a ciągle nie mogę znaleźć. ...
Witam mam takie pytanie, czy osoba mająca grupę inwalidzką orzeczoną w Polsce może ubiegać się o pracę w oparciu o przetłumaczenie tego orzeczenia czy trzeba stanąć dodatkowo przed jakąś komisja w ...
Witam Mam mały dylemat :/ otoz jestem zatrudniony legalnie w Norwegii, i pewnie mam odprowadzane jakies tam skladni na ubezpieczenie zdrowotne itp. ale chcialem sie dowiedziec czy powiniemen ...
Witam ma moze ktos jakis namiar na ta prace za kazda rade serdeczne dzieki
Witam, Poszukuje pracy dla 2 osób - kobieta (20 lat ) i mężczyzna ( 22 lat ) na 1 rok / 2 lata od lipca lub sierpnia 2010 r. Najlepiej praca fizyczna - pomoc w produkcji, sprzątaniu, na ...
Może ktoś mi podpowie . Chcę się zwolnic z pracy i stąd moje pytanie. Czy są specjalne druki na taką okazję , czy wystarczy własnoręcznie napisana informacja. Pytam ,ponieważ słyszałem o takich ...
witam!!!! prosze o pomoc w udzieleniu mi informacji w sprawie otrzymania pozyczki w banku na depozyt mieszkaniowy!!! moze juz ktos taka sprawe zalatwial to wie gdzie sie udac i jakie dokumenty sa ...
witm mam pytanie ; w jaki sposób mogę sprawdzić czy pracodawca odprowadza za mnie składki emerytalne, firma jest zarejestrowana w Polsce ale podatki i ubezpieczenie społeczne płaci w Norwegii i to ...
szukam i szukam nazwy formularza o dodatek na dziecko miedzy 1 a 3 roczkiem gdy dziecko nie idzie do przeczkola ale niestety nie moge znalesc , czy mogl by mi ktos pomoc i napisac jak ten formularz ...
Czy ktoś wie coś na temat podwyżki dla pracowników stałych, wykwalifikowanych w branży ogrodniczej w tym roku???? Były jakieś czy nie???? dzięki za info
Wszędzie potrzebują opiekunek, a w Drammen i okolicach nie? Chciałam więc zadeklarować, że jeśli ktoś ma potrzebę, to mogę zająć się jego dzieckiem lub dziećmi. Sama ma dwoje, jedno siedmioletnie, ...
we wrzesniu w 2009 skonczylem pracowac w norweskiej firmie. okazuje sie ze wraz z ostatnia wyplata powinienem dostac nalezne mi firiepenge. wyslalem juz dwa pisma do mojego bylego szefa ale on nie ...
szukam dobrego kucharza w okolicy Oslo ktory moze mowi po norwesku albo po angielsku!!!! jak chce polecic komus dobra prace to brak odpowiednich osob...co za los..!!
CZEŚĆ JESTEM W NORWEGII JUŻ 1 ROK I PRACUJE JAKO STARSZY ASYSTENT POŁAWIANIA KAMIENI W RZECE, CHODZI O ICH ODŁAWIANIE I UKŁADANIE NA KUPKĘ, ZA TO MAM 60KORON NA GODZINĘ , ROBIMY CODZIENNIE CZY W ...
witam. jak jest napisane wyzej w tytule - bede mowic o pracy dla nastolatkow. a wlasciwie o nia pytac. w zeszlym roku pracowalam w piekarni , a prace dostalam ot tak. w tym roku kolezanka ktora ...
DDDDDD WWWWW
24-05-2010 17:16
Witam mam możliwośc wyjazdu do oslo do pracy. Będę zarejestrowany w Polskiej firmie która deleguje do solo do pracy . Zakwaterowanie wyżywienie i dojazd do pracy oferuje pracodawca. Na poczatek ...
Witam, czy ktos moze wie jak wyglada praca w rafinerii, konkretnie przy malowaniu rur. Ile placa takiemu malarzowi? wiem, ze w Mongstad mozna taka prace dostac. Podobno z wyzywieniem i ...
Serdecznie witam wszystkich !! Jestem nowy w norwegi i mam nadzieje ze znajde wspacie tu na forum do norwegi zajechalem zaledwie wczoraj wiec za bardzo nie wiem co sie jeszcze dzieje wokol mnie ...
witam szukam tłumacza polsko-norweskiego ewentualnie osoby która dobrze zna język norweski do pomocy w sprawie sądowej z okolic drammen oslo
Dominika T
19-05-2010 00:09
Witam potrzebuje informacji . Mając mozliwość wyjechania do Olso do pracy mając zagwarantowane dojazdy do pracy mieszkanie i wyżywienie umowe o prace to jaka stawka za godzine może mi pracodawca ...
Witam! Dostalem kontrakt na pare dni probnych u norweskiego pracodawcy, co mam teraz zrobic? gdzie sie zarejestrowac? Jak zdobyc personnumer?
Witam. Mam problem z rozliczeniem podatku.Otoz od poczatku roku przebywam w Polsce i nie mam mozliwosci w zaden sposob odbioru zeznania i zlozenia korekty.Dodam ze kontaktowalem sie ze swoim ...
witam doszly mnie sluchy ostatnio ze jezeli mam jakies pieniadze na koncie w grudniu to musze zaplacic podatek od oszczednosci... moze ktos sie z tym spotkal, w ubieglym roku nic nie placilam, ale ...
ania s
12-05-2010 17:12
Witam. Jak w temacie. Poszukujemy opiekunki dla dwóch chłopców w wieku 6 i 4 lat. Okolice Sarpsborga-Fredrikstad. Pięc dni w tygodniu. Panią zainteresowaną bardzo proszę o kontakt na e-mail ...
nie mogę sobie poradzić ze złożeniem ogłoszenia do Aftenposten, zawsze to robiłam idąc do redakcji a teraz składa się tylko internetowo. Czy ktoś mi pomoże?
czesc mamuski .mam pytanie jezeli podejme prace na 100procent czy nav automatycznie odbiera dodatek za przedszkole ?bylam w navie i pani powiedziala, jezeli wezme zarejestrowana dagmame to nav juz ...