Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

poszukiwacz - Norwegia

Czytali temat:
(835 niezalogowanych)
5 Postów
Wiking
witam wszystkich rodaków,mam kilka pytań co do pracy.Jestem plastykiem i ogólnie zajmuje sie malowaniem budowlanym i nietylko czy ktoś z was ma namiary na jakąs agencje pracy malarskiej w norwegii?ByLbym zobowi.azany.:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
czy mamy rozumieć że jesteś grafficiarzem
czy nie wyraziłeś się dość jasno
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
nie graficiarzem nie jestem poprostu obrazy maluje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Freski malujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja też maluję, ale nie freski. U Norgów w domach wiszą takie arcydzieła na scianach, podobno bardzo drogie. A przedstawiaja mniędzy innymi: kilka kresek roznej grubosci, jakis wyraz ( obojetnie jaki), kilka plam, kilka musnieć pędzla...
Podobno takie dzielo kosztuje kilkanascie tysiecy koron. Ja namaluje za 2000 tysiace, jak ktos dostarczy blejtram
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Dino napisał:

Freski malujesz?

Poszukiwacz zaspał, parę godzin temu oferta odpowiadająca terminowi "fresk", wygasła . Znaleziono człowieka do tej pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Ja też maluję, ale nie freski. U Norgów w domach wiszą takie arcydzieła na scianach, podobno bardzo drogie. A przedstawiaja mniędzy innymi: kilka kresek roznej grubosci, jakis wyraz ( obojetnie jaki), kilka plam, kilka musnieć pędzla...
Podobno takie dzielo kosztuje kilkanascie tysiecy koron. Ja namaluje za 2000 tysiace, jak ktos dostarczy blejtram

Cenisz się Hilton, Dwa miliony, to dopiero dwadzieścia lat po śmierci artysty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Hilton napisał:

Hilton a Ty jak te arcydzieła spostrzegłas u tych Norgów??????????????????????????????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
frewskow nie maluje a chodzi mi dokladnie o firmy malarskie,maluje na scianie motywy z bajki dla dzieci.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
brawo endi, załapałaś
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok