Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Problem z pinami - Norwegia

Czytali temat:
Aga G (519 niezalogowanych)
4 Posty

(fargo1980)
Wiking
Witam.

Chcialem sprawdzic na stronie altinn.no czy nalezy mi sie zwrot czy musze nadplacic podatek, lecz spotkalem pewne problemy. Przy logowaniu poprosili mnie o kody z listu z 2008 roku a ja w norwegii jestem od 2009 , ale probowalem je wklepywac i po 3 blednych zablokowalo mnie. Czy ta blokada jest czasowa czy musze zamawiac ponownie piny ? I jesli mozecie wytlumaczcie "lopatologicznie" gdzie mozna to dokladnie sprawdzic moze ja cos zle robie.

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hej nie sprawdzisz jeszcze czy masz zwrot czy doplate,dopiero po pelnym rozliczeniu podatku w czewcu albo na jesieni.To co otrzymales to jest wstepne rozliczenie z tego co skatt otrzymal od pracodawcy,z banku,kredytodawcy itd. Teraz Ty rozliczasz podatek wg siebie(statusu tutaj) albo poprostu sie zgadzasz z wyliczeniem przez skatt . Co do pinow nie wiem czy sa potrzebne nowe ale wydaje mi sie ze nie.Sprobuj jeszcze raz i opisz co dokladnie po zablokowaniu strona chce od Ciebie. Wprawdzie w 2008 roku duza czesc kodow nie dzialala i byla afera nawet z tym zwiazana ale mowili ze naprawili to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
Musisz i tak zamówic nowe kody !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(fargo1980)
Wiking
ok piny zablokowało mi tylko na 24h, ale gdy chce wejsc na Minid to hasła mi nie chce przyjac a jak biore przypomnij to pokazuje mi sie okno i chce kody z 2008 kiedy to mnei jeszcze w norwegii nie bylo

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok