Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Lukasz Pec (1497 niezalogowanych)
1 Post

(bumell)
Wiking
Wcześniej już byłem,ale dziadek w piecu nie napalił i woda chyba zamarzła i nic nie drgnęło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bumell napisał:
Dajesz mi do wiadomości ,że jesteś samotna hm,a wiesz że już po północy,a ty jeszcze chcesz książki czytac.
Mnie też samotnośc doskwiera.Praca i praca tylko,i nadal malo,rozdwoić się nie mogę i mam tam jescze małą lukę,oficjalnie pracuję od 6 do 17,potem do 2 towarzysko bez podatku bo kasy fiskalnej nie chce mi się dzwigać,więc zostaje 4 godziny do zamknięcia doby i tak wziąłbym jakieś 1/4 czy 1/5 etatu.Jako kierowca

Bumell,jedyne co daję Ci do zrozumienia,a właściwie mówię to bez ogródek to to,że potrzebuję kogoś do gaszenia światła,a Ty od razu filozofujesz.Możesz ewentualnie zamontowac mi wyłącznik przy łóżku i jeteś wolny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Ale oschła jesteś,hm tylko wyłącznik,nie będzie mi się opłacało przyjeżdzć.Dożuć jeszcze malowanie.A ja dam ci "upust"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Ups tam powinno być rz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
giovi2 napisał:
bumell napisał:
Dajesz mi do wiadomości ,że jesteś samotna hm,a wiesz że już po północy,a ty jeszcze chcesz książki czytac.
Mnie też samotnośc doskwiera.Praca i praca tylko,i nadal malo,rozdwoić się nie mogę i mam tam jescze małą lukę,oficjalnie pracuję od 6 do 17,potem do 2 towarzysko bez podatku bo kasy fiskalnej nie chce mi się dzwigać,więc zostaje 4 godziny do zamknięcia doby i tak wziąłbym jakieś 1/4 czy 1/5 etatu.Jako kierowca

Bumell,jedyne co daję Ci do zrozumienia,a właściwie mówię to bez ogródek to to,że potrzebuję kogoś do gaszenia światła,a Ty od razu filozofujesz.Możesz ewentualnie zamontowac mi wyłącznik przy łóżku i jeteś wolny

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
już po północy
z okazji dnia kobiet wszystkiego najlepszego dla wszystkich pań a szczególnie tych które jeszcze nie śpią

bo ja idę spać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ale fajnie. Ale przypomnij sie za tydzień
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Łukasz Turski
(luki2312)
Nowicjusz
Witam jestem zainteresowany Pańska ofertą znam bardzo dobrze j.angielski (mowa, pisemnie) chciałbym uzyskać więcej inf na temat tej pracy z góry dziękuje za inf
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Luki2312, ten pan podal dwa numery telefonów. Jezeli nie od razu, to droga dedukcji mozna dojsc do tego, ze raczej szybko tu nie zajrzy Dlatego zamiast odpisywac na forum to po prostu zadzwon.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok