1 NOK
Szukam pracy jako kierowca Mam B, C+E, Gdzie szukać gdzie składać CV. Poproszę linki do stron. Za pomoc z góry dziękuję. Wszystko się przyda. Ile płacą jaki czas pracy. Poproszę o każdą ...
Adam Sz.
15-02-2010 21:01
Hej potrzebuje linku do rejestracji w UDI.Poniewaz zona dzis była na komisariacie z papierami a odesłali ją z kwitkiem,przepisy sie zmieniły trzeba rejestrowac sie w necie zna ktos moze?Byłem na ...
Witam Wszystkich! Poszukuje pracy w hotelach i restauracjach w Norwegii, korzystałem już z nav.no ( znam tylko angielski więc mam problem ze zrozumieniem ogłoszeń, ale mimo wszystko wysyłałem ...
Czy wie ktos ile wynosi w Norwegii clo na czesci samochodowe i w jaki sposob jest ustalane? Czy na podstawie rachunkow, czy tez maja wlasne cenniki?
Witam. Chciałbym wyemigrować do Norwegii w celu zarobkowym, lecz nie wiem jak poruszać się po norweskiej stronie Adecco (addeco.no). Proszę o pomoc w zarejestrowaniu mnie i mojego CV. Dziękuję ...
Witam.. poszukuje osoby ktora nauczyła by mnie lub chociaz przyblizyła obsługe programu mamut badz innego do rozliczania firm... otorzyłam tutaj firme,i chciała bym sie rozliczac sama..prosze o ...
Hejka,gdzie moga zalatwic zasilek mieszkaniowy, jaki druk wypelnic i co trzeba zlozyc???
Jakie trzeba załatwić formalności aby dostać rodzinne na dziecko które jest Polsce z żoną? W kraju nie pobieramy rodzinnego od prawie trzech lat.
witam wszystkich poszukuje rzetelnych informacji na temat podjecia pracy i mieszkania w norwegi prosiłbym o rzetelne informacje doskonale znam prace wykonczeniowe glazura karton gips malowania ...
Szukam pracy w budownictwe, prace wykonczeniowe, stolarstwo, meblarstwo. tel. 0048 721 599 487
Hei. Mam pytanie odnośnie dni wolnych z okazji niedawnych świąt. Czy ktoś posiada jakąś wiedzę na ten temat? Miałem urlop od 17 grudnia do 05 stycznia i firma za 1-sze święto i nowy rok mi nie ...
Kto wie jak mozna sprawidzic zarobki z zeszlego roku?? Wiem,ze byla taka strona internetowa,ale zapomnialam..........
poszukuje pracy w rolnictwie przy uprawach bądź hodowlach umię obsługiwać maszyny rolnicze łącznie z kombajnem znajomość jężyka angielskiego proszę o wszystkie możliwe kontakty jestem pracowity ...
witam. orientuje sie ktos po jakim czasie przychodzi karta podatkowa? i czy ona przychodzi do mnie czy do pracodawcy?? dzisiaj dostałem nr personalny a papiery na karte składałem tego samego dnia co ...
Witam serdecznie, mam problem. Mam konto w postbanken.no i karte bankomatowa ktora jest moim jedynym srodkiem dostepu do pieniedzy na koncie - jestem bezrobotna i dostaje zasilek ale jestem w ...
Witam wszystkich Rodakow. Wlasnie znalazlem ta strone w pozukiwani info na temat norwegii. Mam do was pytanie. Czy ktos kto zna bardzo dobrze jezyk angielski w mowie i na pismie a nie zna ...
Hej Jakich używacie programów do wypełniania PIT? Ja ostatnio znalazłam w sieci ten program: program-pit.net/ pozdrawiam
Hej!!! Ma ktos podobny problem??? Na poczatku pazdziernika zlozylam papiery w UDI. Do dzisiaj czekam. Bylam na poczatku grudnia, to powiedzieli mi ze wszystko jest ok, pod koniec grudnia ...
witam,,,mam legalną prace od ponad dwóch lat,,mam pytanie czy z tego tytułu należy mi się jakiś zasiłek rodzinny na dzieci które są w Polsce i sie jeszcze uczą,jeśli tak to do jakiego wieku i jak to ...
Chcialbym przede wszystkim powitac wszystkich. Pisze z pytaniem czy ktokolwiek moglby mi pomoc wyjechac po Nowym roku z PL a zarazem znalesc jakas prace.. Moze to byc cokolwiek.. Zadna praca nie ...
czy może mi ktoś pomóc jak uzyskać skattekort bo mi nie przysłali dziękuje
Mam pytanie moze ktos mi odpowie. Od marca 2009 roku pobieram dagpenger z NAV. Zasilek ten zostal mi przyznany na 52 tygodnie, mimi iz w roku poprzednim moj dochod przekroczyl 200 tys. W ciagu tego ...
Mam jedno pytanko ostatnio stracvilem prace oczywiscie nalezy mi sie teraz zasilek dla bezrobotnych .Chcialbym w tym czasie podjac nauke jezyka norweskiego , jednakze slyszalem iz podejmujac ...
Witam! mam pytanie dot. pozwolenia na pracę. Z tego co wiem, obecnie nie potrzebuję pozwolenia na pracę do 3 miesiecy, ale po przekroczeniu tego terminu musze to zgłosić na politi i uzyskać ...
witam szukam pracy w rolnictwie przy uprawach bądź chodowlach. Pracowałem sezonowo w Norwegii przy uprawie sałaty także doświadczenie w tej dziedzinie upraw posiadam duże. pozdrawiam
W jaki sposób funkcjonuje oficjalna dag mamma, tzn. w jaki sposób sie rozlicza, gdzie to trzeba zgłosić itd..
Witam , mam małe pytanko moja żona nie pracuje i niemoże znaleść pracy, ja pracuje w firmie remontowo budowlanej. Czy moja żona może otworzyc firma malarsko-remontową,,a ja będe pracował ,czy mój ...
ka mi
29-01-2010 17:36
Witam!!! Mam pytanko odnośnie tabeli podatkowej, którą otrzymałem na obecny rok. Mianowicie przez pierwsze dwa lata pracy otrzymywałem tabele 7300 , obecnie otrzymałem 7100 obie 36%. Jednakże ...
Witam wszystkich. Mam takie pytanie . Czy ktoś się orientuje co to jest . FUNDUSZ GWARANCJI PŁAC. Cz istnieje możliwość odzyskania zaległego wynagrodzenia po ogłoszeniu upadłosci firmy .. Dziekuje z ...
JACEK SZABLEWSKI
29-01-2010 08:33
Witam!! Mam jedno małe pytanie !! Posiadam polskie uprawnienia na koparko - ładowarki ( zaświadczenie + książeczka) czy żeby korzystać z tych uprawnień w Norwegi trzeba je potwierdzać w tutejszym ...
karol karolak
27-01-2010 23:56
WITAM !!! POSTANOWIŁEM WRAZ Z MOIM KOLEGĄ Z KTÓRYM PRACUJĘ OD KILKU LAT W HOLANDII IŻ BĘDZIEMY SIĘ STARAĆ O ZNALEZIENIE PRACY W NORWEGII! POSIADAMY DOŚWIADCZENIE PRACY W LOGISTYCE, DYSTRYBUCJI ...
Witam Poszukuję księgowej lub księgowego ( okolice Stavanger ) do rozliczenia podatku za 2009
szukam fliziarz,murarza,tylko powarzne oferty z numerem telefonu
witam wszystkich mam kilka pytań i proszę o pomoc 1. pracuje od pazdziernika w norwegii i nie wiem czy i jak mam sie rozliczyc tutaj w norwegii i polsce dodam ze w polsce prowadzilem dzialalnosc ...
WITAM NAZYWAM SIE MACIEK SYTUACJA JEST TAKA ZE NA RACHUNKU JEST OKRES PŁATNOŚCI ZA KTÓRY JUŻ ZAPŁACIŁEM ALE NADAL CO RACHUNEK NOWY MAM TO SAMO, PŁACE I PŁACE NAWET NIE WIEM ZA CO . POZATYM ...
ATS Anna S.
25-01-2010 12:18
Witam. w2009 wziolem slub,zona przebywa z dziecmi w polsce i nie pracuje.Czy moge sie z nia rozliczyc w norwegi???
Mam pytanie - przez 3 lata dostawałem kartę 7100 , pierwsza klasę . W tym roku dostałem tabele 7116 tez pierwsza klasę . Czy możne ktoś się orientuje co ona oznacza i dlaczego taka po 3trzech ...
Witam, czytałem gdzies w internecie że po urodzeniu sie dziecka należy sie mniejszy podatek. Natomiast nic konkretnego nie udało mi sie znalesc. Do tej pory miałem tabele 7200 w drugiej klasie, Ola ...
Mam pytanko. Jeśli bedzie ktoś mógł mi podpowiedzieć bedę bardzo wdzięczny Jestem na karcie 7300 na 36% 1 klasa podatkowa. Pracodawca pomagał mi uzysac ta katrę. Jako przewidywany dochód napisano ...
chcę zamkąć tutaj firmę, słyszałam że mogę to zrobić elektronicznie, ale nie mogę znaleźć linka, czy ktoś może mi pomóc?
Witam! Chciałabym założyć jednoosobową firmę sprzątającą, ale nie do końca wiem co, gdzie i jak załawić. Mam pozwolenie na pobyt i numer personalny. 1. Czy muszę napisać biznes plan i budżet i ...
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Wybieram się właśnie do Norwegii razem z koleżanką, mamy sprzątać domki jednorodzinne. MA BYĆ TO PRACA PEWNA I WYPŁACALNA, jednak obawiam się co do ...
Witam, Mam mozliwosc pracy jest to opieka nad dzieckiem u norwega ile kosztuje godzina pracy (jakie sa stawki)Prosze o pomoc.Gosia
Witam! Przyjechałam do Norwegii dwa miesiące temu, do pracy na kontrakcie, w ogrodnictwie. Jest to staż załatwiony przez moją uczelnię. Jak się okazało na miejscu - muszę pracować 7 dni w ...
Z powodu czasowego braku pracy we wrześniu zarejestrowałam się w NAV-ie ,otrzymałam prawo do zasiłku i co za tym idzie wypłacono mi należne pieniądze.Wyjechałam do Polski na urlop-o czym powiadomiłam ...
Przelałem kwotę 20 000 koron na konto mojego kolegi poprzez nettbank z mojego konta tytułem pożyczki. Czy kolega będzie musiał od tej kwoty zapłacić podatek przy rozliczeniu rocznym,czy może ...
Witam serdecznie! W najblizszym czasie mam zamiar wybrac sie do Norwegii. Obecnie mieszkam w Szwecji (2 miesiace). Bardzo intensywnie poszukuje tu pracy, ale niestety nic w tej materii nie ...
Witam, może ktoś może mi podpowiedzieć bo nie mogę nigdzie znaleść tego , a mianowicie jestem tutaj na legalu-mam pracę i moja narzeczona jest za mną - sprząta domy, mam zamiar kupic auto na ...
Szukam osoby, która wytoczyła sprawę sądową swojemu pracodawcy (w zasadzie z jakiegokolwiek powodu) lub byłemu pracodawcy z pomocą Związków Zawodowych lub na własną rękę. Mam parę pytań do kogoś, kto ...
Sethur Asher
12-01-2010 21:08
Czy można gdzieś w necie sprawdzić czy otrzymałem nr personalny i pozwolenie na prace
Witam, pozdrawiam i o zdrowie pytam hehe, chcialem sie zapytac jak to jest z tymi dniami wolnymi zaznaczonymi na czerwono w kalendarzu, np 1stycznia czy tez 25grudnia, czy pracodawca ma obowiazek ...
Robimy schody, balustrady i nie tylko, łączymy drewno z metalem w każdej formie. Jak można zareklamować się w norwegi? Myślałem wysłać prezentacje do biur architektów może jakieś stronki w necie? ...
Poszukuję pracy w Norwegii, jako kucharz . Posiadam 9 letnie doświadczenie. W przyszłości chciałbym zamieszkać z żona i dzieckiem w Norwegii. Zapraszam na swoja stronę z fotografiami moich ...
Witam, za rok (może dwa) kończę studia i myślę o wyjeździe z Polski. Kończę mechatronikę na jednej z czołowych polskich uczelni technicznych (specjalizacja : Automatyka; druga specjalizacja: ...
Witam, poszukuje pracy, jako monter rusztowań, posiadam wieloletnie doświadczenie zawodowe, posiadam również uprawienia do wykonywania tegoż zawodu (§13/46c), biegle posługuje się j.angielskim. Mój ...