Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
(303 niezalogowanych)
1 Post
ARTUR MIKUL
(LOCZEK75)
Wiking
Ponad 2 lata jeździłem do pracy na statkach jako stolarz okrętowy. Teraz posrednicy w Polsce mówią, że jest kryzys. czy to prawda? Czy ktoś może mi pomóc w znalezieniu namiarów na firmę, która zatrudnia takich pracowników jak ja.mam działalność gospodarczą w Polsce. Pomóżcie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
LOCZEK75 napisał:
Ponad 2 lata jeździłem do pracy na statkach jako stolarz okrętowy. Teraz posrednicy w Polsce mówią, że jest kryzys. czy to prawda? Czy ktoś może mi pomóc w znalezieniu namiarów na firmę, która zatrudnia takich pracowników jak ja.mam działalność gospodarczą w Polsce. Pomóżcie....

Mówisz tak jakbyś spadł z księżyca Nie wiesz o tym ,że jest kryzys? Nie tylko w Norwegii jest problem ze znalezieniem pracy,coraz wieksze wymagania i coraz więcej osób na jedno stanowisko.
Twoja działalnośc z Polski na nic się tutaj nie zda.
Próbuj przez pośredników,może w końcu coś sie znajdzie, ale sytuacja teraz nigdzie nie wygląda kolorowo...w Norwegii też nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok