Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
poczciwy (2915 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
Grzes203 napisał:
xyz7 napisał:
Jestem za juniorsous Trzymamy razem

juniorsous napisał
Brawo xyz7 , trzymamy razem !!!

Jeszcze za wirtualne rączki się złapcie i wymieńcie komórkami.
Może tak xyz7 wyjaśni jaki miał cel w zamieszczeniu tego ogłoszenia i rozwieje tym samym wszelkie wątpliwości. Robicie sobie jakąś świętą wojnę tutaj:
My razem - Wy przeciwko.. Co to jest??? Plac zabaw???

Od początku czytając miałem wrażenie że jest to szkolenie organizowane przez Skettetaten za darmo, jeśli nie jest i jakaś firma się podpina pod ich logo dla własnych korzyści to jest to normalny przekręt

Juniorsous, wyskoczyłeś z tymi ideami jakbyś się wczoraj urodził i nie wiedział co to pieniądze i skąd się biorą.
Wygląda to jakbyś chciał włączyć w akcję portal MN i szczycił się charytatywnością bo nic z tego mieć nie będziecie.

P.s. Możesz pisać więcej niż jedno zdanie w poście, nie musisz pisać ich trzech z trzema zdaniami.

moim zdaniem robi to konkretna firma pod płaszczykiem skatteetaten . na spotkonaniu pewnie można się będzie dużo dowiedzieć o odliczeniach ale nie jak wypełnić druk , bo to powiedzą ci gdzie trzeba si zgłośić żeby zrobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
k w
(xyz7)
Wiking
No coz jak widac bardzo trudno jest napisac: "Dzieki za info!" badz "Nie, dziekuje. To nie dla mnie." Lepiej brnac w nieskonczonosc w bezsensownych przepychankach slownych. Ja w takim razie dziekuje, nie dam sie w ta wciagnac. Informacja przeze mnie zamieszczona jest tylko informacja. Co kazdy zainteresowany z nia zrobi, niech to zostanie nas wszystkich slodka tajemnica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
xyz7 napisał:
No coz jak widac bardzo trudno jest napisac: "Dzieki za info!" badz "Nie, dziekuje. To nie dla mnie." Lepiej brnac w nieskonczonosc w bezsensownych przepychankach slownych. Ja w takim razie dziekuje, nie dam sie w ta wciagnac. Informacja przeze mnie zamieszczona jest tylko informacja. Co kazdy zainteresowany z nia zrobi, niech to zostanie nas wszystkich slodka tajemnica

Masz generalnie racje(czesciowo), Smajk dziekuje za info ale rowniez -dziekuje- , to nie dla niego
I zyczy udanego sobotniego popoludnia ,w ktorym mysli na temat haraczow , podatkow , wyplat itp. rzeczy zwiazanych w nokami czy plnami miejsca nie maja .
Podatki u Smajka powoduja - ostry zgrzyt, wiec sobie daruje/bynajmniej w sobote.
trelelelelllee.....ellle ... elle eeee
Pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ale jarmark

o co w ogole klocicie sie tu wszyscy to nie wiem, w kazdym razie to co najbardziej na te chwile mnie interesuje to czy wie ktos kiedy przestawiamy czas na letni ? czy to jutro ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
ulv72 napisał:
ale jarmark

o co w ogole klocicie sie tu wszyscy to nie wiem, w kazdym razie to co najbardziej na te chwile mnie interesuje to czy wie ktos kiedy przestawiamy czas na letni ? czy to jutro ?

Tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
ulv72 napisał:
ale jarmark

www.tvn24.pl/-1,1649661,0,1,spimy-krocej...garek,wiadomosc.html
dzisiaj, lub tez z dzisiaj na jutro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ulv72 napisał:
ale jarmark

a po co ci to ....szczęśliwi czasu nie liczą
przecież i tak siedzisz całą noc jak by ktoś głupoty popisał
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
dziekuje i przepraszam, ze wtracilem sie tak zupelnie nie w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis: