Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Lukasz Pec (1497 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Luki2312, ten pan podal dwa numery telefonów. Jezeli nie od razu, to droga dedukcji mozna dojsc do tego, ze raczej szybko tu nie zajrzy Dlatego zamiast odpisywac na forum to po prostu zadzwon.

Nooo... zaczelas znowu popadac w depresje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur to wsjo przez ciebie. Ja sobie nawet zaplote wlosy tak jak Pocahontas dla ciebie Ale spraw, aby moja dipreszyn znikneła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sethur to wsjo przez ciebie. Ja sobie nawet zaplote wlosy tak jak Pocahontas dla ciebie Ale spraw, aby moja dipreszyn znikneła.

No a kto Ci wlasnie podbil z minus jeden, no kto jak nie ja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Sethur napisał:
[quote]Hilton napisał:

A potrafisz bic ogonem jak iguana?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zalezy czyj jest ogon i czy dam rade utrzymac w rece
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Watek stal osmotniony pusty wiec tylko chcialem go troszke ozywic zeby kolega powiedzial do jakiej dziedziny,kobieta mezczyzna czyli podal troszke szczegolow nie udalo sie. ZASMIECAJMY DALEJ TO FORUM I INTERNET!!!! Dzieki takiej formie forum ten portal sie rozkrecil i nie zgodze sie ze nie ma tu konkretnych odpowiedzi bo sa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok