1 NOK
czy ktos sie orientuje kiedy rusza stok w hafjel?????
Może mi ktoś powiedzieć ile idzie czek z banku z Norwegii ? Jest to dla mnie dość istotne wiec prosze o szybko odpowiedz! Z GORY DZIEKI
Hej. Znalazlam jakas wzmianke w necie ze mozna przedluzyc o rok mozliwosc korzystania z samochodu na polskich blachach w Norwegii (no bo od momentu dostania nr mozna jezdzic tylko rok). Dawaloby to ...
ZAUWAŻYŁEM OSTATNIO IŻ sporo osób pisze w danych tematach nie na temat a ponadto " nielogicznie " nabija sobie posty....! . CZYŻBY ROZPOCZĄŁ SIĘ JAKIŚ WYŚCIG DO czegoś .. , o czym nie ...
Co mam zrobić w przypadku zablokowania swojego tokena z banku Nordea ?
inga s.
11-10-2009 13:06
prosiaczki mają ryjki więc szansa zawsze istnieje... pozdrawiam
panladny to jakis zakompleksiony polaczek (nie mylic z polakiem), mieszka na sile w kraju ktorego nienawidzi i to niewiadomo za co i ciagle sie uzala, prawdopodobnie to zwylky nieudacznik, ktory ...
Gabriel PROTEST Gabriel PROTEST
10-10-2009 23:03
witam mam właśnie taki pytanie co można robić w domu?Ja obecnie nie pracuję i okropnie się nudzę może ktoś coś ciekawego zna,bo oglądanie telewizji już mi się nudzi a na internecie też nic ciekawego ...
Witam wszystkich!Mam male pytanko przed pojsciem do banku.Moze ktos z forumowiczow staral sie o kredyt konsumpcyjny w Sparebank West.Chodzi o kwote ok.40000-50000nok.Potrzebuje jedynie informacjii o ...
Dostałem przydział do nowego lekarza,PHAM ANNA PHINGA.Chciałbym wiedzieć czy to jest polka i co ten skrót przed nazwiskiem oznacza?Warto przy niej zostać,czy szukać innego?
Det ser litt moerkt ut - jak to będzie na polski. dzięki
Jest ktoś może tutaj z Kristiansund? Co można w wolnym czasie zwiedzić????
hej zna ktos stronke gdzie mozna wyliczyc cło za przerejstrowanie auta ????
Szukałem testów i opinii dotyczących zestawów kina domowego Blu-Ray, bo mam zamiar coś takiego sobie kupić. Zobaczcie na co przez przypadek trafiłem, Co prawda są to tylko odtwarzacze,ale widać,że ...
Czym się różni klimaanlegg od air codition w samochodach ?
Tilgodebelop blir utbetalt/overfort etter at det offentlige har foretatt motregning for eventuelle tidligere ubetalte krav.Skatteoppkreveren vil sende egen melding om eventuell slik motregning.
wyglada "apetycznie" pod wzgledem dobrej zabawy, ale ponad tysiaka zawsze chca za to i nie jest to moze tak duzo ale tez moze to byc nie calkiem tak fajne, jak opisuja, tylko bubel jakis... ...
witajcie,moi znajomi dzis dostali nakaz od wlasciciela mieszkania zeby natychmiast sie wyniesli,mieszkanie jest niestety na czarno, facet ktory im wynajmuje zalega tez z wyplata za prace temu ...
zawsze koncze publiczne dyskusje publicznie forum/view/stavanger/12306/pilnie_potrzebna_praca_i_mozliwosc_noclegu_6,24.html a Dziki nie potrafi tylko mi smieci na ...
Witam! Mam pytanie .!12 wrzesnia dostalam kontrakt i pracuje w firmie ,jest to praca sezonowa ,kontrakt podpisałam na 7 miesiecy. Jestem w ciazy i teraz nienajlepiej sie czuje ,a pracuje od 12 ...
hej mam 24 lata i szukam jakis kolezanek ,mieszkam w drammen.ludzie dajcie znaC!!!!!!!!!!! zdycham z samotnosci,mam tylko faceta no i 5 mies-corke
Gabriel w wątku "eu kontroll" napisał: ...W kraju zatrzymano mnie do kontroli parę razy .... , I zależało na jakiego niebieskiego durnia się trafiło... . niemniej to opowieść na inny ...
Witam. Wiem ze forum nie jest do tego ale naprawdę potrzebuje pomocy miłej osoby. Poszukuje pracy juz kilka tygodni, mam wykształcenie wyższe z informatyki, mówie komunikatywnie po angielsku, ...
Mam takie pytanie czy jak dostalem skatteoppgjor 2008 juz z 2 miesiace temu a na czek do tej pory do mnie nie dostarl to sa jakies powody do obaw poniewaz ten adres na ktory oni wysylaja jest troche ...
dostalismy niedawno wypowiedzenie z mieszkania bo własciciel chce sprzedac,mamy czas do 1listopada na wyprowadzke mam ogromną prożbe do tych ludzi co mieszkają w Bergen lub Sotry może cos wiedzą o ...
Zamknęłam sprawy w Polsce, i powoli zaczynam oswajać się z nowa rzeczywistością i po raz pierwszy patrzę w przyszłość z nieco większym optymizmem. A wam ile czasu zajęło oswojenie się z Norwegią? a ...
Witam.Potrzebny jest pilnie alternator do fiata ducato rok 1996 rok.Tel:98828206
Mieszkam od niedawna w Egersund i nie mogę się do tego przyzwyczaić, że nagle wszyscy znajomi zostali w Polsce. Może ktoś ma ochotę na bliższą znajomość. Pozdrawiam serdecznie
Zobaczcie sami... nrk.no/nyheter/utenriks/1.6791224
Pani w szkole jezykowej prezentowala tance z roznych czesci swiata, miedzy innymi rosyjska Troje jaka polski taniec narodowy!.Norwegowie nie wiedza prawie nic o naszej kulturze,mysle ze dobrze byloby ...
www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=585186 Pomysłowi byli .
a dotyczy ustawienia anteny stelitarnej Polsat Cyfrowy,mieskam teraz w Horten i nie wiem jakiego kierunku sie trzymać,czy takiego ja w Polsce na południe? h
Witam!!! Nowości z polskiej sceny muzycznej i nie tylko www.newsmusic.com.pl polecam!!! Pozdrawiam Artur
www.tvn24.pl/-1,1621194,0,1,turysci-ukra...sedes,wiadomosc.html Można sobie tanim kosztem chatę umeblować .
Przede wszystkim witam serdecznie.Prosze o rade.Prosze mi powiedziec gdzie udac sie po zakup auta do Niemiec,Belgi czy do holandi???Wracam do Polski na stale i tylko gdzje kupic napewno nie nowy.
co polecacie z norweskiej sceny rockowej? slucham klimaty typu Whitesnake itd., jak na razie z norweskich wykonawcow grajacych dobrego rocka to znam tylko Jorn Lande, swoja droga polecam ten kawalek: ...
Piotr Zebrowski
25-09-2009 06:52
www.onet.tv/26-letnie-mieso-trafilo-do-p...5518373,1,klip.html#
witamjesli potrzebujesz drobnych usług krawieckich,słuze pomocamieszkam w LillestrØm.Mój numer telefonu 471 565 90.Pozdrawiam
Znacie może jakąś darmową bramkę sms , do lebary??????
Yatsek :)
24-09-2009 18:43
wiadomosci.onet.pl/2046977,69,dziekowal_..._go_oltarz,item.html
Witam wszystkich!!!!!!!! Zarejestrowalam się na tym forum , ale nie potrafię dodać zdjęcia??? Nie wiem ,co żle robię? Jak klikam ,,dodaj zdjęcie,, to wchodzi mi w galerię Proszę, pokierujcie ...
Już niebawem będzie można posłuchać na legalu nowej płyty Kultu "Hurra"(28 września)....(.w sieci już podobno krąży)......... Fajnie po 4 latach czekania.... w końcu jest
Witam mam pytanie odnośnie dagpenger... Czy jeśli przyznano mi dagpenger i czekam już 8 tygodni na wyplate i co 2 tyg wysylam melde kort to dostanę wyrównanie za te 2 miesiace???
Mam do sprzedania bilet lotniczy Norwegian z Oslo Gardermoen do Gdańska. Data: 24 września 2009 r. Godz.: 9:40 Cena: 124 zł plus opłata za zmianę nazwiska w wysokości 300 NOK (płatna na lotnisku). ...
Witajcie mam takie pytanie czy w Norwegii robią cesarskie cięcie?Z góry Bardzo Dziękuję...Pozdrawiam!
Łącząc się w bólu z rodzinami poszkodowanych i poległych górników zadaję pytanie: Ile warte jest życie ludzi w porównaniu z interesem korporacji ? Plik załącznika: Nazwa pliku: ...
witam mialem wczesniej telenora ale zachcialo mi sie zmienic na lebare i teraz zaluje.jak zmienic spowrotem na telenor,oczywiscie zachowujac numer.z gorki dzieki!
Yatsek :)
18-09-2009 23:18
czesto mozna sie spotkac z tym(np:naklejki na przyczepach campingowych), ze dany kraj ma przypisany do siebie wizerunek jakiegos zwierza! hiszpania: byk norwegia (skandynawia): los itd. ...
wybiera sie ktos na noc kultury?orientujecie sie co jest ciekawego?
To ponownie ja,WITAM WSZYSTKICH!! Kolejne moje pytanie to odnosnie;Zasilkow- Jestem calkowicie zielony jesli chodzi o kwestei zasilkow,pomocy socjalnej w Norwegii!! Czy moglibyscie napisac mi ...