Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2065 niezalogowanych)
1 Post

(adis)
Wiking
ulv72 napisał:
adis napisał:
jest jedna prawda ulf,ty sie bronisz wiec masz cos na skórze!!!!!!!!!!!

ja sie bronie ?? a gdzie tak wyczytales ?? wysmiales w jednym ze swych postow forumowiczow za ortografie, po czym
wytknalem ci, ze sam jestes z nia na bakier i ty to uwazasz za moja obrone ??
probujesz zmienic temat bo ci nie pasuje, ze ktos wytknal twoje wlasne bledy ? sprawdz sobie w necie, jak nazywa sie
takie przekierowanie tematu w obronie wlasnych, niezdrowych "racji"...

na przyszłość prosze oskarżenia wobec mnie opierać na podstawie dowodów ulf ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
adis napisał:
ulv72 napisał:
adis napisał:
jest jedna prawda ulf,ty sie bronisz wiec masz cos na skórze!!!!!!!!!!!

ja sie bronie ?? a gdzie tak wyczytales ?? wysmiales w jednym ze swych postow forumowiczow za ortografie, po czym
wytknalem ci, ze sam jestes z nia na bakier i ty to uwazasz za moja obrone ??
probujesz zmienic temat bo ci nie pasuje, ze ktos wytknal twoje wlasne bledy ? sprawdz sobie w necie, jak nazywa sie
takie przekierowanie tematu w obronie wlasnych, niezdrowych "racji"...

na przyszłość prosze oskarżenia wobec mnie opierać na podstawie dowodów ulf ok

prosze bardzo adis, cala "rozpierducha" miedzy nami opiera sie o ten wlasnie TWOJ post :

adis napisał:
masz racje vanessa 30 a naj lepszy ubaw to z tych platynowców,jak oni walczą o swą pozycję na forum,czasem gold-om dadzą luzu ale nie za wiele,a nie które panie to aż mają mokro bo kolega fotke ala bond wstawił i po postach czuć że nuszki zmiękły,a najlepsze jest to że wyśmiewają się z innych a sami nie potrafią napisać dob{rz?ż}e to są jaja większe niż bicepsy i zad ale czy wypada się śmiać z czyjegoś nieszczęścia????
KOMENTARZE NIE MILE WIDZIANE

w ktorym to nasmiewasz sie z innych forumowiczow za ortografie a sam nie umiesz poprawnie uzyc polszczyzny
o tym poscie - panie NA PRZYSZLOSC - pisze juz ktorys raz z rzedu, co oczywiscie nie raczysz zauwazyc...
wiec nie na przyszlosc....mowimy o terazniejszosci caly czas...

a co do twego poprzedniego postu... dziadek to fajnie brzmi, ty myslisz, ze ublizasz mi tym ??
nie mam wnukow, a pewnie calkiem fajnie byloby je miec... to raz
dwa... na moje 37 na karku...to chcialbym zobaczyc TWOJA zwinnosc mlodziencza chlopcze, czy jest wystarczajaca
dla mnie.... a co do netu i komputerow... to rowniez jestem ciekawy TWEJ niesamowitej mlodzienczej operatywnosci
...co ona moze pokazac...w stosunku do mojej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(BJ32)
Wiking
to się narobiło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
Ale my cały czas o imprezkach w Ålesund,więc my temat możemy ciągnąć dalej jak coś będziesz wiedziała to daj znać gdzie można się pobawić...oprócz tych lokali codziennych chodzi mi o imprezki większe.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(BJ32)
Wiking
od widzisz i w tym się różnimy, ja mieszkam w Brattvag to jest około 50 km od Alesund, więc raczej spotykamy się ze znajomymi na domowych imprezach. zapytałam o helloween gdyż ponieważ dlatego że miałam ochotę na coś innego jakieś dance party
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
Ja też nie mieszkam w samym Alesund mam też 20 km,ale jak ktoś się chce pobawić to zawsze można podjechać pozdrawiam i miłej zabawy wam życzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Aneta W
(biala2000)
Wiking
Katrin, skąd jesteś?Czyżby moje okolice ? ja mam 30km do Aalesund
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
Nie wiem gdzie ty ,ale ja okolice Langevog...to fajnie by było ,a jak znam życie to ty pewnie w innym kierunku.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Aneta W
(biala2000)
Wiking
Katrin Czy Ty dokładnie mieszkasz w Langevåg?Bo szukałam Tej miejscowości,co napisałaś i nic nie znalazło.Ja mieszkam w Ellingsoya Brendehaug ,poszukaj na google maps,to zobaczysz.A więc,chyba dobrze znasz życie,bo to przeciwne kierunki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
Dokładnie mieszkam Fiskerstrand tak to przeciwne kierunki wiem ,kiedyś byłam w twojej miejscowości.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok