Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kto zna.......... - Norwegia

Czytali temat:
(1697 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Dostałem przydział do nowego lekarza,PHAM ANNA PHINGA.Chciałbym wiedzieć czy to jest polka i co ten skrót przed nazwiskiem oznacza?Warto przy niej zostać,czy szukać innego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Lee Loo
(leeloo)
Nowicjusz
To nie jest skrót. To jest pełne nazwisko: Anna Phinga Pham. tjenester.nav.no/minfastlege/innbygger/f...gesokikkepalogget.do
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Tak, ale tam nie jest napisane czy to polka Miałem raczej na myśli kogoś kto już jest u niej zapisany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
retier1 napisał:
Dostałem przydział do nowego lekarza,PHAM ANNA PHINGA.Chciałbym wiedzieć czy to jest polka i co ten skrót przed nazwiskiem oznacza?Warto przy niej zostać,czy szukać innego?

Jeżeli znalazłem właściwą, to ja bym nie zmieniał, sądząc po wyglądzie . Studiowała w Poznaniu. Obejrzeć możesz ją tutaj, jest na stronie 51.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...nie jestem zapisany do tej pani(?),ale juz samo nazwisko,ewidentnie wskazuje na staropolskie korzenie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
jak się w to wchodzi.kiedy klikam na to, to wyświetla mi alumni a za chwilkę na tym adobe acrobat coś tam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
jak się w to wchodzi.kiedy klikam na to, to wyświetla mi alumni a za chwilkę na tym adobe acrobat coś tam

mi też się wyświetliło alumni ale przeszłam myszką dalej na dół do strony 51 i jest ona tam ale też jej nie znam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Dino napisał,że nie zmieniłby ze względu na wygląd, dlaczego ?
Śliczna lekarka, a ze nazwisko wskazuje na staropolskie korzenie , to nic , bo przecież nie wiemy na co Retier1 chce się leczyć......?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
retier1 napisał:

klikasz pobierz albo otworz jesli nie chcesz sciagac na kompa i otwierasz w Acrobacie ))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Oj vanessa30,czyżbyś już przed północą oglądała różową landrynkę że mi takie coś imputujeszNiegrzeczna z ciebie dziewczynka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok