1 NOK
Witam! Jest pytanie, czy zasiłek na małe dzieci w wieku do trzech lat przysługuje tylko ,kiedy rodzice i dzieci mieszkają w Norwegii ? Czy mogę ubiegac się o ten zasiłek , kiedy moja żona i dzieci ...
Ada xxx
02-11-2009 07:22
wiadomosci.onet.pl/waszymzdaniem/35529,c...__synku,artykul.html Myślę że to będzie adekwatne do zadumy nad dzisiejszym dniem mepsycholog, i pytanko ...
Wiem że ten temat już był wałkowany kilka razy, ale nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na pytanie: W jaki sposób "kochani norwescy urzędnicy" wyliczają te cholerne cło na auto? Z moich ...
Kolega zapytał mnie czy w Norwegii można znaleźć pracę jako : Młodszy ratownik wopr, patent<prawkożeglarskie> żeglarza jachtowego. Czy jest ktoś mi w stanie na to odpowiedzieć .. był bym ...
hej mam pytanko na stronce troll wyczytałam ze mozna do norwegii legalnie wziesc 200 papierosow czy jak chce wysłac paczke lub list polecony to obowiazuje ten sam przepis????
zapraszam do zabawy: www.mojanorwegia.pl/wampir
witam, chcialam ostrzec wszystkich polakow podrozujacych z polski do oslo torp, jesli nie macie zamowionego transportu z oslo torp do drammen lub oslo to UWAZAJCIE na BOGDANA I JEGO SYNA, ludzie ci ...
Hej. Szukamy graczy rpg oraz battla (tez wh40k) Gramy doslownie we wszystko co tylko mozliwe. Chetni z okolic do 150 km od Oslo prosze o mail maffin2@tlen.pl. Jest nas juz 10 osob.
inga s.
29-10-2009 22:08
inga s.
29-10-2009 21:44
Witajcie! Mój szescioletni synek zaskoczył mnie dzis pytaniem.." Mamo czy na halloween i my poprzebieramy się i będziemy zbierać cukierki???? .." Zgłupiałam, przyznam odrobinkę bo jak ...
Anna Polanska-Paulovits
28-10-2009 20:54
bosiejeczytarowniebeznadziejniejaksmsypisanebezspacji
witam,,,czy ktos się orientuje czy jest jakas z góry ustalona data do kiedy skatt zwraca nadplacony podatek,,,
Czy to prawda , że w listopadzie nie zabierają podatku od zarobionych dochodów ? Słyszałam taką informację i ciekawa jestem czy to prawda czy kolejna ciekawa historyjka , wyssana z palca .
Witam wszystkich , moze ktos sie orientuje jak wygladaja sprawy z wczesniejsza emerytura w norge. Dzieki za odpowiedzi.
witam! co mam zrobić żeby nie dostawać na maila powiadomień o kolejnych postach? mam zasypaną skrzynkę i zaczyna działac mi to na nerwy... czy można jakoś wyłączyć tę opcje? pozdrawiam
inga s.
26-10-2009 23:13
czesc wszystkim.mam ochote przeniesc sie do norwegii.czy ktos byl by rzyczliwy i podal mi namiary na jakos piekarnie co potrzebujo do pracy.obecnie pracuje w anglii juz 5 lat jako piekarz ...
czy można użytkować w Polsce ( na przykład przez miesiąc lub dwa ) nie swój samochód na norweskich tablicach rejestracyjnych .gdzie szukać informacji na ten temat
COŚ PRZEPIĘKNEGO ... pomimo iż w prawie jednym kolorze ...to niebo wygląda bajecznie...!!! .. PŁYNIE.... cofa się ....zakręca .... BY PO CHWILI rozlać się ciapkami po okolicy... A w ...
Morze ktos wie jakie sa procedury celne na sprowadzanie rzywnosci z polski. Przede wszystkim interesuja mnie wyroby wędliniarskie.
Witam ponownie mam pytanie czy można mieć w Norwegii auto na polskich numerach czy są jakieś problemy czy trzeba przerejestrować i po jakim czasie czy warto mieć tam auto z góry dzięki za rady ...
Tak jak w tytule napisałam, czy ktoś z Was orientuje się w który weekend przestawiamy zegary? w ten czy w następny?
Chetnie pomoge w sprzatani u od listopada lub je odkupie,okolice Oslo. Dyspozycyjna z autem,pracujaca juz wczesniej w Norwegi. Pozdrawiam gg 5942272
czy ktos moze mi pomoc??? potrzebuje adres tlumacza w Drammen ;chce przetlumaczyc dokumenty.bardzo prosze o pomoc i jeszcze jedno pytanie : moze ktos wie gdzie w Drammen jest auto szrot??? ...
Hej. Szukamy graczy rpg oraz battla (tez wh40k) Chetni z okolic do 150 km od Oslo prosze o mail maffin2@tlen.pl. Jest nas juz 10 osob.
Potrzebuję namiarów na jakieś firmy ubezpieczeniowe w celu rejestr. auta w Norwegii. Może ktoś poleci mi jakąś dobrą i nie drogą firmę . Z góry dziękuję .
Nie dość, że informacja o tej helołinowej dyskotece razi na stronie MN, mało tego, ze atakowano mnie wiadomoscią prywatną o tej własnie "super" imprezie, to dodatkowo dostałam sms ...
Szukam towarzyszki z Oslo do wspolnego chodzenia na silownie, basen, lyzwy itp.
Witam mam prośbe dajcie jakiś namiar na kogoś kto pomorze załatwić z papierami za odpłatom jestem z Bergen nr. gg11821236
Ja mam pytanko jak to wyglada z tymi druzynami, kiedy trenujecie czy jest to amatorka czy profesjonalka? I czy ktos sie moze orientuje czy jak gram w jednym klubie to czy moglbym rowniez grac w ...
Witam, mam pytanko czy ktoś z Was wie gdzie i czy w ogole jest jakaś szkoła dla polaków we Fredrikstad? lub okolicy? Prosze o info , z góry dziękuje!!
tommy plee
20-10-2009 23:25
Witam, tak więc doczekaliśmy sie FORUM. Życzę udanych dyskusji.
Hej. Szukamy graczy rpg oraz battla (tez wh40k) Chetni z okolic do 150 km od Oslo prosze o mail maffin2@tlen.pl. Jest nas juz 10 osob.
Witam i pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych Forum. Szukam informacji na temat ubezpieczenia zdrowotnego dla ...
Oferuje uslugi lakiernicwie i mechanice pojazdowej oraz polerke w okolicach saltnes,fredrikstad ,sarpsborga moss råde Numer telefonu:46220096 ZAPRASZAM!!!!!!!!!! ZAPRASZAM!!!!!!!!!!
Witam ! Czy ktos moze mi to przetłumaczyć? SKATTEOPPGJER TIL HAUSTEN Du far i ar ikkje skatteoppgjeret ditt for linkinga vert lagd ut 21.oktober. Kvart ar er det ein god del ...
Lucyna Kowalska
19-10-2009 11:51
mam pytanko wypelnilem druk e 106 i wyslalem go do nav i ztego co slyszalem nav wysyla potwierdzenie do nfz i teraz nie jestem pewien czy dobrze zrobilem prosze o pomoc zalezy mi bo dzieci nie sa ...
Witam. Mam pytanie,mianowicie chodzi mi o transport z głownego lotniska w Oslo ( Miedzynarodowe lotnisko OSL) na lotnisto gdzie odlatuje wizzar ( TORP ). MOze jakies pociagi,busy,stonki itp,jezeli ...
Hej. Sa tu w Oslo wogule jakies polskie dziewczyny ktore wychodza gdzies na weekend? Bo cos nie moge trafic
Proponuję by tego dnia ci co nie jadą na groby do polski zapalili świecę w oknie ku pamięci o zmarłych , bez znaczenia jakiego jest wyznania .
visit-x.net/rammstein/ Ten clip nie powinien sie nazywac "german pussy" tylko "german dik" bo niestety widac tam czesciej fiuty niz cipki. Nie wiem czy to szczyt glupoty ...
Hej. Szukamy graczy rpg oraz battla (tez wh40k) Chetni z okolic do 150 km od Oslo prosze o mail maffin2@tlen.pl. Jest nas juz 10 osob. i
Polak oskarżony o nieumyślne spowodowanie śmierci, uszkodzenia ciała i zaniedbanie... nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/buskerud/1.6810796
www.policja.pl/portal/pol/1/46576/LIFESA...rogach_Norwegii.html
ludzie co sądzicie o firmie sprzątającej ISS
mam male pytanko .jestem od niedawna w Norwegii w zwiazku z tym moj jezyk norweski to powiedzmy szczeze jest do bani ,>Czy ktos z Was moze mi objasnic dokladniej co to jest to helfo?wlasnie ...
mamtalent.plejada.pl/108,10085,2,5_odcin..._detal.html#autoplay ta dziewczynka jest the best!!!! zakochalem sie!!!
Witam wszystkich przebywających w Norwegi , mam prośbę pracowałem w Norwegi legalnie od 10.10.2008 do 26.05.2009 . Czy należy mi się zwrot podatku za rok 2008 , do tej pory nie otrzymałem żadnego ...