Witam ponownie, zostawilam wczoraj zalogowana strone i reakcja na post pana Gabriela nie wyszla spod mojej reki tylko zostala napisana przez osobe, ktora na goraco, swiezo po interwencji w zaistnialej sytuacji, przeczytawszy wnikliwego posta tak nerwowo zareagowala.Mi pozostaje jedynie przeprosic, ze popczul sie pan tak obrazony. Jednoczesnie chcialam zaznaczyc, ze co prawda ja tez uwazam ze to szczyt naiwnosci wierzyc przez klika miesiecy ze dostanie sie zaplate za prace na czarno czy tez glupota zwykla jest mieszkanie na czarno u kogos, ale nie mnie to oceniac, to nie moj cyrk, tylko poprosilam o jakies wskazowki a nie o komentarze. Nie jestem ani z Anglii ani z Irlandii, urodzilam sie w Polsce i jestem Polka, podobnie jak tamci ludzie,a co wiecej okazalo sie ze czlowiek ktory postepuje w ten sposob z innymi ludzmi jest rowniez Polakiem tylko ze ma norweski paszport.Z tego co sie zorientowalam do tej pory nabral nie tylko naszych rodakow ale tez jakis Litwinow, jest po prostu dobry w te klocki a naiwnych nie sieja.Mi tez sie nie podoba zamet siany w Norwegii przez naszych rodakow , mieszkam tu juz trocher i widze ze z roku na rok jest nieprzyjemniej jesli chodzi o kontakty polsko.norweskie. I tyle, to takie szydlo wyszlo z worka panie Gabrielu.Pozdrawiam.