Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mateusz82 - (992 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Nudnik Szpilkez napisał:
giovi2 napisał:
Nudnik Ty jestes wlaniety nie ma co hahahahaha

znam karate

a ja :Aikido, Taekwondo, Karate, Judo, Brazylijskie jiu-jitsu,Capoeira i kilka innych... nazw walk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
siemea dziewczyny zebyscie sie nie zagapily jak mezowie wroca bo wstyd do pracy im bedzie isc jak dostana kopow zarcik pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
ale teraz to piepsznelam glupote to tak jest jak sie w pracy na szybkiego posty czyta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
kami napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
giovi2 napisał:
Nudnik Ty jestes wlaniety nie ma co hahahahaha

znam karate

a ja :Aikido, Taekwondo, Karate, Judo, Brazylijskie jiu-jitsu,Capoeira i kilka innych... nazw walk

A ja mam psa obronnego-jamniora nim to się fajnie rzuca
p.s.rzeczywiscie ,nie było mnie troche i zauwarzyłam,ze łagodniejemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hahahaha dobre piesek obronny toz to prawie jak govi2 maltanczyk to dopiero obronny piesio

a to ze łagodniejemy to wydaje mi sie ze to dlatego ze poznalismy sie troszke (wirtualnie) i wiemy czego sie po kim spodziweac wiemy ze gabryjel jest tu ciut jak srogi tatko ktory ma najwiekszy autorytet i w razie problemow zawsze słuzy odpowiednia rada czasem wali ciut dosanie ale taki jest i lubimy go za to (bynajmniej ja ) wieksza czesc zenskiego forum to takie zwariowane gaduły ) md psycholog to md psycholog próbująca na siłe "naprawic " nas
i ogolnie wiadomo jaka miara kogo mierzyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kami napisał:

a to ze łagodniejemy to wydaje mi sie ze to dlatego ze poznalismy sie troszke ...

TY KADZISZ...!!!
Bez umiaru... aż się mdło od tego robi...!!!.
Nie przymierzając jak dziecko które zbiło kryształ i nie wie jak to powiedzieć , by nie dostać wciry.../srogie lanie na goły tyłek/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
.... wiemy ze gabryjel jest tu ciut jak srogi tatko ktory ma najwiekszy autorytet i w razie problemow zawsze słuzy odpowiednia rada czasem wali ciut dosanie ale taki jest i lubimy go za to (bynajmniej ja )...

nie tylko Ty polubiłaś Gabriela, ja też, choć nie wiem czy on mnie , w końcu ja nic nikomu złego nie zrobiłam,bynajmniej tutaj na forum

a tak na marginesie to lubię te słówka jakie On pisze Gabi nie złość się tylko, ale piszę to co myślę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
gabriel napisał:
kami napisał:

a to ze łagodniejemy to wydaje mi sie ze to dlatego ze poznalismy sie troszke ...

TY KADZISZ...!!!
Bez umiaru... aż się mdło od tego robi...!!!.
Nie przymierzając jak dziecko które zbiło kryształ i nie wie jak to powiedzieć , by nie dostać wciry.../srogie lanie na goły tyłek/

A ty już nie możesz wytrzymac aby nie palnąć tych swoich,, 15 groszy,,...nie umiesz przyjąć spokojnie komplementu tylko dowalasz jej z grubej rury....nie dopieszczony jestes czy zmarzłeś ostatnio
a moze dopadła cie depresja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
nieźle B.K., Chyba Gabi nie zdążył podziękować bo rozpędził się z tym pisaniem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Faktycznie troszeczkę w pracy przymarzłem no i oczywiście jak zwykle o tej porze roku byłem mokrutki do przysłowiowych majtek ...
TERASIK JEZDEM WYKUPANY I PO JEDNYM KAFEDOKTOR , ciekawe jak to zadziała na Moją PISOWSZCZYZNĘ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok