Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5289 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...panladny wszystko robi z czuciem i z uczuciem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
panladny napisał:
B.K. napisał:
panladny napisał:
...be.ka. powiedz mi jak ty to robisz,ze nawet kiedy slonce juz dawno po zachodzie,to twoj cien zawsze przy mnie.
czyzby byl tak wielki,ze widac go nawet po zmroku?

a skad ta pewnosc,ze to tylko rozdwojenie.zaczelas uczeszczac na uniwersytet trzeciego wieku?

Oj juz nie przesadzaj,tak znowu bardzo to cie nie sledze chociaż moze troszeczkę
wiesz,bardzo podoba mi się to ucho no i tak mnie ciągnie

...a czemoz to,tak cie ciagnie i za co,albo do czego?

najpredzej do wytargania nieraz albo natarcia sniegiem ale by było czerwoniutkie
pozatym zadnych ukrytych podtekstów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Przepraszam was ,ze zmieniam temat czytaliscie ile w Bergen nasi elektrycy biora za godz sama po tym co przeczytalam nie wiem co mam myslec szok ale jak beda chcieli odbiora co im sie nalezy co za bydle i jaka firma mogla sie do tego znizyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a słyszałas o tym małzenstwie z stavanger co mieszkali i pracowali w pizzeri :/
to rowniez załosne mam nadzieje ze teraz dobiora sie do skory takim nieuczciwym pracodawca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Nie pojme tego ale wszyscy kiedys myslelismy,ze Pana Boga za nogi zlapalismy wspolczuje tym ludziom ale takie zycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
no ja nie do konca pierwsze dni w mojej pierwszej pracy to był koszmar fabryka form cos ala stocznia ;( pogoda mnie dołowała to był stycznien luty marzec najgorsze miesiace juz sie chciałam zawijac i wracac ale znalazłam nowa prace i wiosenka zaczeła sie budzic do zycia wiec pomyslałam ze dam jeszcze jedna szanse norge i oto jestem poczatki zawsze sa trudne ale trzeba znac swoja wartosc i nie dac soba pomiatac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Sluchajcie nieznamy do konca calej sytuacji z tymi elektrykami.W artykule jest poglad dziennikarza czyli napewno troszke ubarwiony dla potrzeb publiki. Moze oni te 30 koron dostaja jako dodatek do pensji wyplacanej w Polsce,moze maja wyzywienie i zakwaterowanie zadarmo(pewnie psie ale zawsze),moze przeloty do Polski im funduje firma,tego nie wiemy. Wczesniej napisalem ze przyjezdzajac tutaj troszke rzeczy sprawdzilem i oczywiscie kalkulowalem,oni napewno tez tak zrobili(przynajmniej niektorzy).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
prawda kij ma zawsze dwa konce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Ludzie podrozuja lub emigruja z roznych powodow, najlepiej przyjac takie zalozenie, ze gdziekolwiek jestes i cokolwiek robisz zbierasz doswiadczenie i na pewno zaowocuje ono kiedys chociaz poczatki bylyby trudne.
Ponadto Norwegia to wedlug rankingow kraj w ktorym zyje sie najlepiej i nawet Australia czy Nowa Zelandia pozostaja w tyle!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...nie ma to jak,kierowac sie rankingami np: onz.

a moze przy okazji wiesz,ile panstwo norweskie wplacilo do kasy onz. za zajecie 1go miejsca?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok