Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

skakal ktos na tym ?? - Norwegia

Czytali temat:
(578 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
wyglada "apetycznie" pod wzgledem dobrej zabawy, ale ponad tysiaka zawsze chca za to i nie jest to moze tak duzo ale tez moze to byc nie calkiem tak fajne, jak opisuja, tylko bubel jakis... moze skakal/biegal juz ktos na tym i podzieli sie wrazeniami ??

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Ulv cos ty wynalazl??? Wysprzedaja rekwizyty z gwiezdnych wojej????????!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
no ja mam wlasnie takie chore pomysly ale poki co jeszcze zadnego kustyka nie zlamalem
a bylo juz wiele takich mozliwosci, jak ta na przyklad... no i wlasnie to wynalazlem ostatnio na finn-ie
i tak sie zastanawiam, jak szybko mozna na tym biegac, jak wysoko skakac, jaki daje to power
i czy w ogole czy to tylko reklamowe marzenia lubie adrenalinke, co na to poradze
ale taka sportowa, nie mylic prosze z jakims knajpianym mordobiciem haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Przeciez to protezy dla losi na tylne kopyta zeby sie nie musialy schylac gdy skubia trawke!!! Podwyzszenie tylnego zawieszenia aby pyskami byly blizej ziemi!!!hihihihihihihiihihiihihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
no wlasnie... i to mnie kreci na przyklad no przeciez gorszy od losia nie bede i tez sprobuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
no wiesz, trzeba liczyc sie ze stratami jesli nic sie nie zlamie to z kolei mozna zabki jakies stracic
ale czego to sie nie robi w imie eksperymentow, doswiadczen i pokonywania (lub nie) kolejnych barier
zeby tak naprawde to jeszcze pol biedy, piekny to nigdy nie bylem gorzej jakby cos innego ucierpialo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
ulv72 napisał:
wyglada "apetycznie" pod wzgledem dobrej zabawy, ale ponad tysiaka zawsze chca za to i nie jest to moze tak duzo ale tez moze to byc nie calkiem tak fajne, jak opisuja, tylko bubel jakis... moze skakal/biegal juz ktos na tym i podzieli sie wrazeniami ??
Mam kumpla co na tym śmiga w PL, miał z tym ciężkie początki, trochę się wywracał na tym, a czasami lądował na glebę z ponad metra, ale już teraz daje radę. Można na tym dość wysoko i daleko skoczyć i szybko biegać(no bardziej to wygląda skakanie). Mówił mi że de besciaki dają radę skoczyć na odl. około 4 metry z saltem. Ja osobiście bym tego sprzętu nie założył na nogi, ale jak lubisz hard corową jazdę...Tylko pancerzyk jakiś kup co by kości nie połamać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
kzk mi sie wydaje ze te protezy to bardziej dla kangura niz łosia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
krolestwo za konia napisał:
Ulv cos ty wynalazl??? Wysprzedaja rekwizyty z gwiezdnych wojej????????!!!!!!!!!

Przeciez to protezy dla losi na tylne kopyta zeby sie nie musialy schylac gdy skubia trawke!!! Podwyzszenie tylnego zawieszenia aby pyskami byly blizej ziemi!!!hihihihihihihiihihiihih

Ale się uśmiałam. Z takim poczuciem humoru wróżę przyszłość satyryka.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok