co do mandatów, to może ktoś z Was zaspokoi moją ciekawość, otóż:
mąż mojej kuzynki wiózł mnie i moją córkę, moim i męża samochodem na lotnisko w PL... jechaliśmy za autokarem, był to teren zabudowany,więc wiadomo jedzie się z ograniczeniem do 50km/h, ale widocznie nie wszyscy o tym wiedzą bo kuzyn twierdził, że 70
nie będę pisać co sobie o tym pomyślałam..., nagle w pewnym momencie blask! był to fotoradar i wyglądało na to, że to nam błysnęło zdjęcie,a nie temu kierowcy przed nami a jechał z tą samą prędkością bo dość długi odcinek drogi "siedzieliśmy mu na ogonie", uups
i teraz, czy może mi ktoś powiedzieć jak to będzie wyglądało, bo samochód jest na norweskich numerach...czy ten owy mandat będzie przesłany tutaj do NO, czy jak? bo jeśli tak, to mąż z pewnością zrobi odwołanie od mandatu, bo on nie jechał tym samochodem tylko mąż mojej kuzynki...i mam nadzieję, że nie będzie również z tym problemów-z tym odwołaniem się.
z góry dziękuję za odp
mąż mojej kuzynki wiózł mnie i moją córkę, moim i męża samochodem na lotnisko w PL... jechaliśmy za autokarem, był to teren zabudowany,więc wiadomo jedzie się z ograniczeniem do 50km/h, ale widocznie nie wszyscy o tym wiedzą bo kuzyn twierdził, że 70

z góry dziękuję za odp