Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2731 niezalogowanych)
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
widzę że nastąpiła zmiana miejsca spotkania , no do Oslo to mam już znacznie bliżej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ok wiec trzeba ustalac szczegoły spotkanka wiec moze ustalimy jakis termin by ci co maja dalej mogli wczesniej bilety rezerwowac i jak wiadomo bilet kupiony wczesniej jest tanszy wiec ja proponuje termin 13 pazdziernika do 15 pazdziernika chodzi mi o ten weekend bo pozniej ja sie nie bede mogła wyrwac jak wam mowiłam kolezanka z pracy od roku jest na zwolnieniu na sraczke idzie na operacje noska wiec moge sobie pomazyc o wolnym a 13 pazdziernika jest planing day wiec i dzieciaczki w szkole maja wolne
pozatym wydaje mi sie ze pozniej to juz ludzie beda zjezdzac do polski na swieta a przeciez zalezy nam na tym by wszyscy byli obecni
wieca jak wam pasuje ten termin?????

i kzk jak tam gadałes z pieknym ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
kami napisał:
ok wiec trzeba ustalac szczegoły spotkanka wiec moze ustalimy jakis termin by ci co maja dalej mogli wczesniej bilety rezerwowac i jak wiadomo bilet kupiony wczesniej jest tanszy wiec ja proponuje termin 13 pazdziernika do 15 pazdziernika chodzi mi o ten weekend bo pozniej ja sie nie bede mogła wyrwac jak wam mowiłam kolezanka z pracy od roku jest na zwolnieniu na sraczke idzie na operacje noska wiec moge sobie pomazyc o wolnym a 13 pazdziernika jest planing day wiec i dzieciaczki w szkole maja wolne
pozatym wydaje mi sie ze pozniej to juz ludzie beda zjezdzac do polski na swieta a przeciez zalezy nam na tym by wszyscy byli obecni
wieca jak wam pasuje ten termin?????

i kzk jak tam gadałes z pieknym ????

kami..... ty chcesz serio ten nasz zlot 13-go pazdziernika robic ?? bo jak tak, to caly rok trza nam czekac

pisalem juz do admina, powiedzial, ze chetnie cos pomoga, popyta i da znac
a 13-15 listopad mnie pasuje jak ulal - jestem na tak

czekamy na reszte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ok ulv masz mnie 13 listopada w piatek ;D
mysle ze data zajefajna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Czesc wam lece z wami na100%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
anna79 chcesz leciec z nami????
spoko tylko my raczej bedziemy leciec z haugesundu wiec jak to nie problem podjechac dla ciebie podjechac na prom mortavika arsvegen to spoko odbiezemy cie tam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok