Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(622 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
giovi2 napisał:
kami napisał:
o ile ja znam to sie juz wiecej nie odezwie do ciebie i bedziesz miał pojechane

No cos Ty Kami,przeciez to rozsadna kobieta i znajaca sie na zartach.Nie bedzie tak zle

TEZ TAK SOBIE POMYSLALEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
giovi2 napisał:
kami napisał:
o ile ja znam to sie juz wiecej nie odezwie do ciebie i bedziesz miał pojechane

No cos Ty Kami,przeciez to rozsadna kobieta i znajaca sie na zartach.Nie bedzie tak zle

TEZ TAK SOBIE POMYSLALEM

Nie jest tak źle przeżyłam panaladnego,piechniczka i kilku innych więc i z,, krolem bez konia,,sobie poradzę...i nie mam w zwyczaju tu obrazać sie na nikogo

ps.kurczę a ja juz myslałam,ze on czuje tą miete przez rumianek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
No widzisz jestes mocniejsza odemnie bo ja pana ladnego nie przelknalem!hihihihii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
No widzisz jestes mocniejsza odemnie bo ja pana ladnego nie przelknalem!hihihihii

No ja sie wcale nie dziwie,bo on troche koscisty jest,patrzac na jego pierwsza fotke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
A swoja droga to gdzie on sie podział?? dostał przepustkę do domciu czy wilczy bilet w jedna strone...mnie nie było jakis czas ale i on zniknął...i nie ma kto pisac tych pierdół
no chyba,ze odnowi sie w innym wcieleniu no,ale mózgu nowego tak łatwo się nie zaszczepi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
B.K. napisał:
A swoja droga to gdzie on sie podział?? dostał przepustkę do domciu czy wilczy bilet w jedna strone...mnie nie było jakis czas ale i on zniknął...i nie ma kto pisac tych pierdół
no chyba,ze odnowi sie w innym wcieleniu no,ale mózgu nowego tak łatwo się nie zaszczepi

B.K.panladny polecial za Toba do pl ale Cie zgubil i teraz nie wie czy wracac,czy dalej Cie szukac.
Moze niedlugo zawita tu na forum z rozpaczliwym SOS:Gdzie podziala sie B.K.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
giovi2 napisał:
B.K. napisał:

B.K.panladny polecial za Toba do pl ale Cie zgubil i teraz nie wie czy wracac,czy dalej Cie szukac.
Moze niedlugo zawita tu na forum z rozpaczliwym SOS:Gdzie podziala sie B.K.

nie daruje sobie. ...stracic taka okazje,jedyna w swoim zyciu,no taka osobowość uciekła mi z przed nosa ....dosłownie pochlastam się szarym mydłem po oczach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok