Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

witam Wszystkich serdecznie - Norwegia

Czytali temat:
(258 niezalogowanych)
1 Post

(wiki26)
Wiking
mam male pytanko .jestem od niedawna w Norwegii w zwiazku z tym moj jezyk norweski to powiedzmy szczeze jest do bani ,>Czy ktos z Was moze mi objasnic dokladniej co to jest to helfo?wlasnie dostalam takich kopert 5 na kazdego czlonka rodziny ale nie wiem co to jest?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wiki26)
Wiking
no tak jak zwykle na pomoc rodakow nie ma co liczyc za granica .wejda poczytaja i tyle ,TROCHE TO SMUTNE .a podobno tutaj mozna uzyskac odp na nurtujace pytania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
wiki26 napisał:
no tak jak zwykle na pomoc rodakow nie ma co liczyc za granica .wejda poczytaja i tyle ,TROCHE TO SMUTNE .a podobno tutaj mozna uzyskac odp na nurtujace pytania

zenujace
napisalas post 46 minut temu i juz po pol godzinie masz pretensje,ze nikt Ci nie odpowiedzial na pytanie??? i to w jakim tonie
nie przychodzi Ci do glowy,ze moze nikt z przebywajacych akurat na forum nie zna na nie odpowiedzi???
troche szacunku dla innych,to moze ktos odpowie,bo ja w tym momencie juz nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
wiki26 napisał:
Widac widac, ze od niedawna, bo jestes baaaardzo niecierpliwa. Z czasem nauczysz sie, ze w Norwegii na wszystko sie czeka. Długo czeka Dostalas z poczty kartki o swoim nowym adresie i mozesz je rozeslac np. do znajomych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok