1 NOK
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,...kow_zaginionych.html
Witam. Norwezki maja opinie dosc latwych dziewczyn i mam pytania w zwiazku z tym Po pierwszy czy to prawda? A po drugie, to jak najlepiej zaciagnac norwezke do lozka? Podejsc do niej i ...
Lukasz xxxxxxxxxxx
23-11-2009 00:48
Szkoda juz nie bedzie mozna pograc w maszyny przy piwku...
mam pytanie jak wygląda sprawa prawka w Norwegii. gdzie się udać w tej sprawie i czy jest możliwość zdawać je po angielsku. czy ktoś posiada jakąś wiedzę na ten temat? chodzi mi też o kosztorys i ...
karol karolak
21-11-2009 23:07
czy mozna jakos zastrzec swoje dane w skatteliste by nie byly one dostepne dla kazdego kto wpisze w gogle moje imie i nazwisko ????
Jest jakis moze kod czy cos na darmowe czy tansze smsy do polski ?? w Lebara.
xxx xxxx
20-11-2009 18:35
kowa przyjeżdża coraz więcej brytyjskich turystów. Niestety, nie jest to powód do radości. Coraz więcej jest tych, którzy nie zawsze zachowują się tak jak należy. Opinie mieszkańców miasta są ...
Nie uważacie że ktoś sobie pogrywa z niektórymi forumowiczami w bambuko, mówiąc oględnie Mam na myśli imprezę andrzejkową
Tragiczny skutek szczepienia na Tragiczny skutek szczepienia na wirusa H1N1 Szczepionka przeciwko nowej grypie. 46-letni mężczyzna z Wuppertalu i 65-letnia kobieta z Turyngii zmarli po tym, jak ...
Zawarcie przyjaźni z Norwegami to proces bardzo długotrwały, ale jeśli się to uda, będzie to przyjaźń niemalże wieczna. Z moimi norweskimi znajomymi połączyły mnie wspólne zainteresowania. Są to ...
U mnie pada, szaro, buro..... Wzięło mnie na poezję.......... Kochać i tracić..... Kochać i tracić, pragnąć i żałować padać boleśnie i znów się podnosić krzyczeć tęsknocie: precz! i błagać: ...
Tomasz Lech
18-11-2009 23:18
Ayyyyy! Czy ktokolwiek orientuje się czy w Drammen można wynająć chatkę na tydzień, na 6 osób w okresie zimowym? Szukam intensywnie na finn.no i innych stronach ale bez skutku. Znajomi z kraju mają ...
Czołem, biorę udział w konkursie mBanku na billboard i w pierwszym etapie głosują internauci, a zdobyte miejsce gwarantuje pewną ilość punktów. Później jury przyznaje swoje punkty i wyłaniani są ...
proponuje nowa dyskusje rozwijajaca szare komorki! wymyslmy nowy slogan na autokar polskiej reprezentacji pilkarskiej... kiedys byly gorace kubki itd.. moze teraz trafimy na cos smiesznego ) JAKI ...
Witam wszystkich!Jak napisałem w tytule mam kłopot z byłym pracodawco, otóż winien mi kasę.Podobno we wrześniu odbyła się sprawa i wygrałem tak poinformował mnie mój adwokat,ale od tamtej pory ...
Masz juz dość PISu popierającego aborcję i unijną konstytucję? Obejrzyj ten film! Tu znajdziesz odpowiedź!
Mam 30 lat, dwoje dzieci, syna 6 lat i córeczkę 3 miesiące. Szukam nowych znajomych=kobiet(!) z dziećmi w okolicy Hokksund.
Witam. Mam 35 lat i chciałbym wyjechać w celach zarobkowych do Norwegii. Nie ukrywam chęci pozostania w tym kraju na stałe. Moje doświadczenie zawodowe związane jest z poligrafią. Jestem drukarzem ...
czy w no znajduja sie tak jak u nas gotowe projekty domow ktore mozna sobie kupic ? pozdrawiam wszystkich
Władze hiszpańskiego regionu Estremadury zdecydowanie przesadziły z interpretacją edukacji seksualnej. Współfinansują kampanię społeczną, mającą na celu propagowanie sposobów masturbacji oraz ...
Już sobotę na ławce trenera-selekcjonera polskiej kadry zadebiutuje Franciszek Smuda, przed którym postawiono zadanie przygotowania reprezentacji do Euro 2012. Jak będzie tym razem ???
Witam, Szanowni Państwo uprzejmie proszę o pomoc. Proszę o informacje jakie są najpopularniejsze sklepy (centra) ogrodnicze na terenie Norwegii, ewentualnie innych państw skandynawskich czy ...
Patriotyzm jak Walentynki - miłość od świeta Polska jest niepodległa – to powód do radości, dumy i nadziei na coraz lepszą przyszłość kraju i narodu. Tak z pewnością myśli każdy Polak, który uważa ...
Witam kupiIismy dzieIke i teraz poszukujemy architekta czy moze mi ktos dac kontakt do jakiegos architekta ktory zaprojektuje dom i bedzie tani z gory dziekuje za odpowiedzi
http://facet.wp.pl/gid,11617503,img,11617504,kat,1007873,galeriazdjecie.html?ticaid=19174&_ticrsn=3
co powie proboszcz na sadzie ostatecznym http://wiadomosci.onet.pl/2076427,11,skandal_w_toruniu_ksiadz_porzucil_kochanke,item.html jaki wyksztalcone kochanki posiada kler zostawil kochanke bo ...
W związku z zaistniałą nieprzyjemną sytuacją spowodowaną usunięciem ...WIADOMYCH TRZECH TEMATÓW... Oraz ukazaniem się w związku z tym TEMATÓW..: -I-..."uwaga!"... przez... "Piękny ...
witam Mam małe pytanko czy może ktoś mi poradzić dobrego i szybkiego fotografa abym mogła zrobić dziecku 2 lata zdjęcia do paszportu (biometryczne )-chyba tak to się nazywa.Interesują mnie okolice ...
Witam macie moze jakies namiary na polskiego prawnika z prawa pracy w polnocnej czesci Norwegii .Najblizej mam do Namsos tj okolo 200 km to jest najwieksze miasto tu gdzie przebywam
ATS Anna S.
10-11-2009 21:43
Mam taką sugestię dotyczącą wklejanych linków np. z Youtube. Czy można by było odblokować filmiki, w ten sposób żeby pojawiał się tylko link do strony docelowej i na przykład otwierał się w nowej ...
Mam do sprzedania 2 bilety lotnicze oslo kraków na 17 grudnia. cena w biurze podrózy 1500 zl za jeden bilet, ja sprzedam po 500.
Witam, mam prośbę. Czy ktoś z Was wysyłał może przesyłkę w NO? Chodzi mi o to, ze mam na finnie swoje ogłoszenie, mam zainteresowane osoby, ale musiałabym wysłać przesyłki, nie wiem jednak jak to ...
www.codziennikprawny.pl/pytanie/26/892/co_to_sa_dane_osobowe użycie imion, czy nicków to nie jest uzywaniem danych osobowych, ktore mozna zaskarzyc. To samo tyczy sie ujawniania ...
I masz tu ci babo placek... Jeszcze jakis czas temu trudno bylo o jakiekos obcokrajowca u mnie miescie, a tutaj z dnia na dzien nagle zrobil sie wysyp pakistanow (czy cos tego typu) nie ma ich jakos ...
Kto się orientuje czy bilet na lavprissen na dzisiaj kupię w kasie , czy u kierowcy ?
Witam, w związku z zaistniałą ostatnio sytuacją (dot. dyskusji nt. forumnorwegia.net i ich właścicieli) postanowiliśmy usunąć 3 tematy. Dyskusja ta nie wnosiła nic konstruktywnego i naruszała zasady ...
Lista Przebojów Polaków w Holandii http://e-migrant.eu/wiadomosci,lista_przebojow,27,1.html
Chcialem sie zapytac w jakis sposob norwedzy obchodza swieto zmarlych ? Glownie interesuje mnie czy stawiaja oni znicze na grobach i czy robia to przez caly rok czy tylko przez 1 dzien? moze ktos sie ...
Witam wszystkich potrzebuje pomocy prawnej w jezyku polskim z prawa pracy najlepiej bezplatnej .Mieszkam na polnocy w NORDLAND .Za informacje juz z gory dziekuje.
tommy plee
06-11-2009 21:57
czy jest jakaś strona żeby sobie zobaczyć ile sie kasy za przejechanie banów(czy jak to sie tam pisze) wisi, no i ewentualnie ile 3eba 3ekać żeby rachunek pocztą przyszedł do uregulowania bo tak już ...
ka mi
06-11-2009 13:55
witam pytanie dotyczy stoku hafjel kolo lilehamer czy ktos orientuje sie jak wyglada tam sytuacja,jak ze sniegiem i kiedy go otwieraja????? dzieki i pozdrawiam
Witajcie Jestem nowy na tej stronie, w styczniu 2010 przylatuję do Norwegii i zamierzam tem już pozostać. Decyzja zapadła, teraz rozglądam się za pracą i mieszkaniem no i oczywiście wyszukuję ...
Pandemia "straszliwej" świńskiej grypy opanowała media, rządy wydają mnóstwo pieniędzy na walkę, firmy farmaceutyczne zarabiają krocie, nawet zwykli pracownicy w Norwegii mają możliwość ...
inga s.
05-11-2009 18:34
witam wszystkich. czy ktos mi moze powiedziec czy faktycznie teraz prawo pracy sie zmienilo i aby legalnie pracowac nalezy sie zglosic na policji 5 miesiecy wczesniej?? bo w pracy cos takiego nam ...
Witam Potrzebuję Waszej pomocy, piszę pracę mgr o Was, czas mnie goni bardzo proszę o wypełnienie ankiety, będę Wam bardzo wdzięczna za każdy wypełniony kwestionariusz, za każde udzielenie ...
inga s.
04-11-2009 10:47
Witam z rana może mi ktoś powiedzieć jak będzie po norwesku - czy potrzebujesz takich ludzi , z góry dzięki
WITAM,,,mam syna 8 letniego chodzi do 2 klasy i ostatnio coraz czesciej wspomina ze jego rówiesnicy daja mu odczuc ze nie jest TUTEJSZ ...niepokoji mnie to, rozmawiałam z nauczycielami mają to na ...
Mam nadzieje ze sie odnajde na tej stronie....narazie kiepsko sobie radze .....
i z tych nudów zajrzałam na portal plotkarski. Dzial pt. "Najlepsze partie poskiego show-biznesu". Zdjęcie 6. Pod nim podpis " nieco zapomniany ale wciąż przystojny" oraz jeden ...
Tak wiec witam sie ze wszystkimi i na poczatek wrzucam linka na poprawe humoru www.pomoc-w-norwegii.com/pami-tnik-polsk...wyjecha-do-norwegii/
Zakładam, że: 1. banki nie chcą wymienić! 2. nic nie chce za to kupić! 3. nie wiem ile tego jest!
mam pytanko , moj syn jest chory nie moge zostawic go samego wiec wzielam wolne z pracy czy mam platne za te dni w pracy?
czy wy tez mieliscie przyjemnosc czekac na lekarza cztery godziny w kolejce? i tylko trzy osoby przed wami, tak dziala legevakt u nas , to poprostu chore!!!
czy kobieta co chlopa nie miala ,mysli ze orgazm to sex , nie spelnia sie w kuchni ,ani w zyciu zawodowym, zmienia miejsca pobytu jest sfiksowana psychopadka