Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

panladny wypierdzielaj z Norge! - Norwegia

Czytali temat:
(712 niezalogowanych)
1 Post

(Aero)
Wiking
panladny to jakis zakompleksiony polaczek (nie mylic z polakiem), mieszka na sile w kraju ktorego nienawidzi i to niewiadomo za co i ciagle sie uzala, prawdopodobnie to zwylky nieudacznik, ktory wszystkich wokolo obwinia za swoje niepowodzenia, w cale bym sie nie zdziwil gdyby norwegia byla tylko kolejnym krajem do ktorego sie przeprowadzil i liczyl na to, ze tym razem sie uda, moze wczesniej byla Anglia, Irlandia itd. nie wiem, ale napisze to po raz kolejny: wypierdzielaj z Norge!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Aero napisał:panladny to jakis zakompleksiony polaczek
A TOBIE CO...!?

Po wczorajszej dyskotece jeszcze nie ochłonąłeś , bo panna Ci odmówiła i masz pretensje do wszystkich...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Aero, u mnie dzisiaj piękna pogoda..........
Więc ,daruj sobie i nie zasłaniaj mi słońca chmurami!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...niezmiernie mi milo,ze moj fanklub wciaz sie powieksza.

sa juz w nim takie szanowne osobistosci jak : annahost,kzk vel pan fazi,a teraz rowniez kolejny prawdziwy polak
(nie jakis tam polaczek) aero.

jesli chodzi o autografy,to jutro w godzinach popoludniowych bede na torp.tylko nie zapomnijcie o kwiatach i czekoladkach.

lecz nie martwcie sie.nie moglbym opuscic swoich fanow i juz za 2tyg,bede z powrotem.hurra!

caluski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
To jak to z TOBĄ jest naprawdę PANIE ŁADNY Z której to strony jesteś zakompleksiony Dla jasności umysłu czytam już przez okulary,ale dalej ciemności widzę Zapalże jaką świckę,co by obraz twój był jaśniejszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...sorki retier1. nie pale,za mlody jestem!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Aero napisał:
panladny to jakis zakompleksiony polaczek (nie mylic z polakiem), mieszka na sile w kraju ktorego nienawidzi i to niewiadomo za co i ciagle sie uzala, prawdopodobnie to zwylky nieudacznik, ktory wszystkich wokolo obwinia za swoje niepowodzenia, w cale bym sie nie zdziwil gdyby norwegia byla tylko kolejnym krajem do ktorego sie przeprowadzil i liczyl na to, ze tym razem sie uda, moze wczesniej byla Anglia, Irlandia itd. nie wiem, ale napisze to po raz kolejny: wypierdzielaj z Norge!

ups ktos dostal zatwardzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
dobre sobie, brzuch mnie boli od śmiania

gabriel chyba masz rację z tą dyskoteka

jak dla mnie panladny to żaden nieudacznik, chłopie nie wiesz co piszesz, dopiero co na forum jesteś, sądząc po postach, a tu z takimi słowami wyskakujesz, oj nie ładnie nie ładnie....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Możliwe, że Aero nie czytał forum, bądź miał problem z interpretacją tego co czyta . Mówię podobnie jak Gabriel, że czytać, a zrozumieć co się czyta, czyni wielką różnicę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Święta racja Jedni rozumieją bez słów i potrafią się śmiać z SIEBIE INNYM nawet dyplom uniwersytecki nie potrafi w tym pomóc Tych drugich to chyba na bakutil by trzeba było przerobić bo mączka rybna już dawno wycofana z powodu wściekłych krów
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok