Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
36 Postów
Marek .
(Emed)
Nowicjusz
Kami

hej
własnie czasem mi tez tak przeskakuje i nie wiem jak z tego wyjsc musze resetowac kompa
zna ktos inne rozwiazania tego problemu ???????[/quote]

W prawym dolnym rogu masz znaczek klawiatury,oraz języka.Kliknij na nie żeby sprawdzić jak jest ustawione. Pwinno być PL, a na klawiaturze polski programisty.

Powinno pomóc

krolestwo za konia

"KUr............................wa i juz zaluje ze dzisiaj poszedlem na miasto zachlac pale!!!!!!!!!!!!!! "

Po tym co tu przeczytałem, to wydaje mi się że ty wyszedłeś, a inni pili w domu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
adis napisał:
retier1 twoj post jest ponziej pasa,domagam sie publicznych przeprosin,jesli nie to sprawa nabierze powaznego biegu mam na mysli prokurature,i pisze bardzo powaznie

Po co te klutnie zmiencie temat a wszystkim zrobi sie przyjemniej nie lepiej porozmawiac np o pogodzie albo jedzeniu oO czlowiek glodny to i nerwowy adis mam fajny przepis np na potrawe z ryżem wystarczy chciec

co myślicie o gotowaniu ryżu w wodzie po parówkach albo po warzywach, które zjemy smacznie razem z ryżem he ?
smacznego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
kami napisał:
ulv72 napisał:
adis napisał:
no nie nawet 2tzsiaki od ciebie nie yadowola ,mnie,jakođ twoja uroda mi nie odpowiada,no ale ja mam 2 dyieci i kobiete wic cotka to racyej tz jesteđ, MILEGO NAPINANIA ULF

zmien sobie ustawienia klawiatury na przyszlosc....

hej
własnie czasem mi tez tak przeskakuje i nie wiem jak z tego wyjsc musze resetowac kompa
zna ktos inne rozwiazania tego problemu ???????

lewy shift i lewy ctrl razem wcisnąć et voila
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
kami napisał:
saka napisał:
kami napisał:
saka napisał:
.
...i wszyscy są tacy mądrzy, a byk na byku!!!

wiesz juz dawno ustaliliśmy ze do błedow ort sie nie czepiamy bo kazdemu zdarza sie je popełnić szczegolnie ze niektórzy mysla szybciej niz pisza

to jak to jest naprawdę? jedni się mogą czepiać, a drudzy nie?

ja sie nie czepiam błedow, ostatnio mi sie zdazyło przy 'chobby' założyciela posta ale na to zwrocił uwage moj 5 letni syn
moze to był chwt ponizej pasa
przepraszam za to

ja już się nie czepiam, mnie nie trzeba dziesięć razy powtarzać... tylko potem jak przeczytałam, że znów ktoś się czepia, to nie mogłam nie zareagować. (a cios poniżej pasa to widziałam w innym miejscu-jak ktos się dzieci czepiał, co uważam za grubo nie w porządku!!!!!!)
pzdr
(za nagromadzenie czasownika "czepiać" sieprasiam )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Dlaczego nie nazywasz rzeczy po imieniu???? Odniosłem wrażenie że mówisz omnie?? Mylę się saka?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
nie wiem czy o tobie, nie chce mi się wracać 20 stron wstecz i wyszukiwać, kto się przedwczoraj dzieci czepiał
(a myślę, że ty sądzisz, że ja tak o tej córce adisa, ale nie o to mnie chodzi, bo z tego co ja zrozumiałam, to był przypadek i przeprosiłeś nawet)
pozdrawiam
jestem daleka od dokuczania innym, ale wkurza mnie jak ktoś gra nieczysto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
saka napisał:
nie wiem czy o tobie, nie chce mi się wracać 20 stron wstecz i wyszukiwać, kto się przedwczoraj dzieci czepiał
(a myślę, że ty sądzisz, że ja tak o tej córce adisa, ale nie o to mnie chodzi, bo z tego co ja zrozumiałam, to był przypadek i przeprosiłeś nawet)
pozdrawiam
jestem daleka od dokuczania innym, ale wkurza mnie jak ktoś gra nieczysto

Dzieci czepial sie niejaki Pawelek poszukujacy lasek w oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
A ja nie lubię jak ktoś mówi koło mnie a nie do mnie Jeśli nie wiesz to nie mów Wiele nieraz słyszałem,ale tylko słyszałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:[b]...Dzieci czepial sie niejaki Pawelek poszukujacy lasek w osloTeż mi się nie chce szukać ..ale dzieci również czepiał się niejaki krasnal ..co prawda w imię obrony własnej latorośli jednak niezbyt taktownie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
retier1 napisał:
A ja nie lubię jak ktoś mówi koło mnie a nie do mnie Jeśli nie wiesz to nie mów Wiele nieraz słyszałem,ale tylko słyszałem

o co ci chodzi? napisałam, że to nie o tobie. skąd mogłam wiedzieć, że pomyślisz, że to o tobie? jak cię bardzo interesuje kto się czepiał (na pewno nie byłam to ja), to sprawdź, bo nie mam ochoty tego drugi raz czytać.
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok