Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciek G Mar Pep Paweł Kowalewski do misie Aleksander S Nero Miś Sławomir GRZENKOWICZ Michalina Mo Kuba p Daria Szczęsna max-77 Ania C (4689 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Jeszcze raz ! Ja pisze ze firma jest z Angli ktora dochodzi roszczen za naleznosci w NORGE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
dzieki piter. widzisz Kami juz mozesz sobie pomniejszyc oszczednosc na polskim samochodzie,hihihihihhihih
To naprawde nie jest warte zachodu no chyba ze wezmiemy pod mikroskop ceny aut tutaj a w Polszy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
jacek zaborek
(piter11)
Wiking
ale nic straconego idziesz na Texako (stacie benzynową ) bierzesz formularz i płacisz za nie zapłaconą bramkę i sprawa załatwiona ,tak robiłem jak auto pas mi nagle pad a drobnych nie miałem w tym momencie
tylko musisz napisać gdzie to było i kiedy ,godzina może być przybliżona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
piter11 tak o tym to wiem
ale mi chodziło o te bramki co pstrykaja ci foteczke i rachunek dostajesz do domku i nie ma tam jak zapłacic bo nie ma budki bo na tych z budka to wiem ze kazdy musi płacic nawet na kazachstanskich deskach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
dzieki piter. widzisz Kami juz mozesz sobie pomniejszyc oszczednosc na polskim samochodzie,hihihihihhihih
To naprawde nie jest warte zachodu no chyba ze wezmiemy pod mikroskop ceny aut tutaj a w Polszy!

a tam wole zapłacic wiecej i jezdzic spokojnie i nie bac sie ze podczas kontroli trzezwosci zabiora mi auto
a te wyliczenia to jak pisałam robił moj kolega z pracy norweg ktorego szlag trafia na polskie i litewskie blachy na drogach i porownał nasze koszta (auta na norweskich deskach ) i kolegi(auto na polskich deskach)

a jak dotąd to nie słyszałam by ktos dostał rachunek do pl a mam znajomego co 3 lata jezdzi na polskich deskach wiec jakby nie patrzec wg waszych info juz po roku powinien dostac giro od komornika do zapłaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Wszystko jest do czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ty no wiem o tym dlatego nie zazdroszcze tym co jezdza tu na polskich deskach wiem ze potem beda płacic duuuzo wiecej tylko zal mi ich teraz oszczedzaja pare groszy ale potem beda lamentowac i wiem ze dla takiej rodziny gdzie tylko facet utrzymuje rodzine bedzie to kwota nie do przeskoczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok