Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2833 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
oj to pojdzie z nami pozwiedzac dawaj nie wyłamuj sie
przeciez nie musis sie upic
chodzi o spotkkanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
dzięki dziewczyny, muszę teraz to przedyskutować z mężem,ale wątpię...że to wypali..na pewno nie tym razem, co jak co będę z wami swoimi myślami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Wyobrażam sobie ... ,ŻE... to nie będzie impreza do upadłego ... dlatego rodzinka jak najbardziej mile widziana .
Wiem ze przy kościele OLAF jest sala parafialna z pełnym zapleczem i można było by się popytać o wynajęcie i ile to by kosztowało i wtedy byłby wilk syty i KOZY całe...
Pamientam ,że filipińczycy organizowali tam imprezę to sala huczała gwarem tak dorosłych jak i dzieci w różnym wieku i takie bobasy w wózkach też były a panowie nie koniecznie sztywni ani trzeźwi ...wszystko z umiarem...z umiarem ...
MUZYKA I TAŃCE TEŻ BYŁY
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Gabi to co napisałeś brzmi baaardzo ciekawie z pewnością innym też się to spodoba...
oj muszę pogadać z tą moją drugą połówką, czyli z mężem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mowie jakby nie chciał dawaj sama z mała my tez lecimy wiec mozemy sie spotkac na lotnisku i sie wami zaopiekujemy tylko musiałbys dojechac na lotnisko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:

Magda dawaj no tego swojego meza tutaj do nas,my go przekonamy

wieczorem kochana wieczorem, bo teraz go nie ma w domku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
do Olafa nie chodze ale na Tøyen i tam tez jak pisze Gabriel organizowane sa spotkania.Czasami dzieciakow wiecej niz doroslych Moge pogadac z Muhametem ktory organizuje lekcje dla polakow czy nie zechcialby nam pomoc.Jest mala kuchnia,kawa cherbata tylko niestety bo o alkocholu nie ma mowy napewno ale za to po oficjalnej czesci kolo 21 chetni moga skoczyc na miasto grupowo. KURCZE ADMIN GDZIE JESTES MUSIMY POGADAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LUKASZ POSZUKIWANY ZYWY !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:na Tøyen i tam tez jak pisze Gabriel organizowane sa spotkania.Czasami dzieciakow wiecej niz doroslych !
W całej Norwegi na imprezach oficjalnie nie ma cięzkiego alkocholu poza lekkim piwem które jest tolerowane i akceptowane .
Natomiast zauważyłem ,że na wszystkich imprezach każdy przynosi ze sobą reklamówkę nawet kobiety do której nikt nie zagląda do 21-22 i to jest w mojej okolicy norma...
Po tej godzinie też niema żadnych orgii alkoholowych tylko spokojnie i z umiarem i taka postawa MI najbardziej odpowiada .
BYŁEM na pełnej imprezie u Pakistańczyków w Oslo właśnie w tej sali ... i było przyjemnie i dzieci albo się bawiły albo spały i nie było dodatkowych specjalnych nianiek...impreza trwała do PIERWSZEJ W NOCY z piątku na sobotę albo z soboty na niedzielę już nie pamiętam .
Jednak po imprezie wszyscy zabrali się bez wyjątku za sprzątanie i to był dla mnie szok... sala była taka sama po jak przed imprezą ...
TO BYŁA TAKA PRAWDZIWA ETNICZNA JEDNA RODZINA ...pomimo ,że jedni przyszli na piechotę a inni przyjechali samochodami po pół miliona koron .

Na podobnej Imprezie byłem też już Tu na miejscu u Norwegów ....
SYSTEM podobny poza Wspólnym sprzątaniem jednak nigdzie nie widziałem butelek po wódce i winie, ani puszek po piwie ...
A po 21 nikt z Norgów za kołnierz nie wylewał...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Mysle ze proboszcz tej parafi sie nie zgodzi na jakikolwiek alkohol(nowy od jakiegos czasu). W tym kosciele jeszcze przed wakacjami byly organizowane spotkania dla polakow w kazda ostatnia sobote miesiaca dlatego pomyslalem o pomocy Muhameta.To czlowiek ktory naprawde na naszej spolecznosci robi wiecej niz nie jedna organizacja polonijna. Impreza moglaby sie zaczac o 18 do maksymalnie 22 jak to zawsze bylo. To ylko propozycja jedna z kolejnych. Koniecznie musimy sie skontaktowac z adminem i pogadac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok