Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

MANDAT - Norwegia

Czytali temat:
Małgorzata Bugno Dawid111 .. Bartek Beny angela689 szymon.borysiewicz@gmail. (3965 niezalogowanych)
1 Post

(adis)
Wiking
na początku pażdżiernika na wycieraczce mojego auta znalazłem mandat,mandat jak mandat,jednak moja znajomość norweskiego jest nie ciekawa no i poraz pierwszy coś takiego mnie tu spotkało i niewiem jak go zapłacić,
dzięki za rady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
jacek zaborek
(piter11)
Wiking
idź na pocztę lub banku i zapłacisz go bez problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
jezeli tam nic nie ma o kwocie i terminie zaplaty to chyba musisz czekac az Ci przysla rachunek a najlepiej zadzwon i sie dowiedz tam panie mowia po angielsku a widze ze jestes ze stavanger to z tego co wiem mozesz poprosic o polke to Ci wszytsko wytlumaczy tak przynajmniej znajomy mial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
a nie wiem jaka to kwota ale na raty tez mozna rozbic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adis)
Wiking
dzięki ale ten mandat to nie zwykłe giro tylko wydruk na plastikowej karcie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adis)
Wiking
kwota nie jest duza 500nok,ale denerwujące jest to że dostałem go za parkowanie na chodniku pod domem gdzie mieszkam,w dzień duzo parkuje tu studentów i zabrakło dla mnie miejsca,ok dzięki za rady jutro pujde na poczte,
dzięki i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
najszybciej zaplacisz jesli odliczysz nalezna kwote, wrzucisz do woreczka i wsadzisz za te wycieraczke w aucie gdzie byl mandat...tylko wazne, postaw autko w tym samym miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok