1 NOK
Witam.Mam zamiar kupić samochód ponieważ potrzebuje jakieś 4x4 na zimę.Mieliśmy kupować w Norwegii ale Norweg powiedział nam ze taniej wyjdzie jak sprowadzimy z Niemiec.Nie orientuje się ktoś ile by ...
mam pytanie ,chce zalozyc lpg w polsce.auto na numerach no ale nie wiem jakie sa potrzebne papiery do legalizacji w norwegii
tak jak w temacie poszukuje dziewczyn z okolic Stommen,Lillestrom i Lorenskog. Mieszkam na Lovenstad 1km od Strommen. pozdrawiam
Sylwia L
04-07-2009 23:59
Oferuje uslugi lakiernicwie i mechanice pojazdowej oraz polerke w okolicach saltnes,fredrikstad ,sarpsborga moss oraz råde Numer telefonu:46220096 ZAPRASZAM!!!!!!!!!!
Yatsek :)
02-07-2009 19:32
Witam wszystkich serdecznie, mieszkam w Polsce i odwiedzilam forum, bo mam nadzieje znalezc tu kogos, kto moglby dla mnie dokonac zakupu butow w norweskim sklepie internetowym i wyslac je do Polski. ...
Yatsek :)
02-07-2009 19:30
szukam informacji o miejscu gdzie mozna wynajac hytte z lodzia do wedkowania najlepiej Rogolland.Czy moze ktos zna takie miejsca albo jakies linki gdzie to mozna znalesc wbijajac w przelaarke hytta ...
hej wózek do sprzedania,spacerówka rozkładana,prawie nowa,nie uzywana,900kr.kontakt do soboty,pozdrawiam
Gdzie mogę znaleźć sklepy z fotelikami w okolicach Østfold . Z góry dzięki za informację .
szukam trasportu do Polski koniec lipca początek śierpnia mieszkam w geilo kierunek gdynia
Witam wszystkich Jestem tu nowa mam takie zapytanie w związku z tym, że zamierzam wyjechac do Norwegii jako au-pair czy ktoś z Was pracował tam w takich charakterze? Może ktoś z Was potrzebuje ...
Witajcie mam pytanie czy ktoś wie czy potrzebny jest koniecznie paszport do pojechania do Polski?Czy nie wystarczy dowód osobisty?Będę wdzięczny!Pozdrawiam...
S B
28-06-2009 12:16
hej,witam wszystkich. może mi ktoś przystępnie wytłumaczyć jak wejśćna swoją stronę skatte żeby sprawdzić rozliczenie podatku za 2008r.
ka mi
24-06-2009 21:52
Poznam kolezanki z chetnie z okolic Bergen.moj e-mail mirabelkawild@wp,pl
Cześć wszystkim! Jestem juz w Norwegii i szukam pracy od dwóch tygodni a tu niccccccccccccccccc. Może ktoś ma informacje na temat agencji rekrutacyjnych? Jeśli tak to mój kontakt 46212971 GG: ...
Dostałem to dziś na e- maila. Może ktosik uprzejmy przetłumaczy . Dzięki serdeczne!!! Hei. Skatteoppgjøret ditt er nå tilgjengelig via Skatteetatens nettsider. Les dokumentet innen 7 dager fra du ...
Robert Kacprowicz
23-06-2009 20:47
witam czy znjade w koncu tu jakies polskie kumpelki nie daleko mnie ??mieszkam bygland-setesdal milo by bylo pozdrawiam
czy ktos wie czy na norweskim swiadectwie pisze ilosc opuszczonych godzin prosze o odpowiedz.
czesc szukam znajomych okolic Moss Fredrikstad i okolic pozdrawiam
MAGDALENA SZAMBELAN
23-06-2009 15:20
chciaż wiem, że zazdrośc to pierwszy stopień do piekła to i tak Wam zazdroszczę bo ja jestem tutaj a Wy tam.... może i bym wyjechała gdzieś w świat ale z całym majdanem, mężem , dziećmi to już nie ...
jakie dokumenty są potrzebne żeby przewieśc traktor do polski i gdzie się takie coś załatwia?
Piotr Lewandowski
21-06-2009 14:29
wczoraj byłam w NAV i na policjii,uzyskałam wyczerpującą odpowiedz na temat zarejestrowania i świadczeń odnośnie mojej sytuacji-czyli zycie jako konkubina-zanim wezmiemy ślub...; w NAV-ie powiedziano ...
witam,mam pytanie. dostałem ankiete do wypełnienia(co myślisz o komunie w której mieszkasz.orientuje się ktoś czy wypełnienie i odesłanie jest obowiązkowe? jeśli tak to prosiłbym o pomoc ...
Hej czy ktos juz dostał list z skatt dot daty zwrotu podatku???
Oferuje uslugi lakiernicwie i mechanice pojazdowej oraz polerke w okolicach saltnes,fredrikstad ,sarpsborga moss oraz råde Numer telefonu:46220096 ZAPRASZAM!!!!!!!!!!
czesc szukam znajomych okolic Moss Fredrikstad i okolic pozdrawiam
Może ktoś podpowie gdzie w Norwegi można połączyć przyjemne z pożytecznym?Zwiedzić i wypocząć w ładnym miejscu z całą rodziną-dzieci 9 i11 lat.Mieszkam w okolicach Hamar.
Spotkam się chętnie z kobietkami z Halden .
Renata nata
17-06-2009 20:43
Fra 24. juni kommer skatteoppgjøret i posten for de fleste. Klarer du ikke å vente så lenge, kan du sjekke hva du får igjen eller må betale noen dager tidligere. DINE PENGER PÅ MOBILEN Allerede ...
WIE KTOS CZY W OKOLICACH ASKER JEST JAKAS SZKOLA ANGIELSKIEGO DLA OBCOKRAJOWCÓW???
Mam pyt. odnośnie zgłoszenia adresu na poczcie . Żeby złożyć dokument o miejscu zam. na poczcie , potrzebne są dwa dokumenty z fotografią i z podpisem .Mam norweski dokument , który dostałam z UDI i ...
Jak w temacie Sarpsborg i okolice
** mancik **
15-06-2009 16:13
moze ktos wie jak jest w norweskim prawie,a chodzi o to, co ile miesiecy lub lat pracy(oczywiscie legal i norweski pracodawca)pracodawca ma prawo podniesc zarobek pracownka.pracuje juz 2 lata w ...
ostatnio otrzymuje maile z pogrozkami i proby usuwania mnie z chata przez niejakiego rieze podajacego sie za administratora tego portalu nota bene wstyd ze ktos taki sprawuje taka funkcje jesli nie ...
WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANIE, CZY MOŻE WIE KTOŚ CO SIĘ DZIEJE W SYTUACJI KIEDY JESZCZE DO DZISIEJSZEGO DNIA NIE OTRZYMAŁEM ŻADNYCH PAPIERÓW ZE SKATTEKART. WYNIKIEM TEGO JEST TO ŻE DO DZIŚ NIE MOGĘ ...
kupiłem biltet na prom kristiansand-hirtshals na 23.06 powrót 22.09.samochód i 5 osób ale nie jade do kraju więc jakby ktoś reflektował to chcę za niego 500nok kontakt:jacek_jota@o2.pl
hej szukam kumpeli z Bergen lub okolic zeby poplotkowac super bybyło jakbyscie mieli dzieci bo ja mam dwójke małych,to bysmy spedzali miło czas,teraz zaczyna sie sezon grilka to jest dużo okazji na ...
witam mam zamiar przywiezc swojego quada do norwegii i zamierzam go rejestrowac ale nie wiem do konca gdzie znalezc informacje na ten temat.... czy moze ktos z was juz rejestrowal quada w norwegii i ...
hej czy może ktoś się orientuje gdzie w alesun znajduja sie salony tatuazu wlasciwie potrzebuje dokładnych adresów a przy okazji znacie w alesun moze jakies second handy?
Witam , mam pytanie do posiadaczy konta bankowego Noredea . Jak to jest z przekroczeniem limitu dziennego w tymże banku , na jak długo blokują konto po przekroczeniu limitu?
czy to prawda? ze jezeli ktos jest w norwegi na zasadzie laczenia rodzin i na takiej podstawie dostal pozwolenie na pobyt.a wyprowadzil sie od malzonka niema pracy to taka wiza jest nie wazna i ta ...
jutro w POlsce mamy Boże Ciało czyli wolny dzień a jak to tutaj wygląda? mają takie święto i wolny dzień ?
Witajcie,mam takie pytanie nie wiecie czasem kiedy będzie rozliczany podatek?Z góry Bardzo Dziękuję.
mam pytanie..;czy mój facet może mnie zarejestrować tu na policji jako konkubine skoro jeszcze nie dostał orzeczenia z sadu o rozwodzie? przyznam ze spieszy mi sie poniewaz za 2mce rodze i niemam tu ...
Witam Jestem absolwentem LO w Krakowie. Od przeszło miesiąca szukam pracy na terenie Norwegii, dzwonie,pytam,wyslam maile ale wciąż bez odpowiedzi. Już po malu zaczynam tracic chęci, więc zwracam ...
Witam wszystkich Mam takie pytatko a tyczy się kart szczepień czy ja je muszę tłumaczć ? i czy wystarczą te co mamy w książeczkach zdrowia dzieci czy muszą to być z ośrodka zdrowia ah i jeszcze ...
Witam wszystkich. Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na taki wpis ale postanowiłem spróbować... Chciałbym wyjechać do Norwegii, znaleźć tam pracę i jakoś ułożyć sobie tam życie. Mogę pracować w ...
Witam! Wczoraj w nocy skradziono nam auto Audi 80, srebrny metalik, norweski nr rej BC 98532. Sprawę oczywiście zgłosiliśmy na policji ale gdyby ktoś zauważył porzucone auto w Oslo bądź ...
Cześć wszystkim mieszkańcom Oslo i nie tylko . Mam do Was pytanko . Co warto zobaczyć w Oslo ? Gdzie warto się wybrać ? Dzięki z góry za info . PZDR
Witajcie Podpowieci mi może gdzie w okolicach Fredrikstad, Sarsborga można miło spędzic czas z dziecmi?? Może jakis basen, zoo , wesołe miasteczko itd. Wdzieczna będe za odpowiedzi? Z góry bardzo ...
hej był ktos na tych targach? w jakich godzinach otwarte? zakładam ze wjazd za free?
szukam jakiegos dentysty polskiego w oslo,jesli sa tacy to bardzo prosze o namiary.moze ktos wie ile kosztuje zablabowanie zeba chodzi o jedynke
sylwek Malishito
06-06-2009 20:39
witam około 25.06 jadę do Polski mogę zabrac jedną osobe po drodze,jadę z miasta Stord przez góry na Dramen i Treleborg,zainteresowanych prosze o telefon,Jarek, nr 96878067.pozdro
Witam mam pytanie pracowalem w Norwegi 1,5 roku w styczniu zostalem zwolniny od tego czasu bylem w Polsce teraz chce pojechac szukac pracy na wlasna reke i chce sie zarejestrowac jako szukajacy pracy ...
Witam rodaków z Norwegii Mam do Was ogromną prośbę o wypełnienie krótkiej ankiety. Jest ona dostępna po liknieciu na poniższy link: webankieta.pl/ankieta/w1hptpe96oww Będę wdzięczna za pomoc ...
ofieruje pomoc lakiernicwie i mechanice pojazdowej w okolicach saltnes,fredrikstad ,sarpsborga moss oraz råde Numer telefonu:46220096 ZAPRASZAM!!!!!!!!!!
AUTENTYCZNE OGLOSZENIE Z TEGO PORTALU! Usługi drobne : Usługi KLINIKA ODNOWY 05.05.2009. Klinika Odnowy Biologicznej i Chirurgii Plastycznej swiadczy swe uslugi w zakresie poprawy kondycji psycho ...