Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
No to juz dzisiaj pospalismy hahahahaha
Zbyt dobry temat aby pojsc spac,a noz jeszcze cos czlowiek przeoczy
A ch..... wyspie sie w nastepny weekend

giovi..... piszac " a ch..." mialas na mysli " a chuj" ?? bo jesli tak, to w poniedzialek zakladam sprawe w sadzie !!
gdziez to mnie, co ma 37 latek na karku, tak deprawowac na forum, no !!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
No i niech mi ktos powie ze tu na tym forum nie ma zgodnosci.
Przeciez to jest nadzwyczaj zgodne forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ja Wam mowie ratuj sie kto moze!!!
likwidujmy profile i heja stad
nie mam kasy na kaucje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Kiedyś powiedzialem na tym forum że HITLER, HITLER,HITLER zrobił jeden błąd. Jak chcesz wiedzieć jaki to sobie poszukaj adisie i sobie podawaj , mam to gdzieś.Potwierdziłeś tylko moją teze.Do momentu wręczenia pozwu ADIEU.Możesz poprawić moją gramatykę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
KUr............................wa i juz zaluje ze dzisiaj poszedlem na miasto zachlac pale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myslalem ze nikt nie moze w tym temacie napisac juz nic ciekawego a tu prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taka niespodzianka!!!!!!!!!! jakis adidas czy cos pisze curka doslownie curka ,wytykajac ortografie innym,probuje zgnoic jednego z porzadniejszych i spokojniejszych na tym forum,czepia sie smigla nie zmieniajac tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mowie wam to ja podam was do sadu za trzymanie sila przy kompie innych forumowiczow. Jak nie nawidze panaladnego to teraz sie upokorze i powiem wroc abys mogl wytlumaczyc niektorym mlotkom na tutaj co to znaczy rozmawiac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twoj styl moze do nich dotrze bo polszczyzna nie bardzo widze. Spadam spac bo juz zaczynam miec kaca a i chyba niedlugo sie jasno zrobi.Pozdrawiam wszystkich Ciebie adidas tez!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
saka napisał:
kami napisał:
saka napisał:
.
...i wszyscy są tacy mądrzy, a byk na byku!!!

wiesz juz dawno ustaliliśmy ze do błedow ort sie nie czepiamy bo kazdemu zdarza sie je popełnić szczegolnie ze niektórzy mysla szybciej niz pisza

to jak to jest naprawdę? jedni się mogą czepiać, a drudzy nie?

ja sie nie czepiam błedow, ostatnio mi sie zdazyło przy 'chobby' założyciela posta ale na to zwrocił uwage moj 5 letni syn
moze to był chwt ponizej pasa
przepraszam za to
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv72 napisał:
adis napisał:
no nie nawet 2tzsiaki od ciebie nie yadowola ,mnie,jakođ twoja uroda mi nie odpowiada,no ale ja mam 2 dyieci i kobiete wic cotka to racyej tz jesteđ, MILEGO NAPINANIA ULF

zmien sobie ustawienia klawiatury na przyszlosc....

hej
własnie czasem mi tez tak przeskakuje i nie wiem jak z tego wyjsc musze resetowac kompa
zna ktos inne rozwiazania tego problemu ???????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
adis napisał: retier1 twoj post jest ponziej pasa,domagam sie publicznych przeprosin,jesli nie to sprawa nabierze powaznego biegu mam na mysli prokurature,i pisze bardzo powaznie

DOBRE ... chwyt to TY faktycznie masz poniżej pasa.....a nawet poniżej kutasa...
P A J A C U...!!!
Co prawda..."retier1"...napisał..."sprawdź dla pewności DNA dzieci"...oraz..."sedno zostawiam bez zmian"...
I mogło to obrazić TWOJE EGO ...
JEDNAK tym swoim powyższym postem zbłaźniłeś się do sześcianu ...
A od kiedy to uwaga o Sprawdzeniu danych genetycznych kogokolwiek względem innych podlega oskarżeniu publicznemu...? .
A najważniejsze TO ...
...doniesienie złożysz w prokuraturze POLSKIEJ CZY TEŻ NORWESKIEJ ....
A może od razu do Strasburga...!!! .

ECH ...niektórzy to mają napieprzone w TYCH swoich GŁÓWKACH ... pustych makówkach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
nie wiem czy zauważyłeś gabryjel ale to był ostatni post tego pana wiec chyba sam zrozumiał ze sie zbłaźnił tym tekstem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
a taki sfrustrowany -temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok