Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1272 niezalogowanych)
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
fullcasco napisał:
oooo
a o przenosni tez nic nie wiesz cos ty robil jak ludzie chodzili do szkoly
stales w kolejce po rozum?
i co tez zabraklo

Daruj sobie tych dziecinnych tekstów, nie uważasz, że czas dorosnąć? Wiem o przenośni, czy jak wolisz metaforze . Nadal próbujesz ze mną się przekomarzać, oki czekam aż napiszesz coś sensownego.Co do rozumu, myślę że każdy ma jakiś. A TY nadal wierzysz, że po to trzeba stać w kolejce? Nikt cię nie oświecił że, tak nie jest i że, dzieci się rodzą, a nie przynoszą ich bociany? Widać masz duże braki, popytaj znajomych może cię ktoś naprowadzi na właściwą drogę edukacji( czyt. ewolucji)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
DZIKI napisał:
fullcasco napisał:
oooo
a o przenosni tez nic nie wiesz cos ty robil jak ludzie chodzili do szkoly
stales w kolejce po rozum?
i co tez zabraklo

Daruj sobie tych dziecinnych tekstów, nie uważasz, że czas dorosnąć? Wiem o przenośni, czy jak wolisz metaforze . Nadal próbujesz ze mną się przekomarzać, oki czekam aż napiszesz coś sensownego.Co do rozumu, myślę że każdy ma jakiś. A TY nadal wierzysz, że po to trzeba stać w kolejce? Nikt cię nie oświecił że, tak nie jest i że, dzieci się rodzą, a nie przynoszą ich bociany? Widać masz duże braki, popytaj znajomych może cię ktoś naprowadzi na właściwą drogę edukacji( czyt. ewolucji)

Dobra zastanów się trochę, mnie do wieczora nie będzie, mam jeszcze parę zajęć, trochę ważniejszych od tej pisaniny. Zatem do wieczora fullserwis czy jakoś tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
znowu sam sobie posty nabijasz
a prosilem uzyj fynkcji EDYTUJ
Co do rozumu, myślę że każdy ma jakiś. A TY nadal wierzysz, że po to trzeba stać w kolejce? Nikt cię nie oświecił że, tak nie jest i że, dzieci się rodzą,

pomyliles rozum z muzgiem
to teraz rozumiem te braki pamieci
Daruj sobie tych dziecinnych tekstów, nie uważasz, że czas dorosnąć?
i tu sie z toba zgodze
dorosnij do poziomu dyskusji ,bo ja nie bede sie znizal do twojego

koncze z toba te gadki wystawiles sobie swiadectwo jaki jestes i o to mi chodzilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
fullcasco napisał:
Co do rozumu, myślę że każdy ma jakiś. A TY nadal wierzysz, że po to trzeba stać w kolejce? Nikt cię nie oświecił że, tak nie jest i że, dzieci się rodzą,

i tu sie z toba zgodze

koncze z toba te gadki wystawiles sobie swiadectwo jaki jestes i o to mi chodzilo

Mózgiem się pisze chłopcze, poza tym nie pomyliłem MUZGU z ROZUMEM, czy ROZUMU z MUZGIEM jak to napisałeś. Pomyłka była, ale nie moja. Myślałem, że mam cię za przeciwnika, ale dopadło mnie rozczarowanie... mam ciebie za idiotę. Odpuść sobie dzieciaku. P.S. Pisałeś coś o nabijaniu postów. Męczy cię to??? SUPER bo ja mam z tego frajdę, że byle idiota czepia się szczegółów. Uwierz, że tylko dla ciebie głąbie będę pisał bez edycji. Dobranoc matole i ćwicz gramatykę. Kto do czyjego poziomu ma się zniżyć dziecino???? Wytłumacz logicznie, bo może czegoś ni panimaju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
DZIKI napisał:
fullcasco napisał:

i tu sie z toba zgodze

Mózgiem się pisze chłopcze, poza tym nie pomyliłem MUZGU z ROZUMEM, czy ROZUMU z MUZGIEM jak to napisałeś. Pomyłka była, ale nie moja. Myślałem, że mam cię za przeciwnika, ale dopadło mnie rozczarowanie... mam ciebie za idiotę. Odpuść sobie dzieciaku. P.S. Pisałeś coś o nabijaniu postów. Męczy cię to??? SUPER bo ja mam z tego frajdę, że byle idiota czepia się szczegółów. Uwierz, że tylko dla ciebie głąbie będę pisał bez edycji. Dobranoc matole i ćwicz gramatykę. Kto do czyjego poziomu ma się zniżyć dziecino???? Wytłumacz logicznie, bo może czegoś ni panimaju.

I nie będziesz mi smarku podpowiadał jak mam pisać i w ilu postach. pzdr FULLSERWIS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok