1 NOK
nrk.no/nyheter/utenriks/1.6719424
Witam wszystkich, mam pytanko czy orietuje sie ktos z was czy mozna miec w Norwegii stafika ?? czy nie trzeba miec na taka rase pozwolenia?? W przyszlym roku mamy z rodzinka zamiar przeprowadzic sie ...
mam pytanie a mianowicie jestem juz w norwegii(eidsvoll) ale bylem karany w polsce. bylem dzisiaj po papiery na policji o pozwolenie na prace i sa tam podpunkty na temat karalnosci. czy ktos sie ...
Czy boicie sie swinskiej grypy ???
Poszukuję konkretnego montera , który podłączy mi antenę sat .
Witam wszystkich.Mam pytanie: jaki jest czas oczekiwania na operację w Norwegii ? Dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam!
Hej Czy ma ktos z was namiary na polskiego fryzjera?
Czy do rejestracji w nav potrzebny jest paszport czy dowod osobisty wystarczy? prosze o szybkie odpowiedzi.pozdrawiam
witam wzystkich i mam pytanie na ktore ktos na pewno postarami odpowiedziec: jaka jest proceduea zakupu auta w norwegii i uzywania go tutaj , jesli nie ma sie stalego zameldowania/np.jakie sa oplaty/
Witam, czy w Stavanger są dobrzy stomatolodzy? jest tutaj jakiś z Polski? a jeśli nie, to czy ktoś z Was orientuje się o tutejszej opiece stomatologicznej? Już trzecią noc borykam się z bólem zębów i ...
chciałam Was powitać jestem tu nowa dzisiaj przyszlam do was pogadac piewszy raz wiec serdecznie witam i życzę MIŁEGO DNIA
Marek Kowalski
02-08-2009 11:16
Witam. Jak to jest od 1-go maja tego roku z tymi pozwoleniami? I czy to prawda,ze od tego maja wystarczy miec tu dowod osobisty do zalatwiania roznych spraw urzedowych.....?
Witam poznam znajomych rodaków z RP.Aktualnie jestem w okolicy Oslo i moze jakies male spotkanko bo jestem w miescinie i tu jest lipa.A Oslo nie znam zbyt bardzo to moze ktos bylby chetny aby zostac ...
Mam pyt odnośnie montażu anteny z Canal Digital . Antenę przysłano mi w paczce pocztą . Nie poinformowano mnie jednak , czy mam ją sama sobie zamontować , czy też pojawi się u mnie jakiś fachowiec i ...
Szukam opiekunki w Sarpsborgu do 3-letniego chlopca na okres do 17 sierpnia.Place 50 kr za godzine
** mancik **
31-07-2009 15:57
Prosze napiszcie co jest potrzebne dziecku tu do szkoly podstawowej? Co trzeba kupic?
Coraz bardziej przekonuje sie o tym ze do Norwegii zjechala banda kryminalistow ,chamow , debili , ogolnie scierwo ktore karieriere robilo na smietnikach zeby zrozumiec moj post zapraszam na moj ...
KTO SIE WYBIERA NA MECZ DZIS DO FREDRIKSTAD MOZE SIE SPOTKAMY I POKIBICUJEMY NASZYM?
Szukam koleżnkai do wspólnego wypicia kawy, wypadu na zakupy i spędzania wolego czasu z okolic Sandvika - Asker
Witam wszystkich,chciałabym zachęcić osoby mieszkające bardziej na północ o podzielenie się atmosferą miasta i okolic,jak wam tam życie płynie?
Witajcie, pewnie 99% osób będących w społeczności zarejestrowanej na tym forum, mieszka bądź planuje mieszkać w Norwegii - zaliczam się do tej drugiej grupy. Dobrze jest przygotować się do ...
Uwaga na nowe fotoradary które mierzą prędkość na pewnym odcinku... Wiecej info na www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=565044
USLUGI LAKIERNICTWIE MECHANICE POJAZDOWEJ!!!!! tel:4746220096 zapraszam
czesc mam pytanie czy ktos z was wie gdzie mozna kupic bilet(ile kosztuje) na mecz Lech Poznan&Fredrikstad FK?
Sylwia Bochenska
28-07-2009 17:00
Witam jestem fryzjerem od 12 lat mam i mam pytanko czy wiek ktos jak moge tutaj zalegalizowac wykonywanie swojej pracy w domu chce aby klijenci do mnie przychodzili ale tez chce odprowadzac podatki ...
moze macie jakieś doświadczenia czego w nas norwegowie nie lubia lub w jakich sprawach nas nie rozumieja
Witam wszystkim mam pytanie czy jest w Oslo może jakaś pralnia taka rodem z amerykańskich filmów, wchodzisz, wrzucasz moenet robisz pranie a przy okazji można poznać jakąś Norweżkę ... Będę wdziećżny ...
Mam zapytanie do osób mieszkających w Bergen, czy mógłby ktoś w dniu 8 sierpnia rano,ok. 9, pomóc przedostać się z lotniska na dworzec autobusowy, w celu kontynuacji podróży, osobą, które nie znają ...
Może ktoś zna gdzie można przenocować z rodziną w okolicach Tusenfryd za znośną cenę i w znośnych warunkach?Za podpowiedź,serdeczne dzięki i pozdrawiam!!!
powiedcie mi ludzie bo jestem ciekawy czy wszyscy mamy tak przejebane czy tylko ja?
nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.6701627
Kolor-czarny,gondola+spacerówka,roczny,mało używany,rączka przekładana,duże koła,pokrowiec przeciw deszczowy 2000nok do negocjacji.okolice Bergen
witam wszystkich,mam w sobotę samolot o 17.50 z oslo-Torp,może mi ktoś napisać o której są podstawiane autobusy z Oslo samego dworca które jadą bezpośrednio na lotnisko ,chodzi o sobotę,dziękuję i ...
WitamSłyszałam ze w Stromen działa szkoła języka norweskiego.Czy ktoś wie więcej?
Witam wszystkich zainteresowanych. Little White House Studio z Bergen zajmujace sie fotografia, szuka do nowego projektu: Wedding Journalism pary, ktore biora slub. Poszukiwane sa pary, ktorym aparat ...
jest cos takiego jak niebieska czy szara karta ktora pozwala na to iz moge isc w polsce normalnie do lekarza nic nie placac.gdzie sie taka karte zaklada
USLUGI LAKIERNICTWIE MECHANICE POJAZDOWEJ!!!!! ZAPRASZAM TEL:46220096
mam pytanie jak to jest jesli chcialbym chcial kupic rozbite auto w norwegii i zrobic je w Polsce,czy wedle prawa jest to ok??? czy puzniej z przegladem nie bedzie problemow,z rejestracja???????? i ...
Wie ktoś ile kosztuje?
Ile może ważyć bagaż w norwegianie?
Witam Zna może ktoś Tobiasza Musielaka pośrednika pracy???
Czy wie ktoś może , jak tu jest z biletami autobusowymi . Chciała bym dostać się z Halden do Oslo , bilet kosztuje chyba 25 kr . Czy dojadę na nim do Oslo , czy muszę coś dopłacać . Znalazłam coś ...
Pomysłowy polak.!!! Szkoda gadać... www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=560560
kurde w songfjorden zlapal czlowiek rekina!!!!!!!!!!!!! powaznie i to ie taki maly zobaczcie sami na vg www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=568244,chyba zaczne chodzic na ryby!!!!!!!
Mam do sprzedania lodówkę 120 litrów zakupioną w 2008 roku (EURONICS) Jeszcze rok gwarancji. - cena 700 NOK Sofa 2-osobowa (IKEA) - ściągane obicie (czerwony sztruks) - cena 1500 NOK ...
Witam mam do sprzedania praktycznie nowy stół (IKEA) + 4 krzesła z poduszkami. - kolor brązowy - wymiary: 70 cm. szer. 115 cm. dł. 74 cm. wys. - cena 500 NOK (krzesła wliczone) Biurko + ...
cześc czy może ktoś wie jak poraz pierwszy zalogowac sie na konto internetowe w sparebanku bo niedawno założyłem tam konto i nie bardzo wiem jak mam sie do niego dobrac
www.vgtv.no/?id=23137 kto juz wybrobowal nowa atracje Tusenfryd???
Obejrzyjcie w wolnej chwili... video.google.com/videoplay?docid=-6733564947664645042 jesli chcecie napiszcie co o tym myslicie.....
witam wszystkich mam pytanie dotyczące giro utbetaling dostalem ten kwitek pare dni temu i nie wiem za bardzo gdzie dokładnie sie z tym zgłosić zeby dostać ta kase a to jest zwrot z podatku i jak ...
Witam, czy tylko ja tak mam? czy moze ktos jeszcze? ... odnosze wrazenie ze poziom komentarzy do Profilow jest potwornie niski, jak czasem gdzies wejde i przeczytam ze "slicznie tu" ...
Wie ktoś może jak zamówić kablówkę z NRK ? Nie mogę znaleźć adresu biura nrk w moim mieście . Można zamówić kablówkę przez internet?
hej, kolezanka i ja szukamy polskiej kosmetyczki w oslo. norweskie sa niestety niestaranne interesuje nas przede wszystkim manicure, pedicure oraz depilacja. najlepiej gdyby mogla przyjezdzac ...
Martappp L.
08-07-2009 21:28
szukam kosmetyczki okolicach Fredrikstad
Czy ktos moze mi doradzic, co mozna zrobic w moim przypadku.Zaczelam chorowc w Norwegi,wykryto u mnie uczulenie na nikiel.Lecze sie od trzech lat i nic mi nie pomaga.Pracuje caly czas,nie chodze na ...
Witam, Mam takie pytanie czy zbieraja sie jakies grupki polakow w rejonie Akershus aby pograc cos w pileczke? Jezeli ktos cos slyszal na ten temat to prosil bym o podanie namiarow. Z gory ...
Kustyk Twoje radio jest swietne! Sorki ale na wiecej dzis mnie nie stac! heheheheh [file]