1 NOK
WITAM WSZYSTKICH,MORZE KTOŚ MI POWIEDZIEĆ CZY MOGE JEŻDZIĆ SAMOCHODEM NA POLSKICH REJESTRACJACH. 2 LATA TEMU DOSTAŁEM W NORWEGI POZWOLENIE NA PRACE,BYŁEM NA OKRESIE PRUBNYM W PRACY NO ALE ...
agnieszka o.
29-12-2009 00:49
Czy przypominamy sobie nasze problemy w ktorych sie zloscimy,mowimy co za swiat cholerny nic mi nie wychodzi.Szef w pracy czy derektor w szkole nas obierzdza i robimy z tego problem wielkiej wagi.A ...
Witam mam pytanie wie ktos gdzie w Norwegi graja w siatkowke??w jakim miescie??szukam jakis namiarów Wesolych dla wszystkich
Lukasz J.K
26-12-2009 16:20
jestem zaciekawiona, według którego banku na portalu moj norwedia są przeliczane korony norweskie..., bo po takim kursie jeszcze nigdy nie udało mi się sprzedać i napewno ten dzień nie ...
Tacy polacy zdazaja sie wszedzie na filmiku jest kobieta ktora zostala oszukana przez nie uczciwych polakow. Jak tacy ludzie maja sumienie oszukac wlasnego rodaka Albo ten pan w samochodzie ...
Hipopotam - roślinożerny? zabójca i kanibal, sympatycznie wyglądające zwierzę, ulubieniec dzieci .
Założyłam grupę regionalna i chciałabym zamieścic zdjęcie-wizytówke tego miejsca, a nie wiem jak to zrobic, bo nie znajduje zadnego odnosnika co do takiej możliwosci. Ktos pomoże? Dzieki z góry
bobovita.com.pl/fotogaleria.php?m1=7&...754&photosList=6 dziekujemy za kazdy glos
ladny pan
15-12-2009 21:40
konkretnie chodzi oto co sie opłaca wywozic z Norwegi do Polski wie ktos
Czy jest jakaś strona inna niż svvg.vegvesen gdzie można sprawdzić termin ważności przeglądu??
Witajcie ma takie pytanie nie wiecie czasem na jakiej ulicy jest główny dworzec autobusowy w Oslo?Jak możecie to podajcie adres będę Wdzięczny!
Piotr Zebrowski
14-12-2009 15:59
Pamietacie ze bendzie walka PUDZIAN VS NEJMAN 12 GRODNIA.Nejman ma celuitis a pudzian z pewnosica go obje
W swoim przemówieniu w ratuszu Oslo Barack Obama,zadeklarował, że” będzie bronił zastosowania siły militarnej w szczególnych sytuacjach " wobec zagrożeń, przed jakimi stoją Stany Zjednoczone. ...
Posłuchajcie mnie dobrzy ludzie. Jestem w kiepskiej sytuacji osobistej, właśnie straciłem pracę, prawdopodobnie mój ojciec też pracuje do świąt jedynie. Na gwałt potrzebuje pracy, jakiejkolwiek, nie ...
Jak w temacie. Szukam kontaktu na firmę przewozową z Stargardu szczecińskiego , która jeździ co dwa tygodnie w okolice trondheim i do samego trondheim? Będę wdzięczny za namiary
Hej czego wam brakuje w Norwegii?Za czym tęsknicie...?A może niemacie takich problemów... Jestem ciekawa waszych wypowiedzi... Ja tęsknie za znajomymi,rodzina i językiem polskim... Pozdrawiam ...
Czy jest możliwość zmniejszenia podatku ,po zakupie domu w Norwegii ? Jeśli jest warto czy nie?
alicja piechocka
09-12-2009 18:38
Czy moze tos mi pomuc jak mam zrobic zeby komentrze zabloowac?? brubuje znalesc opcje i mi nie wychodzi
Mam do sprzedania pare książek do norweskiego w wersji elektronicznej, a mianowicie : -På vei Stein på stein Her på berget Bo i Norge Vil du lære norsk ? Podstawy konwersacji Pierwsze trzy ...
Witam!Mam zmywarke do naczyn Electrolux ESF 612.Problem polega w tym,iż nie podgrzewa wody.Woda podczas mycia jest zimna co oznacza,ze naczynia nie sa dobrze umyte.Poza tym zmywarka jest ...
hei mam problem . Byłam za granicą 4 miesiące i nie pisałam z plusa . teraz przyjechalam do Polski i włożyłam do telefonu karte a waznosc mam do 31 grudnia 2009 r . i nie moge wysłać esemesów . ...
Witam Niespelna godzine temu zadalem pytanie czy prawda jest ze jeden z administratorow tego portalu " spi na szafie " bo kase wyludzona od reklamujacych sie tutaj przepuszcza przez ...
Czesc Czy mozecie mi powiedziec jak wyglada rynek pracy dla specjalistow IT w Norwegii ? Czy sa jakies wyspecjalizowane agencje, ktore moga pomoc mi szukac pracy w Norwegii ? Pozdrawiam ...
Witam! W przyszłym tygodniu lecę do Polski właśnie takim połączeniem i mam kilka pytań do tych którzy korzystali z takiego połaczenia: - od przylotu z Bergen do wylotu do Wawy mam godzinę z ...
kupie 2 telefony ze zlamanym simlokiem
witam wie ktoś może jak załatwić dofinansowanie do czynszu
Witam czy moze mi kto powiedziec jak wyglada sprawa z auto gazem bo kupilem samochod na norweskich blachach i jade na swieta do polski i chcialbyw w polsce załozyc gaz ale nie wiem co dalej czy ...
Witam,mam pytanie,a mianowicie chodzi mi o to czy mozna kupic bilet na pociag lini NSB np po wyjsciu z lotniska w Oslo? Czy moze lepiej kupic przez internet? Pozdrawiam
norbert napisał: a ja uwazam ze smieszne jest , ale kazdego to sprawa indywidualna , trzeba brac pod uwage wiek , dojrzalosc i umysl odbierajacego takie zarty ale kolega ulv72 uwaza inaczej i tez ...
Do Kancelarii Prezydenta RP wpłynął wniosek aby wyeliminowac z narodu wszelkie sugestie jakoby co kolwiek miało związek z inną - niż propagowana jako jedynie sluszna - chrześcijańską orientacją ...
Sethur Asher
04-12-2009 07:40
Przed nami XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, który odbędzie się w niedzielę, 10.01.2010 r. Zapraszam do organizacji sztabu WOŚP w Norwegii Szukam zapaleńców do ekipy Sztabu ...
Idiota czy kierowca?. Ja sądze że idiota, ale oceńcie sami www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.6892418 A to dopiero początek zimy.
czy ktoś słyszał,zna firmę budowlaną Mal E z Gubina?
czesc wszystkim czy ktos z was moze staral sie o wize do usa bedac w Norwegii?? Czy ktos mi moze powiedziec jak to wyglada, czy latwo jest dostac wize, jakie sa procedury, co trzeba miec itd. ...
www.nettavisen.no/nyheter/ Wiadomości: - 17 latek zatrzymany po zabiciu ojca - dzieco z 3 stop poparzenia wyslane do domu, batalia matki o ratowanie reki dziecka. - napad z bronią na blok w ...
ZESPÓŁ ROCKOWY KLIMATY FOO FIGHTERS, U2 ,Z POWAŻNYMI PLANAMI SZUKA KONKRETNEGO BĘBNARZA(JEST SPRZĘT I SALA PRÓB )KTOKOLWIEK SŁYSZAŁ DAJCIE ZNAĆ!!!!OKOLICE OSLO...
Witam wszystkich..mieszkam w Warszawie i od jakiegoś czasu się zastanawiam jakie są realia znalezienia pracy. Obecnie pracuję jako szef kuchni mam 10 lat doświadczenia w wielu kuchniach,jakie są ...
Witam Mam pytanko odnośnie żółwia,a mianowicie mam zamiar kupić jakiegoś w Polsce jako wymarzony prezent dla mego synka i może ktoś się orientuje jakie muszę mieć dokumenty aby go legalnie ...
prosze o rade pilne!!!! jestem z polski z gdanska a moj chlopak jest norwegiem jestesmy ze soba juz 2,5roku ale co z tego chcemy byc razem ale niewiem co zrobic by byc razem z nim legalnie w ...
czy ktos cos slyszal o zmianie przepisow w ostatnich tygodniach dotyczacych pozwolenia dla dziecka na pobyt w norwegi? w czerwcu zlozylam dokument dla dziecka o wize , i czekam i czekam . wkoncu ...
Tydzien temu prosilam o opinie o polskiej szkole w Bergen ale niestety ktos usunal moj link nie wiem dla czego moze dla tego ze uzylam slowo czarny ??? tak wiec nadal prosze o opinie bo nie wiem co ...
Witam Mam pare pytań zwianych z Norwegią, stałym pobytem tam i praca Jestem z wykształcenia kucharzem o 3 letniej praktyce w zawodzie co prawda nie pracowałem jeszcze za granicami naszego ...
Kiedys jeden z moich znajomych znalazł to, wydrukował, powypełniał i wręczył przed wyjsciem żonie.
No to HEJ, witom syckich na tym forumie. Nie bede owijol w bawelne powiem wom lodrazu: NOWE CASY NASTALI Lod dzisiak mozecie juz nic nie komentowac na tym forumie bo wsyskie komenty bede pisoc ...
WITAM, MORZE KTOŚ Z WAS MA JAKIŚ ZNAJOMYCH W OSLO I OKOLICACH CO POTRZEBUJĄ LUDZI DO ROBOTY? MIAŁEM GŁUPIĄ SYTUACJE Z NORKIEM DAWAŁ MI ROBOTE I ZAPEWNIAŁ ZE BEDZIE DO ŚWIĄT ROBOTY NO ALE SIĘ ...
Witam wszystkich - czy moze wie kto z Was , czy w okolicach Oslo jest polski dentysta??
Witam Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rynek pracy dla operatorów maszyn budowlanych typu „koparki , koparko-ładowarki, ładowarki. Jaki jest wymagany okres stażu na maszynach, i czy wystarczy ...
Witam wszystkich. Czy ktoś ma link do strony która niedawno reklamowała sie na "stronie głównej" tego portalu. Dotyczył programu do Kosztorysowania. Bardzo pilnie go potrzebuje. ...
http://wyborcza.pl/1,75248,7289951,Norweskie_strachy_na_Lachy.html