Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1302 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Nudnik Szpilkez napisał:
Przepraszam czy tu bija?

fizycznie nie, słowami tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Dino napisał:

Świniobicie, drugie drzwi na lewo.
PS:
   Mimo wszystko zapraszam , schabowy mi się marzy.

kli w takim razie robie zad i wypie....am z tad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Nudnik Szpilkez napisał:
Dino napisał:

Świniobicie, drugie drzwi na lewo.
PS:
   Mimo wszystko zapraszam , schabowy mi się marzy.

kli w takim razie robie zad i wypie....am z tad

Spokojnie, to dopiero przed świętami, na razie zapraszam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Gabriel Czyżbyś się robił stetryczały jak stary tetryk A może jednak giovi miała rację dzisaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
żenada..........ten temat........
jak dzieci rywalizujące o .... no właśnie.... żeby jeszcze było o co...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:... Nie przemyslal chyba jednak do konca sprawy,bo sam sie wyglupil NIC SIĘ NIE WYGŁUPIŁEM bo jest taka opcja jak edytuj i można sobie spokojnie myśl dokończyć lub ciągnąc dalej ....
A nie jedno zdanie proste pisać w trzech postach...
paranoiczna chęć zaistnienia i tyle...

Z tego właśnie śmiał się kiedyś "fazii" jak pisał kolejne numery w postach , takie jest moje zdanie.
Własnie zastosowałem taka opcję i jet to uwidocznione w prawym dolnym rogu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
limetka81 napisał:

Zalozyciel tego tematu chyba chcial pokazac Kami ze smiesznym jest dla niego pisanie kilkunastu,moze kilkudziesieciu postow o glupotach w ciagu jednego wieczoru(nie wiedzac o tym ze kobieta,zwyczajnie lubi sobie pogadac) Nie przemyslal chyba jednak do konca sprawy,bo sam sie wyglupil

ups ok gabi zrozummiałam tylko wiesz nigdy nierobiłam nic by dobic sobie posty mam to głeboko w dupce nie uzywałam ostatnio opcji edytuj bo wtedy ktos kto pozniej czyta moje wypociny mysli ze cos zmieniłam i zmieniam zdanie jak wiatr zawieje jesli chcesz moge zlikwidowac to konto i złaozyc nowe badz oddac ci swoje cyferki pod zdjeciem dodasz je do swoich i nikt cie juz nie dogoni bo nie robi mi wiekszej roznicy to ile postow mam pod fotka tylko mam pytanko czy idac za fazim mam zmienic nic czy dalej miec ten sam????
I przepraszam czytelnikow szukajacych jakis informacji ze czasem znieniam temat na jakis bzdurkowy na swoje usprawiedliwienie mam tylko to ze jestem straszna gaduła i ciezko mi siedziec cicho i w ramach przeprosin załozyam post o nazwie"NOCNE POLAKOW ROZMOWY" ktory jest tylko po to by gadac o bzdurkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
giovi2 napisał:... Nie przemyslal chyba jednak do konca sprawy,bo sam sie wyglupil NIC SIĘ NIE WYGŁUPIŁEM bo jest taka opcja jak edytuj i można sobie spokojnie myśl dokończyć lub ciągnąc dalej ....
A nie jedno zdanie proste pisać w trzech postach...
paranoiczna chęć zaistnienia i tyle...

Z tego właśnie śmiał się kiedyś "fazii" jak pisał kolejne numery w postach , takie jest moje zdanie.
Własnie zastosowałem taka opcję i jet to uwidocznione w prawym dolnym rogu...

yhy widac to tylko.... jest tam jeszcze taka rubryka jak powd a ty nie wpisałes nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
giovi2 napisał:
limetka81 napisał:

Zalozyciel tego tematu chyba chcial pokazac Kami ze smiesznym jest dla niego pisanie kilkunastu,moze kilkudziesieciu postow o glupotach w ciagu jednego wieczoru(nie wiedzac o tym ze kobieta,zwyczajnie lubi sobie pogadac) Nie przemyslal chyba jednak do konca sprawy,bo sam sie wyglupil

...I przepraszam czytelnikow szukajacych jakis informacji ze czasem znieniam temat na jakis bzdurkowy na swoje usprawiedliwienie mam tylko to ze jestem straszna gaduła i ciezko mi siedziec cicho i w ramach przeprosin załozyam post o nazwie"NOCNE POLAKOW ROZMOWY" ktory jest tylko po to by gadac o bzdurkach

kami twój założony post to strzał w 10,ale i tak inne posty odbiegają od tematu ja tak samo jestem wygadaną osobą i nie mogę się powstrzymać żeby nie odp na pytania zadawane, bądź kierowane do mnie
tak samo tutaj powinniśmy nie pisać o tym co teraz piszemy tylko uciekać na : NOCNE POLAKÓW ROZMOWY" czyż nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok