Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1062 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
ANNA79 napisał:
Piepsznijcie sie w pusty leb........szkoda mi tego Polaka bo norwedzy zawsze beda mieli swoja racje
Przeczytałem cały ten temat i właśnie wybrałem ten a nie inny post, z tej przyczyny iż akurat jest najgłupszy ...! .
PIEPRZNĄĆ to Możesz się sama ....
Jak nie znasz dokładnie tematu pożaru to nie zabieraj głosu i nie opowiadaj bzdur...!!!

Polak jest winny !!! bo to On ściągnął Tylu ludzi do tego domu bez wiedzy właściciela i TYLE...! .
CO DO PRĄDU to nie wina właściciela budynku ...
BO TEN WYNAJĄŁ DOM DLA GÓRA ..-8-..osób...bo tak mówi norweska norma zakwaterowania...
Natomiast Ten zatrzymany POLAK spisał umowę na podnajem i opłatę za energię elektryczna i gdy rachunki zaczęły być prawie astronomiczne jak dla niego , to zaczął kombinować z prądem omijając GŁÓWNY LICZNIK jednak robił to nieudolnie i po partacku....
MAŁO TEGO TEN FACET TO TAK ZWANY" POLSKI PRZEDSIĘBIORCA" a ludzie którzy zginęli w tym pożarze w większości byli z okolic miasta w Którym w Polsce mieszkał .
GDYBYM MIAŁ TAKĄ MOC DAŁBYM MU DOŻYWOCIE i to w KAMIENIOŁOMACH PRZY RĘCZNEJ OBRÓBCE KAMIENIA PRYMITYWNYMI NARZĘDZIAMI
NAJGORSZE i najtragiczniejsze w tym wszystkim jest to ,że ON w czasie tego pożaru też był w tym domu tylko mieszkał w osobnym pokoju na parterze i był pierwszym który się uratował bo w pokoju mieszkał sam jako ""BOSS""...
ON PO PROSTU NA TYCH LUDZIACH ŻEROWAŁ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Do gabriela... Tu się z Tobą zgadzam. Znam tego niby biznesmena z mojego byłego miasta Płocka. Mam nadzieje że troche odpocznie w więzieniu byle nie norweskim...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
o w mordę.... no to nieźle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No to się troche walnąłem ,ale podtrzymuję to co powiedziałem z małą korektą odnośnie oskarżonego i popieram gabriela w tej kwesti
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
Dobrze jednak ktoś gdzieś na forum napisał że polak to potrafi swoich wydoić i wykorzystać.Miejmy nadzieję że,są to wyjątki które szybko swoimi przekrętami i kombinatorstwem daleko nie zajdą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
norgekowal napisał:
Mam nadzieje że troche odpocznie w więzieniu byle nie norweskim... Dla Niego samego TO jednak lepiej było by gdyby karę odbył Tutaj bo z tego co czytałem to w polskim więzieniu MA ON TOTALNIE PRZEGRANE jak nie TRAGICZNIE DLA NIEGO SAMEGO.
Mało tego On się prawie SAM zgłosił tu w Norge , bo w kraju rodziny zamordowanych czatowały na niego jak dotarło do Nich dlaczego ich najbliżsi zginęli i przez kogo....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Tego cwaniaka nic nie tłumaczy . Ci ludzie zginęli przez jego sknerstwo ! Powinien zgnić w najgorszym więzieniu w Polsce . Kara i tak nie jest adekwatna do czynu , nawet dożywocie to mało . Zmarłym życia nic nie zwróci a ich rodzinom nic nie zastąpi ich braku . Najgorsze jest to , że takich cwaniaków jest wszędzie pełno , a sytuacja w Polsce sprzyja im bardzo .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv72 napisał:
kami napisał:

a wiecie ostatnio w pracy gadałam z strazakiem i powiedział mi ze bedzie musiał przyjsc do mnie z kontrola bo ponoc dostali jakis pismo z centrali głownej ze maja sprawdzac domy w ktorych mieszkaja polacy bo dosc czesto dochodzi tam do "wypadkow"
a co do reszty to anna79 ma racje włączasz 2 grzejniki podłoge kuchenke i... korki w doł

...kami... a moze ten strazak poderwac cie chce ? taka kontrola to zawsze jakis pretekst

o kurcze o tym nie pomyslałam trudno zyciowa szansa przeszła mi koło nosa

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok