Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

podatek pomocy - Norwegia

Czytali temat:
(821 niezalogowanych)
6 Postów
piotr kozaczka
(piotrek2810)
Wiking
Mam takie pytanie czy jak dostalem skatteoppgjor 2008 juz z 2 miesiace temu a na czek do tej pory do mnie nie dostarl to sa jakies powody do obaw poniewaz ten adres na ktory oni wysylaja jest troche zmieniony ale wczesniejsze listy do mnie dotarly !! Dzieki za pomoc !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
po pierwsze idz zmienic adres na właściwy a po drugie pewnie dostaniesz zwrot podatku w drugiej turze czyli w pażdzierniku...jesli takowy ci się należy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Obawiam sie, ze jesli juz dostales Skatteoppgjor, to Twoje pieniazki juz sa przeliczone i powinienes miec je na koncie, czy tez dostac czek. Zglos sie najlepiej do Skatteetaten i wyjasnij sprawe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
B.K. ma racje lec zmien na wlasciwy adres i to szybko ja tez zwrot dostaje w pazdzierniku,ale powinno ci przyjsc powiadomienie o tym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
piotr kozaczka
(piotrek2810)
Wiking
niestety nie ma mnie chwilowo w norwegii i mam w takim razie pytanie czy zalatwie to przez telefon ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
mozesz napisac majla w swojej sprawie
w roznych terminach odpisuja,ale zawsze odpisuja
przez telefon tez nie powinno byc problemu,aby wyjasnic sprawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz wydaje mi sie ze te sprawe mozesz tez wyjsnic przes swoja stronke w skatt badz altin tam zmienisz adrtes i zobaczysz swoja korespondecje z skatt i dowiesz sie na czym stoisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
piotr kozaczka
(piotrek2810)
Wiking
kami mozesz napisac dokladniej gdzie wejsc i jak to dokladnie zrobic ? z gory dzieki !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
altin.no potrzebne sa do tego kody ktore dostałes z skatt chyba w marcu czy jakos tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
musisz wejść na stronę Altin.no i tam sie zalogować ....używając hasła i kodów które urząd przysyłał kazdemu podatnikowi...tylko teraz pytanie czy masz????i czy utworzyłes swoje konto??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok