Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

DYSKUSJA o NABIJANIU POSTÓW...! . - Norwegia

Czytali temat:
(1350 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
ZAUWAŻYŁEM OSTATNIO IŻ sporo osób pisze w danych tematach nie na temat a ponadto " nielogicznie " nabija sobie posty....! .
CZYŻBY ROZPOCZĄŁ SIĘ JAKIŚ WYŚCIG DO czegoś .. , o czym nie mam szarego pojęcia...???? .
NIEMNIEJ, niema problemu , mogę zaryzykować i się wygłupić jak kiedyś tam niedawno niejaki "fazi"....
JEDNAK NIE BĘDĘ LICZYŁ KOLEJNYCH POSTÓW TAK JAK ON TO ROBIIŁ ....
NIE MNIEJ Rozpoczynam SWOISTY MARATON SŁÓW i zdań MAŁO przydatnych poza nabijaniem danemu uczestnikowi POSTÓW ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gabriel napisał: Rozpoczynam SWOISTY MARATON SŁÓW i zdań MAŁO przydatnych poza nabijaniem danemu uczestnikowi POSTÓW ....[/color]
Dzisiaj w POZNANIU o godzinie 10,00 rozpoczął się prawdziwy maraton....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
olej to gabriel.... jesli dla kogokolwiek jest jakims wyznacznikiem to ile ktos ma postow a nie to, kto co i jak pisze to cool, niech sie tym podnieca, moze na zdrowie takiej osobie to wyjdzie

wiele watkow konczy sie czesto luzna rozmowa, paplanina zupelnie odbiegajaca od tematu, czysto dla rozrywki, zeby sobie popisac, pogadac... kazdy z nas to robi... a cyfra przy postach leci do gory i leci...

ale jakie to ma znaczenie ? zadne... to jaki dana osoba ma status nie ma zadnego znaczenia, ot gadatliwa osobka i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gabriel napisał:
...Dzisiaj w POZNANIU o godzinie 10,00 rozpoczął się prawdziwy maraton....[/color]NA TRASIE ulicznej o długości 42195-m. /metrów/ lub jak ktoś woli 42,195- km./kilometra/ . WYSTARTOWAŁO kilka tysięcy osób....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gabriel napisał:
...WYSTARTOWAŁO kilka tysięcy osób....
TO FAKT niezaprzeczalny...i to w różnym wieku od lat 18/oficjalnie !...ale znawcy wiedzą ,że to bzdura ...//zdarzają się i młodsi płeci obojga// ...do lat tak sędziwych ,że aż niewiarygodnych ,że taki człowiek może jeszcze biegać ,a zwłaszcza w POSZY...! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gabriel napisał: niewiarygodnych ,że taki człowiek może jeszcze biegać ,a zwłaszcza w POSZY...! .
NO...
chyba ,że za wódką ...dziwką ... i takimi innymi ....TO TAK ...
W TYM WIEKU KAŻDY CHCE BIEC A NIE KAŻDY MOŻE ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
gabrielu... poki co temat nie do konca trafiony, bo to nie dyskusja o.... a monolog o nabijaniu postow

ale ja podejrzewam, ze tak naprawde chodzi ci o maly sabotaz chcesz pewnie sprawdzic, jak dlugo wytrzyma adminowi ten nowy serwer z osmioma prockami ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak

gabi rozmówki z samym sobą i to sam wyłapujesz słówka ze swoich postów,no no podziwiam

jeśli chodzi o zmienianie tematu w postach, to mi się to przydarzyło kilka razy za co przepraszałam na forum że zmieniam temat i opuszczałam wątek, jak dla mnie cyferki pod zdjęciem nie odgrywają żadnego znaczenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Mam wersję nabijania dla leniwych :
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Zgłoś wpis