Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polak oskarżony... - Norwegia

Czytali temat:
(1063 niezalogowanych)
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Polak oskarżony o nieumyślne spowodowanie śmierci, uszkodzenia ciała i zaniedbanie... nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/buskerud/1.6810796
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a po co on kombinował z tymi korkami hmmm?????????????
za wysoki rachunek czy jak ??????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Pewnie korki non stop wywalały i wstawil mocniejsze a tego już instalacja nie wytrzymała i się zapaliła A efekt był wiadomy Głupota nie zna granic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Szkoda ze to znowu pisza o nas,ze to nie Norweska glupota a nasza Polska madrosc narodowa doprowadzila do tragedi.Na miejscu tego Polaka chyba wolalbym siedziec tu w wiezieniu niz wrocic do kraju.Nie mialbym odwagi wyjsc na ulice aby przypadkiem nie spotkac kogos z rodziny ofiar!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
   Trafił się "złota rączka"-idiota. Wielu takich majsterkowiczów, w różnych przypadkach, tłumaczy się w podobny sposób: "Przecież już tyle razy to robiłem(am) i nic się nie stało." . Zauważyłem, że Norki są lepiej uświadomieni z istnienia różnorodnych zagrożeń i więcej myślą o swoim bezpieczeństwie. Myślę, że spowodowane jest to przez warunki środowiskowe w jakich żyją. Na przestrzeni tysiącleci selekcja naturalna spowodowała zmniejszenie się populacji idiotów. Poza tym, czytałem po pożarze komenty Norków. Przeważało w nich współczucie i troska o własne bezpieczeństwo, przypominali sobie numery alarmowe i nawoływali do sprawdzenia domowych instalacjii elektrycznych i ppoż., dostało się również służbie zdrowia i policji z Drammen za całokształt .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
[*]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
tez dostalem nowe czujniki
ale dlaczego nie napisza ze wina wlasciciela
za slaba instalacja jak dla budynku hotelowego
kazdy mial pewnie grzejnik i czajnik no i wywalalo korki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Pytanie,czy w umowie bylo zaznaczone że będzie mieszkać tylu ludzi Znając życie pewnie nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Piepsznijcie sie w pusty leb poza Madzia i Retierem tu maja tak slabe korki i po wlaczeniu 2 grzejnikow wszystko wywala w starych chalupach.szkoda mi tego Polaka bo norwedzy zawsze beda mieli swoja racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Przemilcze wypowiedź Anny79... Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok