Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ciąża w zwolnienie lekarskie - Norwegia

Czytali temat:
Paweł > Paulina Gumula (639 niezalogowanych)
14 Posty
BEATA BIELECKA
(beata50043)
Wiking
Witam! Mam pytanie .!12 wrzesnia dostalam kontrakt i pracuje w firmie ,jest to praca sezonowa ,kontrakt podpisałam na 7 miesiecy. Jestem w ciazy i teraz nienajlepiej sie czuje ,a pracuje od 12 wrzesnia ,ile musze przepracowac aby należało mi sie zwolnienie lekarskie PŁATNE . Czy trzeba przepracowac pełny miesiac czy weekendy są uwzględniane i czy ten miiesiac liczy sie od podpisania kontraktu i te dni kiedy nie ma pracy i nie pracuje sa uwzgledniane ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kkkrzysztof)
Wiking
Tragedia!!!!!
Tylko pozazdroscic takiego pracownika!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kkkrzysztof napisał:
Tragedia!!!!!
Tylko pozazdroscic takiego pracownika!!
JAK TAK MOŻESZ...! ?
NIE WSTYD TOBIE...??? .
ZAMIAST DOŁOWAĆ zbolałą i zmęczoną pracą ciężarną .
POWINIENEŚ WSPÓŁCZUĆ i wesprzeć .... w tym momencie..
DORADZIĆ JAKIE INNE JESZCZE WYBIEGI POWINNA ZASTOSOWAĆ ,
by nić nie robić a kasa żeby płynęła strumieniem na konto...
WSTYDŹ SIĘ WSTYDŹ .....
TAK SAMO JAK I JA SIĘ NIE WSTYDZĘ ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
BEATA BIELECKA
(beata50043)
Wiking
Jestes bardzo cyniczny,jezeli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to sie wogole nie wypowiadaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
beata50043 napisał:
Jestes bardzo cyniczny,jezeli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to sie wogole nie wypowiadajDLACZEGO pisząc o SOBIE odmieniasz w męskim a nie żeńskim przypadku ?..
Wszak bardzo ładnie i prawdziwie w tym konkretnym przypadku było by...Jestem bardzo cyniczna....
Ja Co miałem napisać TO I NAPISAŁEM...
A CIEBIE JAK PRAWDA W OCZY KOLE TO JUŻ TWÓJ PROBLEM NIE MÓJ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lola211)
Wiking
hej,ja urodzilam 5 mies.temu
po pierwsze to musisz miec przepracowane tak naprawde 6 tygodni zeby potem dostac jednorazowe becikowe 34.000kr,radzila bym ci o ile to mozlwe jak ja przepracowac 6 miesiecy w ciagu 10 od terminu narodzin,wtedy dostaniesz automatycznie coloroczne maciezynskie czyli co miesiac sto procent wyplaty jaka zarabialas odjac oczywiscie podatek.ale jak ojciec dziecka pracuje to on zamiast za ciebie jak ma przepracowane minimum 6 z 10 ostatnich miesiecy
to on zamiast ciebie ma prawo isc na maciezynskie i td.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok