Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciek G Mar Pep Paweł Kowalewski do misie Aleksander S Nero Miś Sławomir GRZENKOWICZ Michalina Mo Kuba p Daria Szczęsna max-77 Ania C (4689 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
krolestwo za konia napisał:
Kami mnie odkryla innymi sciezkami!!!!hihihihiihih Ma swoje dojscia.Strach sie bac!!!! No coz ale to miedzy innymi jej(i kolegi informatyka) wskazowki posluzyly mi do pewnych niecnych czynow w sieci w sledzeniu innych!!!!
WIEC DRZYJCIE TERAZ FORUMOWICZE I FORUMOWICZKI O STU TWARZACH(NICKACH)!!!!!

STRACH SIE BAC

ty fazi nie rob zemnie jakiegos hackera bo mi police do domku wjedzie
cała moja wiedza na temat kompow sieci itp pochodza z lekcji informatyki w liceum i jakos specjalnie na nich nie uwazałam bo nauczyciel strasznie zamulał
no ale jak na zakonczenie szkoły kazał nam zrobic stronke internetowa szkoły to trzeba było sie dokuc :/:/:/;/;/;
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a wracajac do tematu to mi kiedys kolega norweg wyliczył ile oszczedzaja rocznie ci na polskich deskach to jest około jedenej dodatkowej pensji rocznie (liczył bramki roznice ubezp i podatki ktorych tamci nie płaca )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Kami cos chyba przesadzilas z ta oszczednoscia!
Oplata za bramki i tak wczesniej czy pozniej przyjdzie do polski a ubezpieczenie owszem jest drozsze ale nie az tak. W zaleznosci od znizek ktore tez tutaj honoruja i ubezpieczyciela tutaj placimy powiedzmy 3000 koron rocznie a kraju 500 zloty. Tu musimy zaplacic dodatkowo årsavigft okolo 3000 koron. Ja tez to przeliczalem i mi wyszlaby oszczednosc okolo 5000 koron rocznie,wiec nie majatek.
Hm co do hakerow.......jezeli wszyscy beda tacy jak TY albo ja to mysle ze smialo w windowsie mozna powylaczac wszelkie zapory.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
bramki przyjda do pl na polski adres??? z kat ty masz takie info???? nie ma takiej umowy miedzy tymi krajami no moze i cos tam jest ale teoretycznie bo w praktyce to jest nie do zciagniecia bo jak???
osoba nie pracuje w pl wiec z podatku nie zciagna ba nawet nie przebywa tam czesto nie ma zameldowania wiec ... szukaj wiatru w polu
ubezpieczenia płace 9 tys koron rocznie(zalezy od auta ja mowie na podstawie swojego przypadku zadnych znizek nie uwzglednili w banku ) podatek drogowy 3 tys bramki miesiecznie powiedzmy 500krx12 miesiecy =6 tys nie wjezdzajac za czesto do miasta to jest około rocznie 18 tys koron =ciut wiecej niz moja miesieczna pensja
Ja niestety pracuje w szkole wiec nie zarabiam basow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
sorki zapomiałam odjac ubezp ktore sie płaci w polsce powiedzmy 2 tys zł to wg oststniego kursu ok 4 tys koron czyli 18-4=14 tys koron rocznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Kami napewno odezwa sie tutaj ludzie ktorzy dostali pisma z angielskiej firmy widykacyjnej za bramki wiec nie bede sie tu rozpisywal. Placisz drogie dosc ubezpieczenie za autko.Napisalem w moim przypadku to oszczednosc 5000 koron.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiem ze drogie ubezpieczenie juz to słyszałam kilka osob mi juz to mowiło ale ponoc sparebank1 tak ma a pozatym to moj pierwszy samochod w morwegii i ma duzy silnik 2,4 no nie wiem w kazdym razie tak mi babka w banku powiedziała i wyliczyła wiec tyle płace
niech sie moze odezwa osoby te co dostały rachunek za norweskie bramkii do polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Przychodza z Angli za norweskie bramki! hihihihihi Kami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ej te bramki z angli pominełam celowo bo to nie dotyczy bo anglia jest w uni a norwegia nie
wiem ze ma niby podpisany ten pakt ale on tu nic nie zmienia mojego kumpla znalezli z angileksiego banku w pl
ale JA MOWIE O NORGE BO JESTESMY W NORGE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
jacek zaborek
(piter11)
Wiking
mandat za parkowanie ,za nie zapłacone bramki
znajdom cie mimo że jeździłeś na polskich blachach
Jest tak
Norwegia czeka 1 miesiąc na zapłacenie danego mandatu po tym okresie odsprzedaje go angielskiej firmie i oni po roku znajdom cie nawet na księżycu
dostaniesz mandacik ,nie zapłacisz po miesiącu mnożą sumę razy 2 i tak przez 3 miesiące a potem komornik
Wiem bo przerobiłem ten temat
Miałem mandat za parkowanie (500KR) minęło równe 13 miesięcy i w Polsce dostałem rachunek .
Usiadłem jak zobaczyłem ile mam teraz zapłacić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok