Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil Ityle PanMłody (970 niezalogowanych)
115 Postów

(anuk)
Początkujący
jeśli rzeczywiście jest po alkocholu to gratuluję wyobrażni i zwinności to nie lada wyczyn wdrapać się na szafę po pijaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...sami abstynenci ,czy jak?
przeciez ogolnie wiadomo,ze po pijaku laduje sie zawsze(nie tylko z szafy)na 4lapy.
a po kilku glebszych,nie tylko na szafe mozna wskoczyc,ale nawet na cos znacznie wyzszego...na palac kultury?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
panladny napisał:
[quote]...sami abstynenci ,czy jak?

Nie abstynenci panie ładny tylko trzeźwo patrzący na problem
A twoja sentencja utwierdza mnie tylko w tym,że jest to typowa logika polaka
Nie jest to nic osobistego z mojej strony,to tak dla jasnosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...i stala sie jasnosc!
dzieki ci,panie...retier!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
panladny napisał:
...sami abstynenci ,czy jak?
przeciez ogolnie wiadomo,ze po pijaku laduje sie zawsze(nie tylko z szafy)na 4lapy.
a po kilku glebszych,nie tylko na szafe mozna wskoczyc,ale nawet na cos znacznie wyzszego...na palac kultury?

nie wiem jak dużo jest tu abstynentów ale z tego co mi wiadomo to po pijanemu szuka sie miejsca blisko podłogi a nie sufitu ale cóż od każdej reguły są wyjątki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a to juz zalezy od fantazji danego osobnika.
ulanskiej fantazji,oczywiscie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Mówi się że seksapil to broń kobieca
U ciebie zaś panie ladny sarkazm
Nie jestem z tych co szukają zaczepki,jednakże Ty najcześciej
nie pozwalasz przejść spokojnie
A dlaczego to robisz,to już sam wiesz najlepiej
Oby ci ta fantazja jak najdłużej służyła,jednak nie w takim charakterze jak obecnie
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...tez cie lubie,retier!
tak sympatycznie wygladasz,na tym zdjeciu.

chociaz jak mowia amerykanie ze wschodu - pozory myla...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
panladny napisał:
...tez cie lubie,retier!
tak sympatycznie wygladasz,na tym zdjeciu.

chociaz jak mowia amerykanie ze wschodu - pozory myla...

Niech Ci i tak bedzie , jak to mówia amerykanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Eugeniusz napisał:
Po przeczytaniu komentarzy do mojego postu w zasadzie apelu nasuwa sie takowa reflekcja......a mianowicie ( tu wprowadze troche fantastyki ) , gdyby czlowiek w pewnym czasie okeslonym , mial stac sie robotem bez uczuc , z lodowatym sercem to z tego co widze i czytam....mozna zaoszczedzic na kosztach tego procesu przemiany w nastepujacy sposob : wysylac do norwegii , tu lodowacieja - chociaz dziwne bo jeszcze takich mrozow nie bylo .
Specjalne miejsca na wpisy kondolencyjne po pozarze , kazdy pograzony w smuku , lzy zalewaja przyciski ktorymi sie poslugujemy by wpisac na forum jak nam bardzo smutno ...... rozpaczamy po obcych nam osobach ...... a tu pod nosem , czyjs dobry znajomy , kolega , moze spadnie z szafy i zlamie kregoslup ( czego nie zycze ) ale co tam niech kazdy spi tam gdzie chce ! W sumie mogl zabrac koc i do wnny wskoczyc ! A jak ma prysznic ? O ile ma ? O czym to swiadczy ? Tam tragedia obcych i serce peka z rozpaczy a tu kumpel , moze od kieliszka chleba codziennego i ... olac go ! ZAKLAMNIE I OBLUDA ! To widac po przeczytaniu komentarzy , zastanawiam sie czy kazdy nie nosi cebuli w kieszeni by w razie wypadku na drodze wywolac strumienie lez .
Moi panstwo - tradycja nakazuje dostawienie dodatkowego nakrycia do stolu , ale z tego co czytam i czasem widze prawdopodobnie kladac ten talerz , to az zeby zaciskacie i dlonie wam drża a w duchu odmawiacie modly by czasem nikt sie nie trafil - dodatkowo zamykajac drzwi na klucz i gaszac swiatlo .
Myslcie co chcecie , piszcie co chcecie i zyjcie dlugo i szczesliwie w jakze zdrowym arktycznym klimacie .
Reszte wypowiedzi jesli takowe beda potraktuje tak jak wy innych , po prostu je oleje !
Pzdr.

blee blee blee toz sie wyslilił wiesz nie wydaje mi sie by ten kolo spał tam z przymusu raczej zrobili te fotke dla beki i wiesz co skoro ty nas olewasz to nie wiem po co ci odpisujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok