Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3323 niezalogowanych)
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ja podziwiam Giovi Twoje niezlomne zdanie w temacie rozwiazywania konfliktow piescia,bo muszisz miec bardzo silne nerwy
ja np widze pare sytuacji w zyciu,w ktorych na pewno nerwow nie utrzymalabym na wodzy i na pewno nie pierwsza moja mysla byloby wzywanie policji
np gdyby jakis pedofil dotknal moje dziecko,to na pewno nie kartkowalabym w myslach kodeksu karnego,tylko pewnie podjelabym decyzje,za ktora bym musiala odsiedziec
no ale coz....moze jjestem niezrownowazona nerwowo

no jak widze,temat sie tak pieknie rozwinal,ze mozna rzec "forumowe mma"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
giovi2 napisał:

Prosze Cie nie mow ,ze nie mogles tego znalezc Gabriel bo wystarczy w forumowa wyszukiwarke wpisac:dziwka
Jesli jednak masz z tym problem to sluze pomoca:
"Mnie to wszystko zaczyna żenująco śmieszyć...
DZIWKA napisała płaczliwy tekst by się tu trochę pokrzepić ....

ŻENUJĄCO...
bo napisałem prawdę bez owijania w bibułkę... ,
czy żenująco że nad tym tekstem przeszedlem wzrokiem tak jak by go nie było...??? .
Bo czyż z ewidentną prawdą się dyskutuje... ? .
Ciekawym jestem jak byś ten tekst traktowała GDYBY TA pani zabrała TOBIE męża i ojca Waszych dzieci i zastała byś sama Tu w NORGE NA LODZIE...!!! ..

WIEM ...wiem ..białe rękawiczki i dwulicowość bo mnie to nie dotyczy....

Gabriel zanim wydasz jakikolwiek osad ,to badz tak mily i zorientuj sie czy aby sluszny.Wroc do tego tematu i zobacz co ja tam pisalam a pozniej mnie oskarzaj o dwulicowosc.
Ja przytoczylam jedynie Twoj post,ktorego Ty najmadrzejszy na tym forum nie byles w stanie zlokalizowac.Tylko tyle a dalej dopowiedz sobie sam po przeczytaniu tamtego tematu,a szczegolnie moich tam wpisow.
Jeszcze raz zycze Wesolych Swiat i zegnam ozieble
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
truskawkowa napisał:
ja podziwiam Giovi Twoje niezlomne zdanie w temacie rozwiazywania konfliktow piescia,bo muszisz miec bardzo silne nerwy
ja np widze pare sytuacji w zyciu,w ktorych na pewno nerwow nie utrzymalabym na wodzy i na pewno nie pierwsza moja mysla byloby wzywanie policji
np gdyby jakis pedofil dotknal moje dziecko,to na pewno nie kartkowalabym w myslach kodeksu karnego,tylko pewnie podjelabym decyzje,za ktora bym musiala odsiedziec
no ale coz....moze jjestem niezrownowazona nerwowo

no jak widze,temat sie tak pieknie rozwinal,ze mozna rzec "forumowe mma"

Truskawkowa,mam swoje zdanie na ten temat i owszem,ale jesli ktos by tknal palcem chocby, moje dziecko to nie bylabym taka dobra.Kiedys pewien pan szarpnal moje dziecko, po czym kubek w ktorym akurat pilam herbate wyladowal na jego glowie i roztrzaskal sie w drobny mak.Nie zmienia to jednak faktu iz nawet w takich sytuacjach trzeba zachowac odrobine zdrowego rozsadku i tak jak napisalam wczesniej, kontrole nad wlasnymi emocjami.Ja przykladowo w tamtej sytuacji powstrzymalam sie przed dalszymi razami(chociaz nosilo mnie i to niezle)Od tamtej pory pan ten zniknal z mojego zycia raz na zawsze,a dodam tylko ,ze byl to moj szanowny malzonek i zarazem ojciec mojego dziecka.
Mysle ze Pudzian tez mogl zlatwic ta sprawe mniej drastycznie z korzyscia przede wszystkim dla siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
truskawkowa napisał:no jak widze,temat sie tak pieknie rozwinal,ze mozna rzec "forumowe mma" WSZAK jesteśmy w temacie walki bezpośredniej ,a czyż klikając w klawisze palcami nie walczymy ze sobą tak naprawdę wręcz...? ..
To taka bardziej cywilizowana odmiana , i jak na razie jeszcze puki co bezkrwawa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
a Was tak dzis przy koncu weekendu cos kopnelo czy jak ? pudzian czy inny.... dorosli ludzie sa, jak maja taki pomysl na zycie i sa tacy, ktorzy placa za ich widowisko, to ich sprawa.... mozna to sobie oczywiscie komentowac, ale ludziska... klocic sie miedzy soba z takiego powodu ?? giovi2....gabriel...retrier.... hejka, dajcie sobie na luz, wystarczajaco wiele postow waszych daje swiadectwo, ze jestescie konkretnymi, myslacymi i inteligentnym i osobami, no fajni z was ludzie, no to, ze ludzkim jest czasem z czyms sie zapedzic, jakims slowkiem czy osadem, to wiadomo... ale duzo fajniejsze i jeszcze bardziej dojrzale jest umiec zmienic swoje zdanie - na lepsze , umiec powiedziec ok, moze tak sadzilem/am ale teraz mysle inaczej, albo zwyczajnie umiec komus odpuscic i nie wyciagac jakichs pewnych wpadek, nie-wpadek slownych tylko po to aby dobic do swojego... przeciez my nie jestesmy wszystkowiedzacymi najlepiej, kazdego dnia zycie uczy nas czegos nowego, kazdego dnia kolejne doswiadczenia... sa takie tematy zyciowe, czy wartosci ktore nie zmieniamy raczej... ale sa i takie i jest ich chyba duuuzo wiecej (tak sadze) , ktore ewoluuja razem z nami z biegiem czasu... i czasem jest tez tak, ze napisac np. "przepraszam" jest bardzo na miejscu i really ludziska.... powinnismy to umiec, jesli cenimy siebie samych i szanujemy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
a Was tak dzis przy koncu weekendu cos kopnelo czy jak ? pudzian czy inny.... dorosli ludzie sa, jak maja taki pomysl na zycie i sa tacy, ktorzy placa za ich widowisko, to ich sprawa.... mozna to sobie oczywiscie komentowac, ale ludziska... klocic sie miedzy soba z takiego powodu ?? giovi2....gabriel...retrier.... hejka, dajcie sobie na luz, wystarczajaco wiele postow waszych daje swiadectwo, ze jestescie konkretnymi, myslacymi i inteligentnym i osobami, no fajni z was ludzie, no to, ze ludzkim jest czasem z czyms sie zapedzic, jakims slowkiem czy osadem, to wiadomo... ale duzo fajniejsze i jeszcze bardziej dojrzale jest umiec zmienic swoje zdanie - na lepsze , umiec powiedziec ok, moze tak sadzilem/am ale teraz mysle inaczej, albo zwyczajnie umiec komus odpuscic i nie wyciagac jakichs pewnych wpadek, nie-wpadek slownych tylko po to aby dobic do swojego... przeciez my nie jestesmy wszystkowiedzacymi najlepiej, kazdego dnia zycie uczy nas czegos nowego, kazdego dnia kolejne doswiadczenia... sa takie tematy zyciowe, czy wartosci ktore nie zmieniamy raczej... ale sa i takie i jest ich chyba duuuzo wiecej (tak sadze) , ktore ewoluuja razem z nami z biegiem czasu... i czasem jest tez tak, ze napisac np. "przepraszam" jest bardzo na miejscu i really ludziska.... powinnismy to umiec, jesli cenimy siebie samych i szanujemy...

Wiesz ulv mysle tak jak Ty z jednym ale,i to bedzie personalne,tu zacytuje Twoje slowa:"powinnismy to umiec, jesli cenimy siebie samych i szanujemy... "
Pan o ktorym mysle(ze nie stosuje sie do tego) nie ma absolutnie szacunku do nikogo i to dla mnie jest smutne,bo pokazuje,ze tacy ludzie istnieja i egzystuja na tym padole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:
...Pan o ktorym mysle(ze nie stosuje sie do tego) nie ma absolutnie szacunku do nikogo i to dla mnie jest smutne,bo pokazuje,ze tacy ludzie istnieja i egzystuja na tym padoleBiedactwo ...nie popłacz się tylko bo rano w pracy będziesz miała oczy zapuchnięte a to nie przystoi takiej DAMIE..PIK...PIK..PIK..stuka serduszko w rytm cza cza cza..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
giovi2 napisał:
...Pan o ktorym mysle(ze nie stosuje sie do tego) nie ma absolutnie szacunku do nikogo i to dla mnie jest smutne,bo pokazuje,ze tacy ludzie istnieja i egzystuja na tym padoleBiedactwo ...nie popłacz się tylko bo rano w pracy będziesz miała oczy zapuchnięte a to nie przystoi takiej DAMIE..PIK...PIK..PIK..stuka serduszko w rytm cza cza cza..

Popatrz popatrz,gabriel znizyl sie do tego poziomu aby tu znowu zawitac i podyskutowac z plebsem.
Zaplakac to mozesz jedynie sam nad soba bo to jedynie Ci pozostaje.
Ja moge jedynie usmiechnac sie poblazliwie dla Twojej zawisci i nic wiecej,bo na nic wiecej nie zaslugujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Runda druga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisał:
Runda druga

BUhaha juz drugiej nie bedzie,poddaje sie walokwerem,niech i tak bedzie.Niechaj pan gabriel ma na swoim kacie nastepna wygrana.Ja wymiekam,nie zamierzam sie wiecej pobrudzic, wszak wielka dama ze mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok